Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hattricks historie

Sesong 81 (4. April 2022)

Et sett av Oppdrag lanseres, målrettet mot lag som ikke har hatt progresjon på flere sesonger. Du kan bli med i en ekstra Lokal Krets. Hvis du beveger musepekeren over en link til en spiller i forumet kan du nå sjekke navn, alder, eier etc uten å måtte forlate siden du allerede er på. Vi legger også til en modus med utvidede høydepunkt i kamprapporten.

Treningsplanleggeren får en oppgradering. Nå kan du blant annet lage flere treningsplaner. Vi avdekker familielinker i Hattrick og viser for hver spiller om de er i slekt med andre og muligens mer kjente karakterer i Hattrick.

Nå kan også spillerne få trofeer hvis de har vært en del av et lag som har blitt mestere. Det blir forhandlet frem bedre belønning fra sponsorene for å få en bedre balanse mellom risiko og gevinst.

Sesong 80 (13. Desember 2021)

Kommentatorene er mer forberedt til kampene og deler mer informasjon om spillere, lag og tidligere prestasjoner. Apropos prestasjoner, du kan aldri få for mange av de, så vi har lagt til noe flere av de.

En ny database tas i bruk, noe som betyr større lagringsplass og mer kraft til å gjøre kalkuleringer etc. Dette gir oss flere muligheter med tanke på hva vi ønsker å gjøre i tiden fremover. Med "foretrukne serier" kan du velge din foretrukne vei gjennom Hattricks seriesystem uavhengig av om det er opp, ned, eller om du forblir på samme liganivå.

Vi har oppgradert kampordresiden med nye funksjoner og den har også blitt gjort raskere med bedre innlastingstid og responsitivitet. Med en bedre arenaintegrasjon på plass kan du nå blant annet se hjemmelagets arena som bakgrunn i kampene i tillegg til at du kan velge hvilket mønster gressmatta på arenaen din skal klippes i.

Spillerside får en oppgradering, noe som gjør det lettere å finne viktig informasjon om de. Det blir også fremvist mer informasjon, slik som skader, røde kort og mål.

Sesong 79 (23. August 2021)

Denne sesongen sparker vi i gang en ny tidsbegrenset liga, "Apacheligaen," hvor lagene som deltar har seks sesonger på seg på å forsøke å nå toppen. Flere nye forbedringer lanseres, blant annet søk i forumene, statistikk på hvor mange mål og landskamper spillerne har og mye, mye mer.

De offisielle forbundene for landslag åpnes opp for alle brukere, også de som ikke har Supporter. Du kan heretter lage en separat design på keeperdrakten din. Vi legger også til flere prestasjoner du kan jage etter.

Det gjøres noen endringer i taktikkene Press, Angrep på vingene og Angrep i midten slik at disse taktikkene blir mer balansert mot de andre tilgjengelige taktikkene i Hattrick. Heretter kan du aksepterer oppdrag som gis deg på spesifikke punkter i Hattrickkarrieren din, noe som gir deg nye mål å oppnå.

Arenadesigneren gjør sitt inntok i appen sammen med flere andre små forbedringer. For å unngå problemer med at enkelte forsøker å omgå begrensningene i bruken av penger som er under Styrets kontroll kan Styret nå bestemme seg for å holde igjen penger for "Gullbar-spillere", spillere som ikke har spilt så ofte for klubben din.

Før starten på hver nye sesong kan du nå velge en sponsor blant fem tilbud, noe som gir deg interessante valgmuligheter basert på hvor mye risiko du er villig til å ta.

Sesong 78 (3. Mai 2021)

Med Lokale Kretser kan du nå spille Duellkamper mot andre managere som er i samme område som deg. Lærlinger får muligheten til å bruke en chat som de kan bruke til å kommunisere med mentorene sine mens de blir kjent med spillet.

En forbedret utgave av Arenadesigneren returnerer etter å ha vært utilgjengelig en periode siden Flash havnet på skraphaugen. Vi legger også til en rekke nye statistikker og andre relaterte funksjoner.

Enhver som er glad i prestasjoner blir bortskjemt når det kommer mange nye prestasjoner de kan kaste seg over. I tillegg til flere forbedringer i Draktdesigneren gjør vi den tilgjengelig også i appen.

Sesong 77 (11. Januar 2021)

Vi sparker i gang det nye systemet for Verdensmesterskapet, som innebærer et mer fleksibelt format som gjør at alle de 144 landene i Hattrick kan delta. Vi introduserer også kontinentale mesterskap for Europa, Afrika, Amerika og Asia-Oceania.

Vi presenterer et nytt turneringsformat hvor et tap ikke betyr at du blir slått ut av turneringen med en gang. En forbedret "Simuler lagoppstillingen" gjør det mulig å simulere vær, arena, lagånd og lagets selvtillit med en tilpasset lagoppstilling etter ditt ønske.

Den nye draktdesigneren gjør sitt inntog etter at vi hadde tatt farvel med flash noen måneder tidligere. Vi la også til en ny fane for Chat som skulle gi deg en mye bedre oversikt over chattene du deltar i.

Siden som viser terminlisten viser nå også hvilken plass på tabellen lagene hadde ved hver runde gjennom sesongen, i tillegg til en interaktiv krysstabell hvor du kan se resultatene i henholdsvis hjemme- og bortekampene for et gitt lag mot et annet gitt lag. Vi lanserer også en oversiktsside for Prestasjoner.

Sesong 76 (21. September 2020)

Myanmar, Zambia, San Marino, Puerto Rico og Haiti blir en del av Hattrick-familien denne sesongen. Noen endringer for hvordan treningen vises ser dagens lys.

Appen vår gjennomgår en stor oppdatering hvor mange av funksjonene fra nettsiden også blir tilgjengelig i appen. Du kan opprette turneringer og invitere lag. Du kan se utviklingen i ferdigheter, lønn, skadehistorikk og minneverdige øyeblikk hos spillerne dine. Og da har vi bare nevnt en liten del av alt som har blitt lagt til av funksjoner i appen.

Siden som viser "Verden" får en overhaling. Vi legger også til et diagram på siden som viser "klubbens historie" hvor progresjonen (eller mangelen på progresjon...) laget ditt har hatt i serien og cupen gjennom sesongene.

Sesong 75 (1. Juni 2020)

Med Belize, Botswana, Madagaskar and Saint Vincent og Grenadinene ønsker vi fire mye ligaer velkomne til Hattrick. Vi lanserer flere nye treningsfunksjoner, hvor en av de er siden for treningshistorikk hvor du kan se hvilken treningsform du hadde på et gitt tidspunkt.

En funksjon har blitt lagt til slik at Duellkamper og turneringskamper kan spilles enten 3 eller 6 ganger raskere. Hattrick gjøres større, noe som gir oss mer plass til å jobbe på. En ny funksjonalitet legges til på flere sider, slik som en fornyet avdelingsside og en oppdatering av siden for overgangssøk.

Sesong 74 (10.Februar 2020)

Cupstatus, skadede eller suspenderte spillere, kampkommentatorer som gir deg kamphendelsene i en bedre kontekst. Med treningsplanleggeren kan du lage dine egne treningsplaner hvor du blant annet kan predikere ferdigheter og lønn med et gitt treningsregime.

