Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Manual »   Treningskamper 

Treningskamper

For å gi alle spillerne dine trening i riktig posisjoner er treningskamper alltids et alternativ, dersom du ikke spiller i cupen. Disse blir ofte brukt til å la reservespillerne spille og trene, men kan også være en fin måte å teste ut og øve på nye formasjoner og ordre. Eller hvorfor ikke utfordre din beste venn for å se hvem som er best?

Å få en treningskamp

Den enkleste måten å få seg en treningskamp på er å bli med i utfordringspotten på siden for utfordringer. Velg hvilken type kamp og motstander du ønsker. Så fort det er et annet lag som matcher dine kriterier vil en treningskamp bli satt opp.

Hvis du er ute av cupen og ikke allerede har arrangert en treningskamp, kan du utfordre andre lag som også står uten cup-/treningskamp. Noen lag vil du ikke kunne utfordre pga deres laginnstillinger eller status i managerlisensutfordringen.

Alle utfordringene dine, inkludert lag som har utfordret deg, vises på siden "Utfordringer". Så fort en utfordring blir akseptert opprettes kampen og du kan gå inn på "Kamper" og gi dine kampordrer på vanlig måte.

Treningskamper i sesongpausen

I løpet av uke 15 og 16 av sesongen vil du også kunne spille treningskamper i løpet av helga så lenge du ikke har kvalifiseringskamp samme helg.

I løpet av denne perioden, vil det å utfordre noen for en treningskamp fungere litt annerledes. Når du utfordrer, vil en nedtrekksmeny dukke opp der du kan velge om utfordringen er for en midtukekamp eller en helgekamp.

Utfordrervinduet for helgekamper, uavhengig om det er en internasjonal eller innenlands kamp, vil være fra mandag kl 06:00 til fredag kl 23:59.

Treningskamptyper

Det er to typer treningskamper: treningskamp (normal) og treningskamp (cupregler). Med cupregler avgjøres kampen etter overtid (eller kanskje straffer) dersom det er uavgjort ved full tid.

Internasjonale treningskamper

Du kan velge å spille utenlands, eller invitere et lag fra et annet land til å komme til ditt stadion. Dersom du spiller utenlands vil kampen bli spilt til motstanderens lokale kamptidspunkt. F.eks: dersom du spiller i Portugal vil kampen bli spilt på tidspunktet for deres vanlige onsdagskamp (f.eks. 09:45 CET).

Uansett hvor du reiser vil laget ditt dra avgårde 18:00 (CET) på tirsdag og komme tilbake kl. 08:00 på torsdag. Treningskamper i utlandet må avtales senest tirsdag 18.00 (CET), og du kan ikke avtale en ny treningskamp før laget ditt har kommet hjem igjen. Hvis laget ditt ikke har vært i utlandet for å spille en treningskamp, kan du avtale en internasjonal treningskamp fra og med kl. 06:00 på torsdagsmorgenen.

Hver reise koster deg 6 000 US$ men internasjonale treningskamper har imidlertid en tendens til å tiltrekke seg flere tilskuere.

Diverse

Publikumsoppmøte på en treningskamp er vesentlig lavere enn for obligatoriske kamper. Treningskamper med cupregler trekker til seg mer enn vanlige treningskamper, og internasjonale treningskamper enda mer.

Selvtillit og lagånd påvirkes ikke, og det gjør heller ikke supporterstemningen. Risikoen for skader er ikke redusert bare fordi det er en treningskamp.

Spille på nøytral grunn

Dersom du vil spille en treningskamp uten at noen av lagene får hjemmefordel kan du spille på nøytral grunn. Men dersom du spiller på et stadion i din egen region vil du likevel få hjemmefordel (selv om du er listet som bortelaget). Stadions eier vil ikke motta noen penger fra disse treningskampene.

Uansett hvor du velger å spille, vil en kamp mot et lag fra et annet land regnes som en internasjonal treningskamp.

 
 
Server 081