Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Fotballmanagerspill

Managerspill er en type spill hvor du inntar rollen som manager for en sportsklubb. Du kan kanskje være en fotballmanager, basketballmanager - det er mange forskjellige sporter tilgjengelig, men fotball er den mest populære.

Verdens mest populære online managerspill

Det mest populære fotballmanagerspillet der ute er Hattrick. Vi har hundretusener av aktive managere.

I Hattrick både eier du og er manager for din egen fotballklubb. Det betyr at du må ta alle de viktige beslutninger om trening, speiding, bevegelser på overgangsmarkedet - og selvfølgelig de taktiske valgene før og under kampene. Målet er å bygge opp din klubb, slå motstanderne og avansere opp gjennom et seriesystem hvor alle de andre lagene også kontrolleres av menneskelige managere.

Hattrick er alltid gratis å spille

Hattrick er et gratis managerspill. Det vil aldri koste deg penger å starte eller styre ditt lag, og vi vi aldri tilby fordeler i spillet mot betaling. Det er derimot mulig å oppgradere din konto til å bli Hattrick Supporter, som gir deg en del ekstra verktøy for analyse, for å personliggjøre ditt eget lag, og for å interagere med andre managere.

Vennligst prøv ut et av de beste managerspillene noensinne - registrer deg i dag, og du vil være i gang allerede om et par minutter!
 
 
Server 080