En oppgradering av kalenderen i Mitt Kontor gir en bedre oversikt over hva som er viktig akkurat nå - i tillegg til i ukene som kommer. Vi gjorde flere justeringer i "samtalekortene" i Mitt Kontor, hvor dine ansatte gir deg viktige nyheter om laget og spillerne.

Styrkerangering er en ny måte å måle ditt lags styrker utover bare sektorratingene og spillerstjerner, og kalkuleres ut fra de 7 beste av dine siste 14 obligatoriske kamper. Det gjøres noen oppdateringer på landslagene, for eksempel får assistenttreneren mulighet til å avtale treningskamper.

Du kan nå lage din egen turnering i ligaformat. En oppdatering av "før kampen" siden gjør at den er mer på linje med live-siden. Botlag blir langt vanskeligere å slå, de biter mer fra seg for å si det på den måten.

Sesong 73 (21. oktober 2019)

Etiopia og Den demokratiske republikken Kongo er de to nyeste tilskuddene til HT-familien. Gjennom divisjonsbataljer kan du nå konkurrere sammen med andre lag i serien din for å etablere dere som den sterkeste serien i din divisjon.

Serietabellene får nå et nytt og forbedret utseende. Med utprøving av spillere kan du sjekke hvordan en spiller vil gjøre det i oppstillingssimulatoren før du bestemmer deg for å slå til. Du kan nå hurtigstarte en stigekamp eller duellkamp hvis begge managerne er enige.

Kampkommentatorene gir deg nå mer informasjon, da de ikke vil at du skal sovne selv om det er lite som skjer i en del av kampen. Og er det noen som ikke elsker nattmodusen i appen? Vi gjør i hvert fall det!

Vi har ryddet opp i kontoret for at du skal kunne finne den viktige informasjonen lettere. Hos landslagene får speidere en mer fremtredende rolle og en ny, offentlig prospektliste for hvert landslag gjør det lettere å følge alle de lovende talentene der ute.

Sesong 72 (1. juli 2019)

Flere nye funksjoner legges til i appen, blant dem støtte for ungdomstreningskamper og muligheten til å følge landslagskamper som noen av de viktigste. Vi bør også nevne at den forbedrede kampordresiden i appen.

Minste tillatte kondisjonsandel økes fra 5 til 10 %. Mentorer får anerkjennelse for det arbeidet de gjør med å hjelpe nye brukere med å bli en del av spillet. Med overgangsprospekt og ekstra autobud blir flere Gears-produkter lagt til.

Landslagene ønsker treningssider og assisterende landslagstrenere velkomne. Manualen bør også være tilgjengelig gjennom appen, så vi la til det. Du kan nå forhåndsvise HT-mailer og foruminnlegg før du sender dem. Ganske hendig hvis du liker å bruke HT-ML-formattering for å få skriveriene dine til å se bedre ut.

Sesong 71 (11. mars 2019)

Cupen og kamprapportsidene får en overhaling. I tillegg til Facebook- og standard innlogging kan du nå logge inn på spillet på Google-kontoen din.

Sesong 70 (19. november 2018)

Ny ligaer lagt til på Hattrick for første gang på 7 år! Øynasjonene Komorene, Curaçao, Guam, Sri Lanka og São Tomé og Príncipe ble ønsket velkommen inn i Hattrick-familien. En mengde ny funksjoner ble lansert - for ungdomslagene, for bedre statistikk, for mer spennende cuper og mye mer. Viktigst var en stor oppdatering på kampordre-siden som gjorde den viktigste siden på Hattrick mer intuitiv, kraftig og raskere å bruke.

Sesong 69 (30. juli 2018)

Hattrick blir helt mobile! En diger ny lansering for smarttelefonappene våre betydde at for første gang kunne managerne nå ta seg av alle lagoppgavene sine på farten. Så snart dette var ute, ble det gitt mye oppmerksomhet til nettsiden også. Strakskamper ble introdusert. Sammenlign overganger fikk oppdateringer, og det samme gjaldt Ønskeliste på overgangsmarkedet, Ukens lag og flere andre ting.

Sesong 68 (9. april 2018)

Utviklingsteamet jobbet hardt med nye versjoner av mobilappene, noe som betydde en stille sesong med tanke på ny funksjonalitet.

Sesong 67 (16. desember 2017)

En designkonkurranse blant brukerne ble avholdt for å finne nye idéer for framtidens utseende og følelse i spillet. Vinnerne ble invitert til en del to, noe som førte fram til flotte konsepter som har inspirert Hattrick-teamet på veien videre.

Sesong 66 (28. august 2017)

Store nyheter på konkurransefronten idet de nye Generasjonsmesterskapene ble introdusert, en internasjonal turnering der managerne møter andre lag som begynte med Hattrick på samme tid som dem selv. En ny treningsside ble lansert, noe som gav bedre planleggingsverktøy og flere detaljer om hvilke faktorer som har innvirkning på treningen.

Sesong 65 (8. mai 2017)

Vi har gjort forbedringer i chat-systemet vårt som gjør det enklere å finne, oppdatere seg på og hoppe inn i chatter mellom kampdagene.

En ny kampordre-side er lansert, ikke bare med et nytt visuelt design, men også med mye ny funksjonalitet, slik som å kunne sette 7 spillere på benken, og flere andre funksjoner som hjelper deg å forberede en god lagoppstilling.

Sesong 64 (16. januar 2017)

Hattrick International gir deg muligheten til å konkurrere med managere fra hele verden. Dessuten - siden det er en helt ny liga - vil det være interessant å se hvem som kan krone seg som den første mesteren i løpet av de neste seks sesongene.

Skader har nå flere nyanser siden de skjer med bestemte deler av kroppen. Estimatene for skadetiden er mer nøyaktige. Enkeltkamper kan analyseres og noen forbedringer legges til i laganalyseverktøyet.

Stemmene fra våre Platinum- og Diamondsupportere resulterte i at man nå får en påminnelse når en ungdomsspiller kan forfremmes til seniorlaget.

Sesong 63 (26. september 2016)

Laganalyse-verktøyet får en kraftig oppdatering og lar deg nå til og med analysere ditt eget lag, og også dine spillere hvis du er Supporter. Skyggekamper blir også tilgjengelig for ikke-Supportere med Kreditter.

Varsler i nettleseren er et velkomment tillegg for dem som er opptatt med annet men som likevel ikke vil gå glipp av noe i kampene som spilles. De nasjonale ligasidene får en oppdatering, de viser nå diverse interessant statistikk samt den regjerende seriemesteren og cupvinneren.

Mange forbedringer lanseres for managere med ungdomslag, slik som at treningsresultatene blir tilgjengelige øyeblikkelig og at speiderne ikke lenger vil finne 17-årige talenter. Har du ikke noe ungdomslag? I speidernettverket vil ikke lenger 19 år gamle spillere bli tilbudt.

