We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Noord-Brabant

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 986
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°40'N
Longitude: 5°4'E

Yesterday

06:57 golden brouws: FC Siberie en Blauwe Ridders nog ongeslagen in V.123

We zijn 6 wedstrijden onderweg en FC Siberie en Blauwe Ridders zijn nog ongeslagen. FC Siberie speelde weer goed en de 53831 fans genoten van hun helden. Golden Brouws zocht via de counter naar mogelijkheden om aansluiting met de top te houden maar faalde tegen een goed geoliede team. FC Siberie en Golden Brouws scoorden ieder een keer voor de pauze, maar na de thee viel er voor Golden Brouws weinig te halen in de hoofstad;3-1. Blauwe Ridders blijft goed volgen in V.123. De Rotterdammers schrokken wakker na de 1-0 voor Knock Out om vervolgens uit te lopen naar 1-3. Herbert Aydin van Knock Out maakte vervolgens de nederlaag wat dragelijker;2-3. Life is Good de zeperd van vorige week tegen Blauwe Ridders (5-1) alweer vergeten. Na een moeizame 1e helft(0-1) werd Eibergen FC in de 2e helft compleet weggevaagd;6-1. LIG wipt door deze zege over GB heen naar de 3e plek. Westland Soccer Boys doorbrak een negatieve reeks door nu wel te winnen van Hagel United;1-2.

4-19-2019

21:40 Magic Paddington: Eindelijk winst op FC Remedy?

Statistieken zijn er om doorbroken te worden. Van de 4 ontmoetingen met FC Remedy won de club er welgeteld 0 en wist maar 1 keer gelijk te spelen.
Tijd dus om dit negatief record uit de boeken te spelen.

Om niets aan het toeval over te laten wist de club vandaag nog een versterking binnen te hengelen: Reitze Ulijn. Hoewel de club grotendeels bouwt op spelers uit de eigen jeugd, is het af en toe ook noodzaak om een speler van buitenaf aan te trekken, zeker gezien de lage ratings van het middenveld.
De club kijkt al reikhalzend uit naar zondag als het de strijd aangaat met FC Remedy.

16:24 Pelox 2002: Nieuwe trainer, nieuwe staf en nieuwe spelers.

Het bestuur heeft een aantal drastische wijzigingen toegebracht binnen het team.

Trainer Evert Brouwers is ontslagen en per direct vervangen door Eugenio Falconio welke op zijn beurt zijn gehele staf heeft vervangen. Pelox gaat weer voorzichtig kijken of er, na een aantal investeringsjaren, mogelijk op korte termijn wat versterkingen toegevoegd kunnen worden. Doel is om binnen 1 á 2 seizoenen weer een kampioenschap te vieren.

08:09 Tramsingel United!: Update: Popperdepop!!

Jeroen is afgelopen nacht naar Wonderbaarlijk Keepen gepopt. de 18-jaar en 13 dagen oude keeper steeg eveneens in vorm naar Goed.

Volkan Demirel steeg naar Uitmuntend keepen. Deze onvoorspelbare keeper kreeg tevens een dikke TSI hit naar de 12k.

4-16-2019

15:08 Va Banque: Wat een oude rotten in deze competitie

Maar liefst 5 van de 8 managers zijn in 2003 of 2004 begonnen. Dan denk je, dat je met je 15 jaren ervaring het langste meedoet, dan blijken er 4 te zijn, die nog langer dit spelletje spelen. Ongelooflijk.

Ranking

 
 
Server 095