We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Lappi 

Lappi

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 270
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 66°34'N
Longitude: 25°47'E

4-14-2019

09:35 KöPa -47: Kolmas pistejako putkeen

KöPa pelasi lauantaina kolmannen peräkkäisen tasapelinsä, kun vierailu sarjakärki FC Ponyon luona päättyi 3-3 lukemiin. Samalla joukkue menetti johtoasemansa jo kolmannen kerran kolmen viikon sisään, joka on todella iso pettymys. Viiden pelatun kierroksen jälkeen KöPa majailee sarjassa 5:ntenä. GM Huhta oli pelin jälkeen harmissaan.

- Kaksi kertaa putkeen on nyt menetetty kahden maalin johto, mikä syö miestä todella paljon. Toki, vieraspiste sarjankärjen vieraana on iso juttu mutta enemmänkin olisi ollut mahdollista saada. Meidän pitää opetella pelaamaan johtoasemassa, jos mielimme haaveilla korkeammista sijoituksista sarjassa. Ensi lauantaina on jälleen uusi mahdollisuus, GM tokaisi.

09:13 F.C Jokerit : Kärkipaikalla

Jokerit jatkaa V.164:n kärjessä, kun kaudesta on 5/14 kierrosta pelattu. Lauantaina joukkue venytti tappiottomien otteluiden sarjaa viiteen kaatamalla kotiareenalla damagen puhtaasti 6-0. GM Huhta on tyytyväinen joukkueen alkukauden otteisiin.

- Alkukausi on sujunut mallikkaasti, ja olemme onnistuneet jokaisella osa-alueella erinomaisesti. Maalipörssissä hyökkääjämme ovat kolmen kärki, joten viimeistely on ollut alkukaudella todella tehokasta. Kausi on kuitenkin kaikesta huolimatta vasta alkuvaiheessa ja paljon on vaikeita pelejä vielä tulossa. Vantaa ja United hengittävät niskaan, joten ohipeleihin ei ole varaa, GM pyöritteli.

3-31-2019

09:48 F.C Jokerit : Voittojen tiellä

Jokerit on avannut uuden kauden V.164:ssä tehokkaasti. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen joukkue komeilee sarjakärjessä puhtaalla pelillä, maalieron ollessa komea 17-3. GM Huhta on tyytyväinen alkukauteen ja myöntää alkukaudesta kaiken osuneen kohdalleen.

- Kyllä meillä on alkukaudesta onnistunut ihan kaikki. Maalinteon tehokkuus on ollut huippuluokkaa ja puolustuspäässä on asiat hoidettu kuten pitää. Erittäin tyytyväinen olen joukkueen työmoraaliin tällä hetkellä, GM totesi.

Jokereiden tuleva viikko pitää sisällään kaksi isoa haastetta, tiistaina joukkue saa Suomen Cupin neljännellä kierroksella vastaansa nelosdivarilaisen Stadin Kingit ja lauantaina on vuorossa kauden ensimmäinen derby Unitedin vieraana.

09:33 KöPa -47: Kelvollinen alku

KöPan kauden alku III.1-divarissa on ollut kelvollinen. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen joukkue majailee sarjassa sijalla 4, kasassa on tässä vaiheessa neljä sarjapistettä. GM Huhta on varovaisen tyytyväinen alkuun, mutta on tietoinen että sarjan kovimmat joukkueet ovat vielä tulossa vastaan.

- Todella arvokas vieraspiste saatiin eilen matkaan, loppukaudesta nämä pisteet voivat olla äärimmäisen tärkeitä. Paikkoja oli kyllä voittoonkin saakka, mutta tällä kertaa ei uponnut, kommentoi GM tasapeliin päättynyttä Juopon Tuuria-ottelua.

Suomen Cupissa KöPa jatkaa pelejään tiistaina, kun 4.kierroksen kamppailussa matkataan vitosdivarilaisen Myyrät-joukkueen vieraaksi. Tulevana lauantaina Pohjola-areenalle saapuu vieraaksi fc daa daa.

 
 
Server 096