Sesong 62 (6. juni 2016)

Ved å introdusere nye HT-Live øker spenningen når man følger en kamp på Hattrick direkte, samtidig som vi også tilbyr interessante og nyttige faktaopplysninger under kampen. Nå kan dommeren legge til tilleggstid i kampen, og vi oppretter en chat, slik at du kan snakke med motstanderen din eller med andre managere i serien mens du følger kampene.

Med laganalyseverktøyet kan du raskt analysere de tidligere kampene til dine kommende motstandere.

Sesong 61 (15. februar 2016)

Vi viser nå nivåer over guddommelig. Mentorsystemet er forbedret for å gjøre opplevelsen enda bedre for mentorer og nybegynnere.

Sesong 60 (26. oktober 2015)

Denne sesongen får ansattesystemet en oppdatering og fra nå av vil de ansatte bli gitt kontrakter. Du kan rekruttere en taktikkassistent og talspersoner er pensjonert.

Omsider går vi ut av HT-tid og nå kan du velge din tidssone og endelig kunne følge kampene dine uten å beregne hvor stor tidsforskjellen er mellom hvor du bor og Sentral-Europa.

Sesong 59 (6. juli 2015)

Det vil bli lettere å analysere kamper siden vi vil vise en oversikt med den totale sjansefordelingen i alle kamper etter at de er spilt. En kampordresimulator er lansert. Her kan man eksperimentere og leke seg med forskjellige oppstillinger uten at det er forbundet med en spesifikk kamp.

På vår 18-årsdag lanserte vi lønnsstatistikker for alle spillerne og separate statistikker for de målene en spiller har skåret i sin nåværende klubb. Det blir også mulig å opprette og delta i turneringer bestående av 32 og 64 lag.

Vi er stolte over det faktum at med indonesisk får Hattrick enda et oversatt språk. Vårt eget chatte-system ble lansert som den siste nye funksjonen for våre mobile apps. Nå kan du chatte med medlemmer i dine serier, med din kampmotstander eller i et chatterom i et forbund, som selvfølgelig er åpent for alle medlemmer av dette forbundet.

Sesong 58 (16. mars 2015)

Selvtilliten vil fra nå oppføre seg mer forutsigbart og de ekstreme fallene vil bli langt sjeldnere. Treningsstraffen for walkover har blitt fjernet, slik at spillere som spiller i en annen kamp den samme uka fortsatt vil få treningen sin. Tidsbruken ved avvikling av straffesparkkonkurranser har blitt justert. Mens disse tidligere kunne vare opp mot 20 minutter vil det nå kun være snakk om noen få minutter.

Supportere vil få mulighet til å gjøre klubblegendene sine om til talentspeidere, ungdomstrenere eller hvilken som helst stilling i klubbens støtteapparat. Mobilappene våre har nå en sosial del, hvor du kan søke, lese og selvsagt skrive på Hattricks forum. Du har også full kontroll over HT-post.

Gjennom årene har vi sett flere initiativ fra våre brukere om å hjelpe nykommerne å lære hva Hattrick handler om og hvordan det bør spilles. Nå gjør vi det enklere for dem å veilede nye managere til selv å lære hva som er lurt å gjøre og ikke gjøre, og forhåpentligvis få dem like hekta som alle oss andre.

Hver sesongpause vil det arrangeres en eksklusiv turnering for alle våre supportere. Turneringen vil bli langt mer intensiv enn de vanlige cupene, internasjonal, og tilby massevis av morsomme overraskelser for alle deltakerne underveis.

Sesong 57 (24. november 2014)

Vi er veldig fornøyde med lanseringen av vår nye mobilnettside og den nye utformingen av IPhone og Android-appene. Vi er sikre på at dette vil bedre spillopplevelsen for alle som liker et mobilt internett.

Supportere får muligheten til å organisere nettverkslister. Åpne turneringer gir managerne sjansen til å delta i enhver tilgjengelige turnering uten å måtte vente på en invitasjon.

Sesong 56 (4. august 2014)

Vi har redesignet vårt cup-system helt for å la flere lag få nyte opplevelsen av et meningsfullt cupspill. I tillegg introduserer vi Divisjons-cuper for de lavere divisjonene. Samtidig vil vi også gi større pengepremier og også gi premier på tidligere stadier av cupen enn tidligere.

Med amerikansk engelsk, lanserer Hattrick sitt 55. språk.

Sesong 55 (14. april 2014)

Denne sesongen ser endelig det lenge etterlengtede nye ansattsystemet dagens lys, som gjør avgjørelser fra brukere om hvem en bør ansette mer meningsfullt og interessant.

Vi ser en omstilling av opprykkssystemet i lavere divisjoner med flere kvalifiseringskamper som en konsekvens. Dette gir oss flere kamper som betyr noe lengre inn i sesongen. Premiepenger blir også økt.

Det blir mulig å spille mer enn en turnering om gangen. Du kan nå se skadehistorikken for spillerne dine på et øyeblikk. Med managernettverket kan alle Hattick-brukere holde oversikt over lagene og managerne de bryr seg om.

Med muligheten til å gi nye navn til spillere og egendefinerte kamphendelser legger vi til noen få nye Gears-produkter. Hvis ikke alt dette var nok, introduserer vi også treningskamper i sesongpausen, slik at det vil være en Hattrick-kamp hver helg med mindre du dropper å arrangere en treningskamp, da.

Diamant er et nytt supporternivå hvor du kan bruke alle Gears-produktene uten å måtte betale kreditter for dem. Det inkluderer også en eksklusiv skyggekampfunksjon som lar deg sjekke hva som hadde skjedd dersom kampen din hadde blitt simulert 10 ganger til.

Sesong 54 (23. december 2013)

Et nytt treningsverktøy vil hjelpe våre supportere å anslå hvor mye trening spillerne deres trenger før de når neste nivå i en gitt egenskap.

Takket være bedre støtte for CHPP-applikasjoner, kan våre tredjeparts utviklere nå lage nye, bedre og mer interessante applikasjoner enn det som tidligere var mulig.

For første gang noensinne kan deler av Hattricks forum leses av besøkende som ikke spiller Hattrick. Vi introduserer stiger for forbund. Videre blir det mulig for supportere å se hvordan kampratinger utvikler seg i løpet av kampen med Live ratinger.

For å konkludere denne sesongen, finansiell fair play blir annonsert for å sikre et mer balansert spillerom innen Hattricks globale ligasystem.

Sesong 53 (2. september 2013)

Etter mange år sier Hattrick endelig farvel til "Golden Goal"-regelen som forespurt av fellesskapet vårt i den årlige avstemningen. Takket være den samme avstemningen kan du nå også se, endre og slette standardoppstillingene dine.

Ungdomslag vil ikke lengre ha en uke fri i seniorlagenes sesongpause.

Sesong 52 (13. mai 2013)

Stiger er nå en alternativ konkurranseform med et raskere tempo for de som vil ha mer action, en ny utfordring eller bare ønsker å spille i en veldig artig og avhengighetsskapende konkurranseform. Azerbaijani blir det 54. språket tilgjengelig i Hattrick. En kontostatusside lanseres som en del av arbeidet vårt for å gjøre Hattrick enda mer vennlig.

