Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hattrick annonserer

10-15-2021 Smokinglirarna win the Hattrick Masters

Smokinglirarna from Sweden and Vijayapura Vipers from Brunei faced each other in the Hattrick Masters final last night. While the Vipers had the most ball posession, it was Lirarna who were the most efficient. 1 - 0 was sufficient to make them the next winner of the Hattrick Masters.

Both teams seemed to have prepared themselves very well for the match. While Lirarna opted for a 5-5-0 with Long Shots, their opponent chose a 2-5-3 lineup to try to win the battle. It was interesting to see how the tactics would play out. It was however not until the 19th minute when we saw the first big chance. With a brilliant long shot, Lirarna took the lead, 1 - 0. Without a doubt their fans thought it was worth the wait. We admit, it was a beauty. 1 - 0 was also the half time score, but this was only thanks to some outstanding saves that prevented from some more goals being scored.

In the second half Vipers tried their best to turn the tide, but they didn't convert their best opportunity to score the equalizer after 56 minutes of gameplay. The remainder of the game was very thrilling, but no more goals were scored. After one minute of extra time, the referee figured it was enough for the day and blew his whistle. Smokinglirarna are the new Hattrick Masters winner!

Our congratulations go to Smokinglirarna and their manager _Bele_!

10-14-2021 Taktikkendringer

Ved starten av neste sesong gjør vi noen endringer i taktikkene Press, Angrep på kantene og Angrep i midten.

For lag som benytter seg av Press mot Langskudd vil minimumsannsynligheten for å presse bort et langskudd bli høyere enn den er i dag. I dag er det sånn at lag som bruker Press, men har et mye lavere taktikknivå enn laget som bruker Langskudd, står i fare for å aldri få sjansen til å avverge et langskudd. Dette blir endret slik at det alltid er en mulighet for å få presset bort langskuddet, selv om laget som bruker langskudd beholder det gjennomsnittlige overtaket.

Både Angrep på kantene og Angrep i midten har mistet mye av sin popularitet fordi det blir sett på som et for stort sjansespill å flytte styrken i angrepet til enten vingene eller midten når det ikke er noen garanti for at laget ditt faktisk vil få angrep fra disse posisjonene. For å gjøre dette mer balansert vil noen av angrepene bli dedikert til taktikken du har valgt for laget ditt.

Målet med disse endringene er generelt å gjøre disse tre taktikkene mer balansert satt opp mot andre tilgjengelige taktikker i Hattrick. Endringen i Presstaktikken har også som et spesifikt mål å gi sterkere mottiltak mot Langskudd.

Vi ønsker at alle taktikkene i Hattrick skal være levedyktige og at lag som har investert i en bestemt taktikk ikke skal bli avskåret over natten. Når det gjelder Langskudd signaliserer endringene et første og beskjedent steg på en vei som over tid vil moderere Langskuddenes effektivitet. Hvis det er nødvendig kan det hende vi legger til ytterligere endringer i fremtiden.

9-28-2021 12 nye prestasjoner

Vi har en ny samling utfordringer, klare for å bli jaktet på.

De første 10 er for primærkategorien, som betyr at alle kan samle dem og og poengene inkluderes i totalsummen.

For eksempel så er det nå prestasjoner for å stoppe en motstanders seiersrekke, for å rykke opp to sesonger på rad, få et dobbelt hattrick i en kamp, vinne både serien og toppskårertittelen, å slippe inn få mål i løpet av en sesong, og for å gå mange uker uten å glemme og avtale en treningskamp. Og mye annet!

Vi har også to nye Supporter-prestasjoner. En for å ha samlet alle borteflagg og en for å ha et hjemme- og borteflagg fra hvert kontinent. Hvis du allerede har "oppnådd" disse tidligere vil de dukke opp etter din neste treningskamp.

Og helt til slutt benekter vi på det sterkeste at det har kommet nye skjulte prestasjoner. Og denne benektelsen benekter vi også, minst like sterkt. Uansett hva vil vi fraråde alle fra å lete etter skjulte prestasjoner, og vi håper vi har gjort oss forstått.

9-17-2021 For målvakten i ditt liv!

Få funksjoner har vært like etterspurt som muligheten til å lage separate draktdesign for målvakter. Vi er glade for at vi i dag kan annonsere at denne funksjonen er inkludert i den nyeste oppdateringen av draktdesigneren, som er en del av Gold Supporterpakken.

