We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Bergen 

Bergen

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 589
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 60°23'N
Longitude: 5°19'E

4-16-2019

11:12 Lokøy United: Trenerskifte

Da er Victor ny trener.
"Han ble hentet for nettopp denne jobben, og har utviklet seg akkurat slik vi håpte" sier styreleder Ellefseth i en uttalelse.

Victor tar over jobben da Carol vil ha en mer tilbaketrukket rolle i trenerteamet og Rossi går over til mer administrative oppgaver.
Alle er fornøyd med de nye arbeidsoppgavene sine og har sett frem til dette i noe tid.

4-6-2019

18:09 Mordors Smith: RNG

:(

3-31-2019

11:59 Tunc City: Victor Bull: In memoriam

Det har kanskje gått noe upåaktet hen i Hat Trick-verdenen at Tunc sin "all round" spiller, Victor Bull (32), i sesongpausen ble innlemmet i "Hall of Fame", som første mann, i en høytidelig seremoni på Mølleparken den 11. mars.

Bull, "popular guy" med kultstatus på tribunene, vil for alltid bli husket for sin sensasjonelle over evne-innsats i opprykkssesongen, der han leverte til 6 stjerner som Wing Back/Winger i flere nøkkelkamper. Hvordan dette i det hele tatt var mulig, med et ferdighetsnivå på "inadequate" og "passable", vet nok bare Bull selv.

Victor Bull går nå inn i en rolle som klubbambassadør og assisterende trener for Tunc sitt ikke-eksisterende ungdomsakademi.

3-29-2019

12:53 FK Skoddpung: Hovmod for fall?

Samtidig som byens stolthet - SK Brann - serieåpner borte mot Odd (https://vglive.no/kamp/odd-brann/377286/rapport), ønsker Skoddpung en svekket utgave av Gekko's 2 velkommen til seriekamp på Johan Møkkerbakkens Minde (639206951).

Bortelaget er inne i et generasjonsskifte og vi merker oss at manager Tommy har styrket laget med et og annet fremtidig supertalent.

"Mange av de bortskjemte unge nyervervelsene vil nok preges av de elendige fasiliteten", humrer president Skodd-Arne, og sikter til den stramme lukten av selvdød tiur som preger den dusjfrie bortegarderoben.

"Jeg er som kjent RBK-supporter, og satser på at Brann tar med seg hjem like mange baklengsmål i baggasjen som vi har tenkt å gi Gekko's 2".

Det ryktes for øvrig at trener Gassan (316313833) sparer en del spillere inn mot cupkampen neste uke.

3-20-2019

17:41 Mordors Smith: Bra start på sesongen

men skal sies at RNG gudene har vært rimelig gavmilde dersom en ser bort fra skade på gamlinger.

Fare for at flaksen snur når det passer minst.

Ranking

 
 
Server 095