På grunn av økonomiproblemer selger Zattika Hattrick tilbake til de gamle eierne. Til manges lettelse, lever Hattrick videre, men må dessverre si farvel til noen veldig respekterte og kjente kollegaer slik som HT-Klas og HT-Tjecken.

Sesong 51 (21. januar 2013)

Ved å kunne dele kampresultatene med venner på sosiale nettverk, kan du fortelle dem om din heroiske seier eller ditt urettferdige tap.

Hattrick Supporter er ikke lenger ett produkt, men tre: Platinum, Gold og Silver. Individuelle priser for hvert land gir brukere i de fleste land sjansen til å kjøpe Supporter til en lavere pris enn før.

Mange tvilte på om vi noensinne kunne komme på en bedre aprilspøk etter Balle. Å introdusere dommere ble definitivt sett på som et godt forsøk. Nå kan du også tjene reward points ved å invitere vennene dine til å spille Hattrick.

Sesong 50 (1. oktober 2012)

Ratinggrafer gir enda mer verdi til de nye detaljerte ratingene. Duellkamper gir deg muligheten til å utfordre et hvilket som helst lag og spille enda flere kamper utenom det vanlige kampoppsettet.

Supporterpakken vår gis en stor oppgradering med blant annet overgangsønsker, klubbtema og klubblogodesigner. I tillegg er noen gamle supporterfunksjoner gjort tilgjengelig for alle.

Autobud åpner opp muligheten for managere å bli i sengen i de sene nattetimer og samtidig skaffe seg spilleren de så desperat ønsker seg. Gjennom Offerwalls gir vi nå muligheten til å tjene belønningspoeng for å skaffe Supporter og kreditter uten å måtte betale ekte penger.

Sesong 49 (11. juni 2012)

Vårt nye rekrutteringssenter gjør det enklere for deg å invitere vennene dine til Hattrick. Sammen med Hattrick Press har vi organisert en skrivekonkurranse hvor du kan skrive artikler om Hattrick-karrieren din. En ny managerlisens erstatter den gamle managerlisensutfordringen som en del av flere forbedringer av brukeropplevelsen til nye brukere.

Siden det er 15 år siden Hattrick så dagens lys for første gang, feirer vi med nye ratinger som vil gi deg mye mer informasjon om kampene dine du kan studere. Det er også en lansering for vår Jubileumsside Hvor vi deler noen artige fakta om våre første 15 år.

Våre smartphonebrukere kan nå også ha glede av Hattrick gjennom vår offisielle Android app, som har samme funksjonalitet som iPhone-appen vår.

Sesong 48 (20. februar 2012)

Du kan invitere flere venner til din egen serie hvis du spiller i de laveste to divisjonene. Gjennom Hattrick turneringer får du muligheten til å spille mot hvem du vil uten å risikere skader eller kort som kan påvirke dine vanlige kamper.

Et stort steg i historien vår er når Hattrick blir med i Zatikka, som publiserer spill med hovedfokus på sosial og mobil spilling.

Kampdraktene dine vises nå i kampordreskjemaet og spillere som har spilt kamp siden forrige treningsoppdatering blir markert. Som om ikke det skulle være nok, lanserer vi også den offisielle Hattrick iPhone appen og det blir mulig å logge på Hattrick gjennom Facebook.

Sesong 47 (31 Oktober 2011)

Lojaliteten til spillere som har vært i klubben din lenge vil nå gjøre at de presterer bedre. Hattrick Gears, engangsbetalte betalingsfunksjoner slik som pynting av spillere blir introdusert. Vi gjør også nye statistikker tilgjengelige på siden i det vi kan kalle en forenklet versjon av Alltid.org. Hattrick Press får sin egen blogg på Hattrick United og forbundene får samtidig også muligheten til å åpne en egen blogg.

Vi er glade for å ha blitt stemt frem som det beste simulasjonsspillet i 2011!

Sesong 46 (11 Juli 2011)

Kampordreskjemaet er forbedret med en mulighet til å forutse ratinger og en spillers ideelle posisjon er opplyst. Nybegynnere kan be treneren foreslå en lagoppstilling. Å la to spillere bytte posisjon på banen blir også mulig.

Alle brukere får tilgang til basistreningsrapporten. Supportere får en forbedret treningsrapport som inkluderer kondisjon- og formoppdateringer. Nye supporterfunksjoner inkluderer også grafer for arenabruk og supporterklubbens utvikling, i tillegg til muligheten til å sende kampordre gjennom CHPP-applikasjoner.

Sesong 45 (21 Mars 2011)

Mye skjedde rundt Hattrick denne sesongen. Den kanskje største endringen i Hattrick er introduksjonen av Mitt kontor, den nye startsiden for alle managere. Bortsett fra dette, var det tre store lanseringer: Hattrick United (vår bloggeportal), Hattrick Widgets (widgets klar til bruk på nærmest hvilken som helst side/blogg) og Hattrick Open (hvor du kan spille Hattrickturneringer mot vennene dine når du vil).

Hattrick Supporter feirer 10-årsdag med manageravatarer som kan endres, linkede pressemeldinger, nye bakgrunner og forbedret ønskeliste for overganger.

Kamerun, Usbekistan, Cuba og og Palestina er nye medlemmer av Hattrickfamilien, og den islandske språkversjonen er lansert.

Sesong 44 (29 Nov 2010)

Hattrick får etter mange år endelig den etterlengtede arabiske språkversjonen. Supporterpakken blir oppdatert med live- og borte-/hjemmetabeller, "like"-knapper og kommentarer på pressemeldinger, og lagfoto. Muligheten til å kommentere kommende kamper er nå åpen for alle, og det er også mulig å avtale vennskapskamp gjennom Facebook.

I spillet ble allmenntrening (form) fjernet.

Sesong 43 (9. aug 2010)

I løpet av denne sesongen blir Hattrick tenåring - en fantastisk milepæl. Den største nyheten er raskere trening, til dels mye raskere på lave ferdighetsnivåer, men samtidig tregere på de høyeste nivåene. Fall i ferdigheter gjøres mer avhengig av ferdighetsnivå og mindre avhengig av alder. Det skjer også noen endringer for klubbens ansatte; målvaktstrenere slås sammen med assistenttrenere, økonomer fjernes og det settes et øvre tak på 30 ansatte totalt (og maks 10 for hver enkelt type).

Kampmotoren simulerer nervøsitet og undervurdering bedre, og spesialhendelser distribueres nå lineært knyttet til ballinnehavet. Klubblegene puster lettet ut over nyhetene om at de aller lengste skadene nå er historie. En spiller kan ikke lenger pådra seg mer enn +4 når han skades.

Som om ikke dette var nok fikk vi også forbedrede terminlister, takket være en av HT-fellesskapets medlemmer (jimrtex). Og når vi snakker om fellesskapet; en beta for forumsøk slippes, og utviklerne starter en blogg hvor de deler hva som skjer i det daglige.

Sesong 42 (19. april 2010)

For første gang fikk vi en kampmotor som ikke var bygget opp rundt 4-4-2. Den nye kampmotoren kan ta alle formasjoner uten å måtte reposisjonere spillere fra en lagdel til en annen. En annen fordel med den nye kampmotoren var at sentrale midtbanespillere ble gjort mindre betydningsfulle enn før.

