Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Manual »   Hattrick Masters 

Hattrick Masters

Hattrick Masters er den internasjonalen turneringen for alle Cup og ligavinnere. Den blir spilt over fire uker, og starter etter 4. runde hver sesong. Kampene spilles 20.00 mandag og torsdag.

Terminliste

256 lag kan delta i Masters, og den spilles som en vanlig cup med 8 runder. Trekningen for hver runde er helt tilfeldig og kampene spilles på nøytral bane.

Hvis det ikke er nok lag til å fylle opp den første runden vil noen heldige lag (helt tilfeldige) stå over den første runden. Hvis noen av cup/ligavinnerene er blitt eierløse (eller skiftet eier) kan de ikke delta i Masters. Hvis et lag vinner både serien og cupen samme sesong, vil de være det eneste laget fra sin nasjon som deltar i Masters.

Spesielle turneringsregler

Det er noen spesielle regler som gjelder for Masters:

Kort og skader: Kort teller ikke (bortsett fra røde kort i selve kampen, selvsagt), men skader teller som normalt.

Laginnstilling:Å spille "Sesongens viktigste kamp" eller "ta det rolig" Vil ikke senke/øke lagånden så mye som en vanlig kamp. Effekten under selve kampen er den samme som vanlig.

Trening: Masters-kamper teller ikke når det gjelder trening av spillere.

Inntekter i Masters

Hjemme -og bortelag vil dele tilskuerinntektene 50/50. De beste lagene får også premiepenger som vist nedenfor.

Hattrick Masters vinneren får 800 000 US$, andreplassen får 400 000 US$ og de to tapende semifinalistene får 200 000 US$ hver. De tapende kvartfinalistene får 100 000 US$ og de siste 16 tapende lagene får 50 000 US$.

 
 
Server 081