Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hattrick Gears
Smågodt for laget ditt

Hattrick Gears er en samling av små engangsfunksjoner, laget i samme ånd som Hattrick Supporter: Funksjoner som gjør Hattrick gøyere å spille eller som gjør Hattricklivet mer komfortabelt, uten at det gir deg noen fordeler i spillet.

Du kjøper hver Hattrick Gears funksjon med Kreditter.

Gi spilleren din et kallenavn

Har en av dine spillere fått et kallenavn av resten av laget, eller av fansen? Du kan gi dine elskede spillere kallenavn for å gjøre dem mer personlige. Kallenavnet vil vises mellom spillerens fornavn og etternavn. Kallenavn er permanente så lenge spilleren er i din klubb, men når han blir solgt forsvinner kallenavnet hans.

Spillere som er til salgs eller har spilt landskamp kan ikke gis kallenavn. Kallenavnet må også finnes i databasen for godkjente kallenavn.

Hvis kallenavnet du vil bruke ikke er tilgjengelig kan du foreslå å legge det til.

Pris: 5 Kreditter

Style en spiller

Du kan gi spillerne dine et nytt utseende ved å style dem, så lenge spilleren ikke er til salgs. Ved å style en spiller kan du forandre hårsveisen hans, hårfargen, og legge til (eller fjerne) ansiktshår.

Pris: 2 Kreditter

Gi en spiller en full makeover

Du kan også gi en spiller en ekstrem forvandling, som betyr at du kan forandre alt ved utseendet hans. Du må imidlertid være enten moderklubben hans, eller hatt spilleren i minst en sesong for å kunne gi han en ekstrem forvandling.

For øvrig kan ikke spillere få en full makeover dersom de er transferlistet eller har deltatt på landslaget.

Pris: 4 Kreditter

Delta i Turnering

Turneringer er de uoffisielle klubbkonkurransene i Hattrick. Velg mellom å opprette en turnering for deg selv og dine venner - eller delta i opp til ti om gangen av de mange turneringene som allerede er opprettet. Turneringer har en fleksibel terminliste; kamper kan settes opp når som helst i uken, og kan spilles som både cup og serie med sluttspill. En turnering kan ha fra 4 til 64 deltakende lag, men prisen for å delta er alltid den samme.

Pris: 2 Kreditter

Stigekamper

Ved å delta i en stige blir du med i en varig konkurranse om å være den beste manageren i en region, et land eller i et forbund - eller for den saks skyld i hele verden. Utfordre lagene over deg for å klatre oppover stigen, helt til du står alene på topp som Kongen på haugen!

NB: Når du utfordrer, blir Kredittene refundert hvis du vinner.

Pris: 1 Kreditt

Duellkamp

Ønsker du å sette din enerverende venn skikkelig på plass? Får du ikke spilt nok kamper med den ordinære terminlisten? Duellkamper kan hjelpe deg. Utfordre et lag, spill kampen, sikre deg skryterettighetene - så enkelt er det.

Pris: 1 Kreditt

Event-o-Matic

Vil du gjøre en kommende kamp ekstra minneverdig og moro? Med Hattricks egen Event-o-Matic kan du legge inn en unik hendelse foran en kommende kamp. Du kan f.eks erte motstanderen, mane supporterne til ekstra innsats eller gjøre ære på klubben. En egen hendelse vil da dukke opp i kamprapporten. Merk deg at dette kun er kosmetisk, og påvirker ikke selve kampen på noen måte.

Pris: 1 Kreditt

Gi en spiller nytt navn

Du har muligheten til å gi en av dine spillere et helt nytt navn.

Spillere som er til salgs eller har spilt landskamp kan ikke gis nytt navn, og en seniorspiller kan kun bli gitt nytt navn én gang (per eier). I tillegg må navnet finnes i navnedatabasen i landet som den aktuelle spilleren kommer fra.

Merk deg at navnet endres tilbake til det originale straks spilleren legges ut på overgangsmarkedet, men han vil få det tilbake hvis han ikke blir solgt.

Merk at enkelte navnekombinasjoner vil bli blokkert for å unngå at virkelighetens berømte personers navn florerer i spillet.

Pris: 8 Kreditter

Gi ungdomsspiller nytt navn

Å gi en ungdomslagsspiller nytt navn har færre restriksjoner, navnet må kun eksistere i vår database for navn i landet ditt.

Pris: 4 Kreditter

Skyggekamper

Var det riktig lag som vant? Har du vært uutholdelig uheldig, eller var ganske enkelt ikke lagoppstillingen din så genial som du antok for kampstart? Dette kan du nå finne ut.

Skyggekamper simulerer nøyaktig den samme kampen 20 ganger til med nøyaktig samme variabler som utgangspunkt som i den opprinnelige kampen, for å kunne gi deg en bedre forståelse av hvordan vinnersjansene faktisk var. Med Super-skyggekamper, simuleres kampen totalt 100 ganger, til prisen av 5 Kreditter.

Et sammendrag av kampene lages for å la deg analyse utfallet! Resultatet i den opprinnelige kampen blir naturligvis ikke påvirket på noen som helst måte. Dette sammendraget vil være tilgjengelig i 2 sesonger.

Pris: 3 Kreditter

Overgangsønsker

Finner du ikke spilleren du leter etter? Legg til et Overgangsønske hvis søket ditt får 10 eller færre treff. De neste 2 ukene vil vi da gi deg beskjed når en spiller som matcher dine kriterier blir lagt ut på overgangslisten.

Pris: 3 Kreditter

Ekstra Autobud

Med Autobud kan du sette en makspris som du er villig til å betale for en spiller, og Hattrick vil deretter automatisk by for deg frem til du har nådd denne grensen. Alle lag kan sette et aktivt Autobud gratis, men med Gears kan du også kjøpe et Ekstra Autobud hvis du byr på to spillere samtidig. Når overgangen er over, så er Autobudet dit også over.

Pris: 2 Kreditter

 
 
Server 081