Finanssiden fikk en oppdatering og ble mer detaljert, og den inkluderte også sesongoppsummeringer. Supportere fikk også presentert finansene mer oversiktlig i form av grafer. Hattrick inngikk også et partnerskap med den italienske sportsavisen Gazzetta dello sport.

Sesong 41 (28. desember 2009)

Foran denne sesongen ble det innført en regel om at alle bot-lag fra nivå 6 og nedover blir tvangsflyttet ned til laveste mulige divisjon, og klubber med aktive managere rykket opp for å ta deres plasser. Distribusjonen av vanlige målsjanser i kampmotoren ble endret, slik at noen sjanser ble eksklusive for hvert lag. Dette for å balansere spillet og redusere variansen. Dette medførte også justeringer i taktikkene kontringsfotball og pressing.

Maltesisk, vår 50. språkversjon, ble lansert, og det ble også vår systeminformasjonsside som kraftig forbedret spillutviklernes kommunikasjonsmuligheter med brukerne. HFA tok i bruk en ny generasjon kampreportere som hadde som vane å dukke opp tidsnok til kampstart, og mot slutten av sesongen ble det nye kampordreskjemaet testet i ungdomslagene, og deretter i vennskampskamper for seniorlagene.

Sesong 40 (7. september 2009)

Sesong 40 var en forholdsvis rolig sesong, uten endringer i spillet som sådan. Men Hattrick får sin egen, etterlengtede Facebook-applikasjon, og en fanside på Facebook. Prestasjoner får en solid oppdatering, sammen med en liste over alle oppnåelige prestasjoner. En liten feature hvor managere kan liste opp sine favorittklubber ute i den ekte fotballverdenen dukker også opp.

Sesong 39 (17. mai 2009)

Effekten av lagånd ble redusert i kampmotoren, noe som gjorde det litt enklere for målvakter og forsvarsspillere å få stoppet motstanderens angrep. Samtidig ble kampratingene mer nøyaktige og effektene fra selvtillit, forvirring og tilbaketrekking ble fullt ut synlige.

HT Live gjennomgikk store forandringer, og med introduksjonen av Re-Live kunne man nå se kampene i opptak når man ikke hadde mulighet til å være pålogget ved kampstart. To nye språkversjoner ble også lansert; vietnamesisk og makedonsk. Sistnevnte skapte store reaksjoner på grunn av en pågående navnedisputt mellom Makedonia og Hellas ute i den virkelige verden, og flere uker med intense diskusjoner fulgte på disse landenes nasjonale forum.

Sesong 38 (25. januar 2009)

Denne sesongen ble planlagte spillerbytter en del av spillet etter å ha blitt testet en stund i ungdomslagene og i vennskapskamper. Vi fikk også en ny taktikk: Langskudd.

På overgangsmarkedet ble det innført en ny regel for å motvirke ekstrem trading; du kan ikke transferliste en spiller flere ganger enn det antall kamper han har spilt for ditt lag. Og klubbene kan fra nå av kun ha maksimalt 50 spillere til enhver tid i spillerstallen sin.

Vår Supporterpakke fikk også en stor oppdatering med forhåndsanalysen av kampene som kanskje det største nye tillegget. Andre ting som fulgte med denne oppdateringen var muligheten for å opprette søkeprofiler på overgangsmarkedet, å lage dine egne snarveier på forsiden og sist, men ikke minst: Ingen tradisjonelle bannere for Supportere.

Og la oss ikke glemme Balle. Den 1. april dukket Hattrick-assistenten Balle opp og uttalte at han var her for å hjelpe. Balle var vår første offisielle aprilsspøk - som ble godt mottatt.

Sesong 37 (5. okt 2008)

Hattricks nye utseende så dagens lys i midten av desember. Det er uten tvil den største endringen som er gjort på lang tid. Med det nye utseendet har vi også fått en rekke nye funksjoner, som f.eks. et helt nytt forum og nye spilleransikter. Supportere har også fått en fantastisk kampdraktdesigner å leke med, og kan velge seg en manageravatar.

Siden det nye utseendet var en så stor forandring, står man i fare for å glemme bort tingene som hendte før denne lanseringen. Utfordringspotten bør ikke bli glemt, heller det at brukere i de laveste divisjonene nå kan invitere en venn til sine egne serier.

Vi fikk også et overgangsmarked hvor du kunne søke i hele markedet på et søk. Det var ikke lenger nødvendig å søke sone for sone. Indirekte frispark ble lagt til kampmotoren, og på banen ble beltxis det første laget til å vinne Hattrick Masters to ganger.

Sesong 36 (15. jun 2008)

Hattrick Press, vår egen bruker-styrte avis, er lansert, og det interne postsystemet blir forbedret med ny funksjonalitet. Indirekte dødballer blir en realitet i treningskamper og angrep på kantene blir en mer effektiv taktikk takket være en feilretting. Individuelle ordre gjørd et mulig å ekskludere en spiller fra vanlig ferdighetstrening, men det er ikke lenger mulig å kjøre begge ungdomssystemene samtidig.

Uganda og Dhivehi Raajje gjør sitt inntog i Hattrick-verdenen. Plasseringen av nybegynnere i ligasystemet blir forbedret for å stimulere menneskelig motstand og nybegynnerlag blir ikke forlatt alene i serien. Vi åpner også opp vår testserver "Stage" for 5 000 normale Hattrickbrukere og vi får vårt 45. språk når friulisk blir lansert.

Sesong 35 (24. feb 2008)

Den nye kampmotoren brukes nå i alle kamper. Trening blir minuttbasert (tidligere var det kun siste spilte posisjon som gjalt), og dødballer trenes som alle andre ferdigheter (tidligere fikk alle spillere i troppen dødballtrening, og ferdigheten påvirket heller ikke lønnen). Fans expectations - hva supporterne forventer for hver kamp - slippes, og blir umiddelbart viktig for alle lageiere. Billettprisen for sitteplasser under tak økes, og flere slike billetter blir solgt ved overskyet vær eller regn. Videre blir det en liten fordel for hjemmelagene i derbykamper, noe som ikke var tilfelle tidligere.

Hattrick brettspillet, Match of the season, kommer på markedet og den største fotballundersøkelsen til dags dato - Global Football Monitor - får utrolige 440 000 svar. Den bosniske språkversjonen introduseres og vi får ligaer i Tanzania og Dawlat Qatar.

Mot sesongslutt kan du nå prøve ut planlagte innbytter i ungdomskampene.

Sesong 34 (4. nov 2007)

Over 75.000 brukere er pålogget samtidig i Januar. Trening går fortere ved lave ferdighetsnivåer, men tregere ved høyere. Likeledes blir ferdighetsfall avhengig av nivået og ikke bare alder. En ny kampmotor (med nye bidrag fra spillerne, og hvor kondisjon er like viktig for alle) prøves ut i treningskamper, for å stimulere bruken av spillere med flere ferdigheter

Ungdomsakademiene får også en rekke forbedringer; økte spillerferdigheter, økt treningshastighet, form og kondisjon varierer ikke lenger, samt bedre informasjon fra trener og talentspeidere.

