Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Interne Regler

Hattrick er helt gratis, men vi har noen enkle regler du må følge. Vennligst kontakt Game Master-ene dersom du tror noen bryter disse reglene.

Hattrickledelsen prøver konstant å forbedre spillet. Funksjoner kan legges til når som helst, større endringer som forandrer spillet introduseres vanligvis mellom sesongene. For det meste er det nye funksjoner som legges til, og justeringer til spillernes markedsverdi osv. Et "endeløst" spill, altså et spill uten et fastsatt sluttpunkt, vil noen ganger trenge justeringer av utviklerne, f.eks. for å hindre at en spesiell type lag blir fullstendig uslåelige. Kort fortalt, utviklerne overvåker spillet, og må noen ganger utøve en viss mengde kontroll. De prøver å gjøre dette så rettferdig og ubemerket som mulig, og gi informasjon om endringer i god tid før de innføres. Noen ganger må endringer gjøres.

Stort sett fungerer alltid serverne, men med enkelte små forstyrrelser eller stopp for oppgraderinger. Vi forsøker alltid å si fra i god tid når serverne må stanses, men i ekstreme tilfeller kan vi måtte ordne opp i problemer uten forvarsel.

Noen ganger skjer uventede ting, som bugs. Hvis noe som virker merkelig skjer, send en e-post til GM-ene om det, og vi vil se på det. Når vi fikser problemer prøver vi å få det til å bli mest mulig realistisk, men av praktiske årsaker vil ikke kamper bli spilt om igjen. Urettferdig dømming, rare hendelser på banen som ødelegger kampen og ekstrem uflaks er, når alt kommer til alt, en del av spillet.

 
 
Server 080