Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Manual »   Turneringer 

Turneringer

Turneringer er det alternative konkurransesystemet for Hattrick-lag. Du kan bli med i offisielle stigeturneringer og prøve å bli 'Konge på haugen', eller du kan spille i turneringer som er drevet av managerne selv.

Notér at du fortsatt kan spille vanlige treningskamper hver uke selv om du spiller i turneringer.

Egne turneringer

Du må være Gold-, Platinum- eller Diamond-Supporter for å opprette en turnering. Som ikke-Supporter kan du kun opprette 'Avanserte' turneringer. Den som oppretter bestemmer størrelse, navn etc., og inviterer deretter andre managere til turneringen. Gold- og Platinum-Supportere kan bli med gratis i en 'enkel' turnering om gangen, men må kjøpe kreditter for alle andre turneringer. Andre kan også bli med gjennom Hattrick Gears. Diamond-Supportere vil ikke bli trukket kreditter for å delta i turneringer. De kan delta i én 'Enkel' og opp til 10 andre turneringer om gangen ved å velge 'Avansert' kampoppsett.

Når turneringen er full, vil den starte automatisk og et forum for turneringen vil også bli opprettet. Hvis turneringen ikke er full 72 timer før første kampen skulle ha startet, vil startdagen bli utsatt én uke.

Enkle turneringskamper spilles en gang i uken, nemlig på mandager, mens avanserte turneringskamper kan spilles når som hels i uka.

Turneringskamper (Stiger og andre)

Kamper spilles på nøytral grunn og de gir deg ingen inntekt fra tilskuere (og ingen nye medlemmer til supporterklubben din).

Turneringskamper bruker samme kampdata som vanlige kamper. Så det er dine spilleres form, ferdigheter, rutine, skadestatus etc på kampdagen som gjelder. Men det er to unntak: Lagånd (og selvtillit) er satt til et fast nivå og karantenesystemet vil fungere annerledes. Se nedenfor for detaljer.

Ingen effekter etter kampen

Turneringskamper gir ingen effekt til ditt lag eller spillere. Dine spillere får ingen trening eller rutine fra disse kampene, ei heller har kampene noen betydning for formasjonserfaring, lagånd o.s.v.

Detaljer

Alle detaljer du trenger å vite om turneringskamper er listet opp her:

 • Lagånd: Lagånd er satt til et fast nivå (tilfreds) i turneringskamper.
 • Selvtillit: Selvtillit er satt til et fast nivå (glimrende) i turneringskamper.
 • Skader: Ingen skader vil oppstå i turneringskamper, men en spiller som er skadd fra før av (i en "vanlig" Hattrick-kamp) vil ikke kunne spille.
 • Kort (egne turneringer): Turneringer har sin egen kortstatus og har et helt annerledes system enn 'vanlige' Hattrick for gule og røde kort. Ethvert kort mottatt i en turneringskamp vil kun gjelde for kampene i den turneringen. På samme måte vil en spiller med rødt kort i 'vanlige' Hattrick fremdeles kunne spille turneringskamper.
 • Kort (Stiger): Kort teller ikke i det hele tatt i stigeturneringer.
 • Trening: Turneringskamper gir ingen treningseffekt for spillere.
 • Rutine: Spillere mottar ikke noe rutine ved å spille turneringskamper.
 • Formasjoner: Din gjeldende formasjonserfaring i "vanlige" Hattrick brukes også i turneringskamper. Men du mottar ingen ny formasjonserfaring fra turneringskampene.

Stigeturneringer

I en stigeturnering er målet ditt å nå høyest mulig og bli 'Konge på haugen'. For så å bli der så lenge du kan. For å nå toppen utfordrer du andre lag over deg for å ta plassen deres i stigen.

Utfordringsregler

Hvilke lag du kan utfordre avhenger av hvor på stigen du er plassert.

 • Pos 1-5: Kan kun bli utfordret av laget på plassen rett under i stigen.
 • Pos 6-15: Kan bli utfordret av lag som er 1-3 plasser under.
 • Pos 16-99: Kan bli utfordret av lag 1-10 plasser under.
 • Pos 100-199: Kan bli utfordret av lag 1-50 plasser under.
 • Pos 200-1000: Kan bli utfordret av lag 1-100 plasser under.
 • Pos 1000-5000: Kan bli utfordret av lag 1-500 plasser under.
 • Pos 5000+: Kan bli utfordret av lag 1-1000 plasser under.

Utfordreren betaler for kampen og det utfordrede laget aksepterer automatisk duellen. Kampen spilles 24 timer etter at utfordringen er gitt. Hvis utfordreren vinner, vil kreditten bli refundert.

Posisjon endres etter kamp

Hvis du utfordrer et lag og vinner, tar du posisjonen til laget du utfordret. Det utfordrede laget flyttes ned 1 plass (dette gjelder også alle de andre lagene mellom de to lagene i stigen).

Eksempel: Lag A er i posisjon 54 og utfordrer B, for øyeblikket nr 47. Hvis A vinner, tar A posisjon 47 fra B. B flyttes ned til posisjon 48, og laget som var på posisjon 48 flyttes ned til 49, laget som var nr 49 flyttes ned til 50, og så videre.

Hvis du taper, forblir begge lagene på sine respektive plasser.

Friperioder fra utfordringer

Etter en kamp du er blitt utfordret , kan ikke andre lag utfordre deg på 12 timer (siden starten på din siste kamp). Dette betyr at du har en friperiode til å utfordre et lag selv og klatre stigen.

Etter en kamp der du var utfordrer, kan du ikke utfordre et annet lag på 12 timer (siden starten på din siste kamp). Dette for å gi andre lag en sjanse til å utfordre deg. Det er også for å forhindre tilfeller der for eksempel #2 alltid straks utfordrer #1, som da gjør det umulig for #3 å utfordre noen over seg og kunne ta deres posisjon.

I tillegg kan du ikke utfordre laget du nettopp spilte mot før det har gått 24 timer.

 
 
Server 081