Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hattrick Fotball Managerspill | Bli en del av den gratis fotballverdenen 

Hattrick Fotball Managerspill | Bli en del av den gratis fotballverdenen


Manager - i ditt eget tempo

Hattrick er et fotballstrategispill hvor du bygger og styrer laget ditt over tid. Logg inn hver dag eller én gang i uka – hvis du tar de riktige avgjørelsene vil du ha like store sjanser til å nå toppen.

 

Bygg og tren ditt lag

Bygg opp laget ditt på treningsfeltet. Hold styr på finansene. Finn nye spillere på overgangsmarkedet, eller opprett ditt eget ungdomslag for å utvikle dine egne talenter.

 

Vær smartere enn motstanderne dine

Du konkurrerer mot andre menneskelige managere i Hattricks seriesystem, i de offisielle cupene og i treningskamper. Du begynner i bunnen av seriesystemet hvor du starter klatringen til topps. Du kan også lage dine egne private turneringer og spille mot venner.

 

Fellesskap og apper

Fellesskapet skiller seg virkelig ut i Hattrick. Ta del i våre livlige fora og få deg nye venner fra hele verden. Vi har gode apper for iOS og Android, i tillegg til en rekke tredjepartsprogrammer for nedlasting.

26 År
54 Språk
149 Land
14 069 870 Totalt antall brukere
364 425 023 Foruminnlegg
832 391 101 Kamper spilt

Det klassiske online fotballmanagerspillet

Hattrick er et online fotballmanagerspill hvor du tar rollen som manager med mål om å ta klubben din helt til toppen av seriesystemet! Du styrer over alt som inngår i å være manager for en klubb: Kjøp og salg av spillere på overgangsmarkedet, å bestemme hvilke ferdigheter som skal trenes på feltet, å legge opp en taktisk disposisjon for hver kamp laget ditt spiller i den nasjonale ligaen og cupen, slik som USA og US Open Cup.

Når kampen sparkes igang, vil den bli simulert av vårt system, og du kan følge dramaet live i vår kommentatorvisning, og samtidig chatte med motstandermanageren! Hvis du foretrekker det, kan du også heller se og analysere kampen senere.

Hattrick er mer enn noe annet et strategispill hvor du må planlegge i det lange løp. Bør du investere i bedre ungdomsfasiliteter eller bruke pengene på å kjøpe en aldrende stjerne som kan gjøre laget bedre på kort sikt? Bør du satse på forsvars- eller angrepstalenter på ungdomsakademiet?

Velg med omhu, tenåringstalentene dine kan være de store stjernene i spillet mange sesonger fra nå, kanskje til og med den neste Lionel Messi, Cristiano Ronaldo eller Kylian Mbappé i Hattrick-universet!

En stor del av spenningen er knyttet til at det er en flerspilleropplevelse - lagene du møter styres av andre mennesker, som prøver å overliste deg. Det er et stort samfunn rundt spillet hvor du kan dykke ned og lære deg de beste måtene å trene, sette opp taktikkene dine og forbedre klubbøkonomien din på.

Dine stjernespillere kan til og med bli plukket ut til internasjonale oppdrag, og spille for landslaget til USA! Hvert år arrangerer Hattrick et VM, enten for seniorlagene eller for U21-troppene. De nåværende verdensmesterne av Hattrick er Argentina, hurra for de!

Klarer du å bli en stor manager, kan du stille i valget om å bli landslagstrener og bli valgt til dette embetet av dine online managerkollegaer. For øyeblikket er det 149 nasjonale ligaer på Hattrick, og du kan stille som kandidat for hvilken som helst av dem, selv om du har ditt eget lag i en annen liga.

På Hattrick er det alltid noe å gjøre, om det er å henge på forumene og snakke om Hattrick eller andre fotballnyheter, eller å prøve å finne røverkjøp på overgangsmarkedet i sesongpausen.

Men det er viktig å vite at Hattrick også er et spill som du kan spille i ditt eget tempo. Hvis du bruker 30 minutter i uka på å sette kampordre og oppdatere treningsplanene til laget ditt, vil du være fullt i stand til å konkurrere og gjøre det godt i serien og cupen - så lange du tar smarte beslutninger.

I motsetning til i mange andre spill, trenger du ikke å logge inn hver dag for å samle bonuser eller få virtuelle penger. Det er ingen måte å kjøpe seg fordeler i spillet på i Hattrick. Du kan i stedet bli Hattrick Supporter, som gir deg mange funksjoner laget for å gjøre spillet morsommere og mer interessant, men som ikke innebærer noen faktisk sportslige fordeler.

Hattrick er det originale online fotballmanagerspillet, og vi har vært på nettet siden 1997. Grunnleggerne er fortsatt aktive og interesserte i å tilby Hattrick som et gratis fotballspill.

Vi føler at Hattrick bringer sammen det beste fra de tradisjonelle PC-baserte fotballmanagerspillene, slik som Football Manager-serien, men på en enda mer spennende måte, da du spiller mot ekte mennesker.

Det inkluderer også aspekter fra fantasy-fotballspill og fra konsoll-fotballspil slik som FIFA Ultimate Team, hvor du samler opp og bygger fotballtropper enten for å spille mot andre brukere eller for å samle troféer og prestasjoner.

Vi ønsker dere alle velkommen til Hattrick - det beste gratis strategispillet for fotball der ute! Det er helt gratis å registrere seg, det kreves ingen nedlastinger og du har også tilgang til de flotte gratisappene for iOS eller Android, hvor du kan styre alle deler av spillet, noe som også gjør Hattrick til et mobil-fotballspill.

Men vær advart, Hattrick kan være avhengighetsskapende - mange av brukerne våre har spilt i 10 år eller mer og spiller fortsatt aktivt.

 
Server 070