Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Manual »   Landslag 

Landslag

Fra januar 2021 trer de nye reglene for landslag i kraft.

I Hattrick er det landslag som konkurrerer mot hverandre, akkurat som i virkeligheten. Men i Hattrick velges ditt lands landslagssjef av deg! Hvert Hattrickland har et A-landslag, men også et U20-landslag med spillere som er 20 år eller yngre. Dette betyr at hvert land har to landslagssjefer, begge valgt av fellesskapet.

VM-formatet

VM begynner annenhver sesong og starter med en kvalifiseringsrunde. 32 lag avanserer fra denne runden til sluttspillet. Der er det tre påfølgende gruppespill, med 4 lag i hver gruppe, hvor de to beste går videre til neste sluttspillsrunde. Deretter er det semifinale, og til slutt VM-finalen. U20-VM begynner en sesong etter VM og følger samme format.

Seeding for VM-kvalifiseringen er basert på rangering som blir bestemt ut fra forrige VMs resultater. Når det ikke er satt opp VM-kamper kan landslagene spille treningskamper.

Valg

Valgene blir avholdt i begynnelsen av sesongen og starter dagen etter VM-finalen. Annenhver sesong velges landslagssjef og motsatt sesong velges U20-sjef. Hver landslagstrener er valgt for 2 sesonger, og avslutter sine terminer etter VM-finalen.

Merk deg at du må ha spilt Hattrick i minst 1 sesong før du får stemmerett i landslagsvalgene.

Landslagstroppen

Landslagssjefen velger opptil 26 spillere fra lag med ordinære eiere, og kan velge fritt blant spillere med samme nasjonalitet som landet han representerer. Så fort uttaket er gjort kan landslagssjefen se de samme dataene om spilleren som du kan på ditt eget lag.

Å ha en landslagsspiller

Dersom en av dine spillere er på landslaget vil det ikke påvirke hans mulighet til å spille på ditt lag. Landslagskamper og klubbkamper blir vanligvis spilt på ulike dager - med unntak av Hattrick International - så du kan alltids bruke ham. Men kamper for landslaget vil ikke gi spilleren noe ekstra trening. Han er allikevel utsatt for risiko for skader når han spiller for landslaget.

Dersom din spiller får spille kamp for landslaget er det flere fordeler for ditt lag:

– Du vil få en lønnsreduksjon på 33% eller 40%, avhengig av om han spiller på et fremmed landslag eller ditt hjemlands landslag.

– Spilleren får massevis av rutine.

– Dersom en spiller blir skadet og må forlate banen i en kamp for sitt landslag vil du i tillegg til den vanlige lønnreduksjonen også motta en kompensasjon på 100% av grunnlønnen hans ganger det antall skadeuker han har pådratt seg.

Merk deg at du forventes å ikke ødelegge for landslagene ved å sabotere din landslagsspiller. Landslagsadministratorene (NTA) kan, som en siste utvei for å avverge sabotasje, frigi spilleren ved å legge ham ut for salg på overgangsmarkedet.

Dersom du vurderer å stille til valg, eller ønsker mer informasjon, anbefaler vi deg å lese landslagsreglene.
 
 
Server 081