Ved siden av nye drakter til målvaktene legger vi til en haug med andre ting også.

Teksten du legger til kan heretter redigeres, det er ikke lenger nødvendig å slette teksten for så å opprette en ny. Vi har lagt til en "dra-og-slipp" funksjon for lag, og vi har gjort et "fast trinn" tilgjengelig i grensesnittet. Dette kan du komme til ved å klikke på magnetikonet. Vi har også rettet opp i noen feil og gjort ulike andre mindre utbedringer i grensesnittet.

Avataren vil forhåndsvises når du lagrer et draktdesign, sånn at du kan se hvordan drakten ser ut på en spiller.

Til slutt har draktdesigneren fått en "angrefunksjon", og om noen uker vil vi også lansere en "gjør om" funksjon. Årsaken til at vi gjør det på denne måten er at vi behøver flere tilbakemeldinger fra brukerne på hvordan mekanismen for "angre" fungerer før vi legger til ytterligere kompleksitet i designeren.

Vi håper du liker denne oppdateringen!

9-13-2021 Trekning av Hattrick Masters

Hattrick Masters starter på mandag i neste uke. Trekningen for denne sesongens utgave finner sted i dag kl 15.00 (CET).

9-9-2021 Landslagsforbund for alle!


I dag åpner vi opp de offisielle landslagsforbundene for alle! Det er ikke lenger nødvendig å ha Supporter for å støtte landslaget ditt på forumet, alle brukere har to forbundsplasser som kan brukes til landslagsforbund (siden de fleste ligaer har separate forbund for henholdsvis U21 og A-landslaget). Noen av disse forbundene er nye, mens andre er veletablerte forbund (som tidligere krevde Supporter) som har valgt å gå over til det nye systemet og dermed blir gratis og tilgjengelig for alle. De eksisterende forbundene vil da også få en endring i sitt eierskap, siden eieren og den øverste lederen av alle offisielle landslagsforbund blir den som til enhver tid er sittende landslagssjef.

Vi håper du liker de nye forbundene og at dere alle vil gripe denne muligheten til å bygge sterkere bånd innad i fellesskapet!
Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den beste måten for dere å organisere dere rundt landslaget, behovet og strategiene kan se ganske forskjellig ut avhengig av om du for eksempel er i en liten eller en stor liga, men en vennlig og inkluderende atmosfære er alltid en styrke, så vær vennlig å hjelp oss til å gjøre disse nye forbundene en del av Hattrick som vi kan være stolte av.

Du finner link til de offisielle landslagsforbundene på hjemmesiden til de respektive lagene.

I tillegg: Bedre sent enn aldri - En sen, men meget velfortjent hyllest til U21-mesterne, Spania! Ledet av sin trener Oro-Flavio_86 slo de Tyskland etter straffesparkkonkurranse i finalen. Gratulerer!

Nå, fyll landslagsforbundet deres med fantastiske ting!

8-30-2021 Oppdatering av appen på Hattricks 24-årsdag!

I dag er det 24 år siden Hattrick gjorde sin inntreden på verdensveven, som i seg selv bare hadde eksistert noen få år på det tidspunktet. Vi er takknemlige og ydmyke for den lange levetiden og vitaliteten spillet vårt har. En stor del av æren for dette tilhører managerne som leser denne meldingen, det vil si, til alle brukerne av spillet!

For å vise at vi også tenker fremover har vi forberedt en lansering med en rekke forbedringer for appen. Dette er nytt:

På forumet blir det nå mulig å søke, filtrere på brukere og opprette spørreundersøkelser.

På spillersiden vises det nå mål og antall landskamper. For managere kan du se deres nyeste prestasjoner. Du kan også se treningseffektiviteten.

Vi har lagt til en animert sveipefunksjon for utfordringer som gjør det mer intuitivt å avslå de i appen. Du kan også avslå invitasjoner til duellkamper og turneringer.

For Hattrick Press har vi gjort det mulig å laste opp flere artikler på bunnen av listen.

Til slutt har vi lagt til link til spillerne i Sammenlign overganger i appen. Du kan også se dager i tillegg til kolonnen for gjennomsnittlig og median når du skal gjøre sammenligninger.

Du kan laste ned appen gratis i Google Play store eller Apple App store.

Hvis du liker appen er det hyggelig om du legger igjen en fin vurdering - Det er den beste bursdagsgaven Hattrick kan ønske seg!


 
 
Server 081