Hattrick News, Hattricks nyhetsbrev, sendes ut for første gang. En persisk språkversjon slippes, og Benin og Suriyah er sesongens nye ligaer.

Sesong 33 (15. jul 2007)

Hattrick feirer sitt 10-årsjubileum med introduksjonen av kalenderverktøyet, en invitasjonsfunksjon og en ny kampfremviser med innebygget chattemuligheter. Senere får vi også logoratinger og supporterne får flere alternativer for bokmerkene å leke med. Ghana, Moçambique, Kampuchea og Brunei blir med i Hattrickfamilien, og språkene frisisk og luxembourgsk blir lagt til.

Kondisjon er nå trent som en prosentandel av den totale treningen, istedetfor å bli trent separat som alle andre egenskaper. I begynnelsen av sesongen fikk vi en økonomisk reform, som inneholdt lavere lønninger og byggekostnavder i tillegg til økte sponsorinntekter og billettpriser, og dette var første skritt på veien til å få økonomien tilbake på sporet igjen. Ved slutten av sesongen merker man en generell økning i prisene på overgangsmarkedet, som en slutt på flere sesonger med fallende priser.

Sesong 32 (25. mar 2007)

Den største nye funksjonen hittil er lansert: Ungdomslaget - et spill i spillet der du kan styre ditt eget ungdomslag og trene dine fremtidige stjernespillere. Hattrick får et mer moderne utseende og brukere får muligheten til å anke GM-avgjørelser til senior-GM-ene, lederne av GM-organisasjonen.

Supportere får et utvidet treningsrapport-arkiv for ungdomslagene sine og trenerens kommentarer er også synlig på spillersiden. På slutten av sesongen får spillerne individuelle bursdager. Tidligere hadde alle spillerne samme bursdag, på begynnelsen av sesongen.

Sesong 31 (3. des 2006)

Et alternativt karrierevalg, achievements, gjør sin debut. Sponsorinntektene øker og agentutgiftene senkes i likhet med renten.

Supporterpakken er utvidet med mer kampstatistikk. Oman og Yemen er nye ligaer og med oversettelsene til hviterussisk og baskisk er det nå 40 språkversjoner.

Sesong 30 (13. aug 2006)

900 000 brukere-grensen er passert. Kondisjonen til spillerne begynner å falle i løpet av sesongen og spillerne begynner å miste egenskaper i mindre mengder, men oftere. Det er nå mulig å få lagets selvtillit over "glimrende" og spillerne kan få "fraværende" egenskaper. Landslagene får en haug nye grafiske funksjoner og Hattrick Masters blir en fire-ukers konkurranse.

En tredje spansk språkversjon (sentral-amerikansk) og kirgisisk er lansert og fire nye ligaer ankommer: Al Kuwayt, Angola, Bangladesh og Crna Gora.

Sesong 29 (23. apr 2006)

Mer enn 800 000 aktive brukere spiller Hattrick. Vi får en ny layout og en praktisk kampordreside laget i Flash. Du starter å betale spillerlønninger den første uken og kamprapportene får flere variasjoner i hendelsene.

Supporter får en massiv oppgradering med klubblegender, draktdesigner, større venneliste og treningsrapport for å nevne noen få. I tillegg begynner også supportere å få kompensert for ikke planlagt nedetid. Azərbaycan og Al Iraq gjør sitt inntog i Hattrick-verdenen og en global spørreundersøkelse om spillet er gjort og mer enn 200 000 svar er mottatt - fantastisk!

Sesong 28 (1. jan 2006)

Mellom sesong 27 og 28 ble alle eierløse lag bot-lag. Tidligere pleide de å forbli urørt og gi "walk over" inntil de nådde den nest nederste divisjonen der de ble erstattet. Neste skritt i "seriereformen" blir gjort ved slutten av sesongen når seriesystemet får form som en pyramide (jo lavere divisjon jo flere serier) istedenfor som en flaske, og alle bot-lag blir flyttet til bunn av pyramiden.

Resultatet er at bot-lag når bunnen raskere for å bli erstattet, istedenfor å sitte fast i midten i mange sesonger.

Hattrick Masters er spilt for første gang, med en fransk vinner: FC Barentin. Cartoon United, en Hattrick-tegneserie, viser seg for første gang på nettsiden og Hattrick begynner også å sponse noen Hattricklag fra den virkelige verden. Vi får også fire nye medlemmer: Bahrain, Barbados, Cabo Verde og Côte d’Ivoire.

Sesong 27 (11. sep 2005)

I løpet av bare én sesong blir 100 000 nye brukere med på Hattrick og det er nå mer enn 700 000 aktive brukere. Managerlisensen blir introdusert for å gjøre det enklere å forstå spillet i begynnelsen. En ny taktikk, spill kreativt, blir lansert i tillegg til muligheten av å spille dine spisser "mot kanten" sammen med den nye treningstypen "flanke". Samtidig blir spissenes bidrag til kantangrepet redusert noe, og vingenes bidrag blir økt.

Ligarangering er introdusert og "Bilde av stadion" hvor du kan designe din egen stadion er en ny supporterfunksjon. Mobiltjenestene er gjort interaktive, noe som f.eks. lar deg by på spillere på transferlisten via din mobiltelefon.

Algérie, Hayastan, Lubnan, Liechtenstein, Mongol Uls og Sénégal er de nye ligaene denne sesongen, og nye språk er koreansk, japansk og slovensk. Sist, men ikke minst, får Hattrick sin egen wikipedia.

Sesong 26 (22. mai 2005)

Antall aktive brukere er nå mer enn 600 000. Surinam, Nicaragua, Trinidad & Tobago og Kazakhstan blir nye Hattrick-medlemmer og serbisk, norsk og slovakisk er lagt til. Supportere får en oppdatering med statistikk for bokmerker og regionale forum.

Sesong 25 (30. jan 2005)

For første gang i Hattrickhistorien er ikke Sverige det største landet siden både España og Nederland nå har flere aktive brukere med lag. To nye treningstyper er nå mulig å bruke, markeringer og gjennombruddspasninger (først kjent som Flopasninger), og i tillegg er skuddtrening blitt 25% mer effektivt. Endringer i tilskuerformelen lager mindre variasjoner i tilskueroppmøtet siden supporterstemningen er gjort mindre viktig.

"Siste nytt" for hver serie er tilbake etter 14 sesonger, det ble borte når Hattrick ble redesignet i sesong 11. Al Urdun, Andorra, Georgia og Guatemala blir med i familien og galisisk blir språk nummer 30. FC Hong Kong sørget for at enda en milepel ble passert som det første laget med mer enn 1 000 000 000,- på bok.

Sesong 24 (10. okt 2004)

Antall aktive brukere når 500 000 og er feiret med et tegneseriebilde av Hattrick-verdenen, som forårsaker et mindre opprør i Brazil siden en apekatt (erstattet noen få dager senere) er plasser på den delen av verden.

