Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Manual »   Ekstra klubb 

Ekstra klubb

Som Platinum og Diamond Supporter kan du styre en ekstra fotballklubb. Du styrer denne klubben individuelt, akkurat som du styrer din primærklubb, som betyr at den ekstra fotballklubben har sin egen separate spillerstall, eget stadion, egne finanser, eget ungdomslag, og så videre.

Start en ekstra fotballklubb

Du kan starte en ekstra fotballklubb når som helst. Din ekstra klubb kan spille i samme liga som din primærklubb eller i en annen liga, så sant det er en ledig plass.

Din ekstra klubb vil starte med noe startkapital på kontoen (som alle andre nye klubber), men du vil ikke gjøre managerlisensen.

Generelle regler

Du kan ha opp til to ekstra fotballklubber.

Du vil ikke kunne ha noen overganger mellom lagene dine og du kan heller ikke kjøpe spillere der det andre laget enten kan motta moderklubbs- eller tidligere klubb-penger.

Ekstra klubb i samme liga

Din primær- og sekundærklubb vil ikke kunne spille i samme serie eller møte hverandre i kvalifisering, de kan heller ikke møtes i cupen (unntatt i cupfinalen). Begge klubbene kan spille i samme divisjon, men da i ulike avdelinger.

Hvis begge klubbene er klare for toppserien, vil den klubben som kommer til sist ikke få lov til å rykke opp. Den plassen vil i stedet gå til det høyest rangerte laget som ikke allerede er kvalifisert til å spille i toppserien den sesongen.

Hvis begge klubbene rykker opp til toppserien samtidig, vil kun primærklubben få lov til å rykke opp.

Ekstra klubb i et annet land

Antall ekstra klubbplasser tilgjengelig for "utenlandske" managere i en liga avhenger av hvor mange klubber som er ubrukte i den ligaen, noe som avhenger av hvor stor ligaen er og hvor mange brukere som allerede spiller i den.

Minst 50% av klubbene i samme liga er reservert for lokale brukere. Så i en liga med 168 klubber, er minst 84 av dem reservert for lokale brukere (og de andre 84 plassene kan bli tatt av hvilken som helst manager, lokal eller utenlandsk). Men vi vil reservere resten av plassene til lokale brukere hvis ligaen er blitt 90% full.

Bytte avdeling i bytte-vinduet.

Det er mulig for ekstraklubber å bytte avdeling (der det er mulig) i avdelingsbytte-vinduet mellom sesongene, men det er ikke mulig å bytte til avdelingen der den andre klubben din spiller.

Flagg

Flagg tas av klubber separat, ekstra klubber har deres egne flaggsamlinger.

Å spille mot en ekstra klubb gir flagg på akkurat samme måte som en hvilken som helst annen klubb, og den ekstra klubben får flagg til samlingen sin.

Prestasjoner

Prestasjoner oppnås av manageren, og prestasjoner lagres med det på brukeren (og ikke på hver klubb).

Avgi stemme i valg

Ditt lag nummer to vil ikke ha stemmerett i landslagsvalg. Du kan kun avgi en stemme i det landet din opprinnelige klubb spiller i.

Konkurs

Hvis primærklubben din går konkurs vil du også miste tilgangen til din ekstra klubb.

Hvis din ekstra klubb går konkurs kan du starte en ny etter 16 uker fra da du startet din forrige ekstra klubb (så hvis du har hatt den ekstra klubben i mer enn 16 uker, kan du starte en ny klubb med en gang).

Avslutte ekstra klubb

Du kan avslutte din ekstra klubb når som helst. Men hvis du avslutter den ekstra klubben din, må du vente minst 16 uker fra du startet din forrige ekstra klubb til du kan starte en ny en.

Utgått Platinum-/Diamond-abonnement

Hvis Platinum- eller Diamondabonnementet ditt går ut, vil du være manageren til den ekstra klubben i en uke, men du vil ikke kunne styre det. 7 uker etter utløpsdatoen, vil systemet koble deg fra den ekstra klubben. Du vil få tilbake tilgangen til den ekstra klubben din hvis du kjøper Platinum eller Diamond på nytt i løpet av disse 7 ukene. Men hvis du ikke gjør det, vil klubben bli eierløs og du vil aldri få tilgangen til det igjen.

 
 
Server 081