Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

Hattrick Фудбалски Менаџер | Приклучете се на бесплатниот фудбалски свет 

Hattrick Фудбалски Менаџер | Приклучете се на бесплатниот фудбалски свет
Онлајн фудбалска менаџерска игра - Преглед за налог на натпревар

Менаџирај - по сопствен вкус

Hattrick е фудбалска стратегиска игра каде што креирате и менаџирате ваш фудбалски тим на долгорочен план. Доволно е да се логирате еднаш дневно, дури и еднаш неделно - доколку ги повлечете правилните чекори, имате шанса да станете шампион!

 
Онлајн фудбалска менаџерска игра - Преглед на играч

Изгради и тренирај го својот тим

Развивајте го вашиот тим со тренинзи. Менаџирајте ги финансиите. Барајте нови играчи на трансфер листата или вложете во свој младински тим за да ги пронајдете талентите за следната ваша златна генерација.

 
Онлајн фудбалска менаџерска игра

Надмудрете ги противниците

Се натпреварувате против други реални менаџери во национални лиги и купови. Започнувате во пониски дивизии - и се качувате се до врвот! Можете дури и да креирате ваш приватен турнир за да се натпреварувате со вашите пријатели.

 
Онлајн фудбалска менаџерска игра

Заедница и апликации

Заедницата е вистинското нешто на Hattrick. Приклучете се на форумот и запознајте нови пријатели ширум светот. Имаме и одлични апликации за iOS и Android, и голем број на third-party програми кои што ќе ви го олеснат менаџирањето на тимот.

 
Server 096