Den store nyheten er det nye cupformatet hvor 32768 lag kan delta i motsetning til 8192 lag som det var tidligere. Billettprisene og sponsorinntektene er økt med 10% og premiepengene for plassering i serien er doblet. Tsjekkisk språk er introdusert i tillegg til seks nye ligaer: El Salvador, Honduras, Kyrgyzstan, Malta, Moldova og Shqipëria.

Ikke-apekatt-versjonen av tegneserien.

Sesong 23 (20. juni 2004)

Hattrick når 400 000 aktive brukere og så mange som 25 000 er pålogget samtidig. For å begrense viktigheten av fenomenet "daytrading" blir utgifter og inntekter ved overganger endret for å gjøre det mindre attraktivt å kjøpe og selge spillere over natten. "Sammenlign overganger" og Total Skill Index (TSI) for alle spillere (erstattet det såkalte "market value") er også tiltak for å øke folks kunnskap om hvor mye en spiller er verdt på markedet.

Spillernes lønninger er endret for å gjøre sekundæregenskaper mye billigere med tanke på lønningene, lagenes supportere blir gjort enda smartere, alle lag kan få kontringer og mengden vilkårlighet er senket i forholdet angrep versus forsvar. Lagdelsratinger blir halvert og er nå også rapportert som veldig lav, lav, høy og veldig høy innenfor alle nivåer.

Nye ligaer er Northern Ireland, Byelarus, Makedonija, Kenya, Panama og Jamaica, og kroatisk, hebraisk, russisk og ukrainsk er lagt til. Hattrick Klubbhus er en ny tjeneste og supportere får en oppdatering med mange nye forumfunksjoner blant annet.

Sesong 22 (29. feb 2004)

Saudi Arabia, Tounes, Costa Rica, United Arab Emirates, Lëtzebuerg, Iran, Republica Dominicana og Cyprus er nye medlemmer i familien og ungarsk, latvisk, argentinsk (senere sør-amerikansk) spansk og bulgarsk er nye språkversjoner.

Sesong 21 (9. nov 2003)

Hattrick når 250 000 aktive brukere! Seks nye ligaer (Paraguay, Ecuador, Bolivia, Nigeria, Al Maghrib, Føroyar) i tillegg til seks nye språkversjoner (flamsk, tyrkisk, brasiliansk portugisisk, rumensk, gresk, litauisk) er lagt til og HT Live er den store nyheten.

Inntektene fra tilskuerne er økt med 25% og vi får et nytt format for VM. Den første HT-kalenderen er til salgs i butikken og det er også mulig å tippe på Hattrick-kamper via en ekstern tipping-partner. Sveriges dominans på banen blir for alltid betvilt når Norge vinner verdensmesterskapet.

Sesong 20 (20. juli 2003)

Kamptaktikker er introdusert, men kan bare bli brukt i vennskapskamper denne sesongen, og spilleres erfaring begynner å påvirke prestasjonene deres. Det gamle trenerskiftesystemet der man betalte 100 000,- og fikk en ny vilkårlig trener blir erstattet. Nå kan du gjøre din egen spiller til trener eller betale for en ny en med egenskapene du ønsker.

Seks ligaer (Lietuva, Slovensko, Ukraina, Bosna i Hercegovina, Vietnam og Pakistan) og tre nye språk (polsk, portugisisk og katalansk) er lagt til. Supporter er utvidet med flere kampdraktalternativer, mer statistikk og noen forumfunksjoner, og CHPP-partnerprogrammet endres til å tillate flere partnerprogrammer, men det er ikke lenger mulig å kjøpe de i butikken.

România blir det første landet til å slå Sveriges landslag i en landslagskamp (U20-VM) og România vinner også U20-VM denne sesongen.

Sesong 19 (30. mar 2003)

Antall aktive brukere passerer det magiske tallet 100 000. Nyhetssider får sitt eget sted å annonsere sine artikler på nettstedet, AHP (Associated Hattrick Press) og lagets supportere blir noe smartere ved å f.eks legge merke til hvilken divisjon du spiller i.

Den finske oversettelsen er også lansert denne sesongen.

Sesong 18 (8. des 2002)

Tre nye språkversjoner (estisk, italiensk and dansk) er lansert og fire nye ligaer (Bulgaria, Cymru, Israel og Slovenija) er lagt til. Det er gjort enklere å forbedre formasjonserfaringen og det tar lengre tid å miste den.

Kompensasjonen for landslagsspillere er endret, du får ingen trening for landslagskamper men HFA betaler fremdeles 1/3 av lønningen dersom spilleren spiller landslagskamp.

Supporterpakken er utvidet med påminnelser og bannere blir ikke lastet på nytt for supportere - en veldig godt mottatt funksjon. LA-prefikset for våre oversettere er introdusert.

Sesong 17 (18. aug 2002)

Sesong 17 er jubileumssesongen da Hattrick fyller 5 år. På dette tidspunktet spiller 60 000 brukere Hattrick. Vi får fem nye egenskapsnivåer (titanisk, utenomjordisk, mytisk, magisk og utopisk) i tillegg til de 15 fra før, to nye ligaer (Hong Kong og Chinese Taipei) og den nederlandske oversettelsen er på plass.

Det hierarkiske forumsystemet forlates til fordel for et nytt forumsystem, inkludert tyvtitt-funksjonaliteten. Lagånd begynner å bli påvirket av overganger og supportere får mer statistikk, notatblokk og nyhetsbrev fra forbund. Mod-prefikset ser dagens lys for å gjøre det lettere å kjenne igjen forum-moderatorene.

Sesong 16 (28. apr 2002)

Magyarország, Česká republika, Latvija, Indonesia, Philippines, Eesti, Hellas, Hrvatska og Yugoslavia, som senere ble til Srbija i Crna Gora og til slutt Srbija, blir med i Hattrick-familien. Mobil-tjenestene er nå tilgjengelig for alle brukere, og spilleransikt og bokmerker er nye funksjoner i supporterpakken. Managerne som lurte på hvordan Bob Sunesson så ut måtte fortsette å lure siden ansiktet hans var dekket av ulike gjenstander.

Verdensmesterskapet hadde en separat side og logo de første utgavene.

HFA bestemte seg for å betale 1/3 av landslagsspillernes lønn så lenge de spiller kamper for både landet sitt og deres vanlige lag. Sverige vinner det første U20-VM-et, igjen til ingens overraskelse og den første spilleren til å nå 10 stjerner er Thomas Ranlind, en svensk målvakt som en sesong senere får sparken av sin svenske eier.

Sesong 15 (6. jan 2002)

Man kan nesten si at alt hendte i løpet av sesong 15. Det startet med en stor lansering av nyheter som spesialhendelser, internasjonale treningskamper, derbykamper og landslag - en veldig viktig funksjon for byggingen av fellesskapet.

Det endte med at Sverige vant det første VM-et (til ingens overraskelse) og utdelingen av en større økonomisk krise-pakke bestående av lavere spillerlønninger, lavere agentutgifter, opprykksbonus, rentetak samt moderklubb- og siste klubb-penger.

Alle lag mottok også penger for TV-rettigheter i midten av sesongen, hele denne pakken for å håndtere det faktum at økonomien ikke utviklet seg i samme tempo som spillet.

Midt oppi alt dette vokser HT-teamet fra 3 til 9 medlemmer da det trengs flere for å hjelpe til med utvikling, administrasjon etc. De seks nye medlemmene hjelper til på frivillig basis, men noen år senere er nesten samtlige ansatt av Extralives. At vi får en tysk språkversjon går nesten ubemerket hen.

Sesong 14 (16. sep 2001)

Endelig får Hattrick sitt eget forumsystem og fellesskapet får et mer naturlig sted å møtes og diskutere. Spansk og fransk språkversjon lanseres og seks nye ligaer blir med: Singapore, Schweiz, Ísland, Belgiê, Österreich og Malaysia.

Overgangssiden får en oppdatering, inkludert flere søkemuligheter som gjør det mulig å søke etter bestemte egenskaper. En annen nyhet er at endringer i lagånden skjer daglig i små doser istedenfor en stor endring ukentlig.

De første mobiltjenestene, kun i Sverige, blir introdusert og Supporter blir utvidet med draktnumre, gjestebok og forbundsforum. CHPP (Certified Hattrick Product Provider), et partner-program med uavhengige utviklere av Hattrickprogramvare blir også lansert. Du kan kjøpe CHPP-programmer i butikken.

Sesong 13 (27. mai 2001)

Hattrick Supporter er lansert, en tjeneste som senere viser seg å være det som gjorde at Hattrick overlevde og forsatte å bli utviklet.

For kr 15,- i måneden får man en venneliste, litt personlig statistikk og live info i "tickeren". Kanskje enda viktigere - supporterpakken var en god måte å støtte spillet på. To måneder senere ble supporterpakken utvidet med kampdrakter, troféhylle, pressemeldinger, logoer, forbund og mer statistikk.

Ikke mindre enn 23 nye ligaer er introdusert: Oceania, España, Portugal, Polska, România, Chile, Brasil, Türkiye, Colombia, Perú, China, Uruguay, Venezuela, Canada, Rossiya, Prathet Thai, Scotland, Ireland, Nippon, Hanguk, Misr, India og South Africa.

Bob Sunessons fremragende prestasjoner for Hattrick er anerkjent av HFA (Hattrick Football Association), og de gjør han om til en "elsket lagkamerat" - en av de første underfundighetene i spillet.

Sesong 12 (4. feb 2001)

Fra denne sesongen blir du i samme serien dersom du ikke rykker opp eller ned, noe som ikke var tilfelle tidligere da lag som spiller i samme divisjon ble tilfeldig plassert i serien hver sesong.

Den nydelige, grønne Hattrick T-skjorten lanseres og er det første man kan kjøpe i butikken.  4 nye ligaer gjør sitt inntog i Hattrick-verdenen: Norge, Danmark, Suomi og Nederland.

Sesong 11 (15. okt 2000)


Etter en måneds nedetid er Hattrick tilbake med helt nytt design og masse nye funksjoner. Hattrick er ikke lenger bare tilgjengelig i Sverige - du kan også spille det på engelsk og syv nye ligaer er åpnet: Argentina, Deutschland, France, England, Italia, España (som senere ble México) og USA. Den svenske ligaen er dessuten utvidet til 10920 lag, som raskt fylles opp.


En alternativ logo fra okt 2000 som aldri ble brukt.
Bortsett fra de nye ligaene er den største nyheten at Hattrick alltid er online og alt skjer i sanntid - til og med kampene! Ratingsystemet er også helt nytt: hele og halve stjerner. Tre nye egenskapsnivåer er også lagt til (fantastisk, eventyrlig og guddommelig og dermed er det 15 totalt.

På slutten av sesongen dukker den 22 år gamle juniormålvakten Bob Sunesson opp i Hattrick, og han vil senere bli den mest kjente spilleren i spillet på tross av at hans beste egenskap var dårlig i ving.

Sesong 10 (4. juni 2000)

Denne sesongen vil for alltid bli husket som den siste sesongen med det nostalgiske utseendet.

Sesong 9 (13. feb 2000)

Brukerne flytter etter eget initiativ fra Passagen til Delphi-forumet og fellesskapet vokser seg stadig større. Senere blir den første statistikksiden med automatisk generert statistikk, HTSCB - Hattrick Central Bureau of Statistics, lansert.

Sesong 8 (24. okt 1999)

På slutten av sesongen, i begynnelsen av år 2000, blir firmaet Extralives grunnlagt for å videreutvikle Hattrick. På banen blir Sunne IK historisk ved å være det første laget som noensinne vinner både cupen og serien.

Sesong 7 (3. juli 1999)

For første gang har du muligheten til å velge en annen formasjon enn 4-4-2 da det blir mulig å omplassere dine spillere.  Samtidig blir individuelle ordre for spillere introdusert, noe som gjør at de gamle taktikkalternativene "all-out attack", "optimistic", "careful" og "ultra defensive" blir utdaterte.

Sesong 6 (14. mars 1999)

Ingenting spesielt hendte denne sesongen i følge historiebøkene.

Sesong 5 (15. nov 1998)

Dersom noe ekstraordinært virkelig skjedde denne sesongen nådde det iallefall ikke historiebøkene.

Sesong 4 (26. juli 1998)

Denne sesongen er treningsreform-sesongen. En haug nye treningsalternativer gjør det mulig å trene alle egenskaper, ikke bare kondisjon og dødballer. Som en sideeffekt til denne nye treningen bryter Per Emilsson nivågrensen og blir den første og eneste spilleren til å nå ratingen "Saint" (som ble lagt til i tilfelle det umulige ville skje, mot alle odds).

På grunn av dette blir ratingsystemet endret og utropstegn blir lagt til etter maksimumnivået “*****”. Det komplette ratingsystemet ser slik ut etter endringen: 0, H, HH, HHH, *, **, ***, ****, *****, *****!, *****!!, osv.

Sesong 3 (5. apr 1998)

Hattrick utvider til 1704 lag når IV-div blir lagt til. Cupen introduseres denne sesongen i tillegg til vennskapskamper. Zakrock Rooch blir den første cupvinneren.

Sesong 2 (23. nov 1997)

Hattrick utvider til 680 lag i fire divisjoner (Allsvenskan, I-, II- og III-div) og flytter til den svenske portalen passagen.se. Det åpne overgangsmarkedet ser dagens lys (tidligere kunne man by på hvilken som helst spiller og dersom klubbens eier aksepterte tilbudet ble spilleren din).

Den første landslagskampen ble også spilt: Sverige-Danmark 1-2. Danmark var en klone av Sverige, men det ville mange sesonger før Sverige hadde muligheten til å få sin revansje.

Sesong 1 (30. aug 1997)

Hattrick er født 30 august 1997. Spillet er kun på svensk og starter med 16 lag. To testserier (A og B) spilles i 7 runder. 4-4-2 er den eneste formasjonen man kan bruke og treningsalternativene er allmenn, kondisjon og dødballer

Nettsiden stenger hver kveld kl 00:30 for å gjøre alle oppdateringer, fullføre overganger og spille kamper. Når siden åpner igjen på morgenen kan man se kampresultatene.

Den originale nostalgiske logoen
Den originale nostalgiske logoen
 
 
Server 080