Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hattrick annonserer

11-26-2020 Valg for de nye U-20 lagene

I januar ruller vi ut det nye, forbedrede, systemet for Verdensmesterskapet som blant annet garanterer at alle nasjoner i Hattrick kan ha sitt eget landslag og delta i de nye turneringsformatene.

Et viktig steg mot dette skjer allerede nå, når vi starter prosessen med å opprette U-20 lag for de 16 nasjonene som for øyeblikket ikke har et. En nøkkelrolle for å gjennomføre dette blir gitt til midlertidige landslagstrenere som vil bli valgt neste uke. I rundt en måned vil disse trenerne ha muligheten til å speide spillere, opprette prospektlister og bygge et fellesskap rundt landslagene. Disse landslagene vil ikke spille kamper i denne perioden. Først i januar, etter det normale valget for alle nasjoner, vil U-20 lagene kunne spille kamper og delta i turneringer.

Hvis du er interessert i å være en midlertidig trener for et nytt U-20 lag så kan du åpne ditt kandidatur fra i morgen av, fredag 27. november. Valget starter mandag 30. november, og avsluttes en uke senere.

Som midlertidig trener har du en viktig jobb med å forberede U-20 laget for neste sesong. Du er selvsagt også hjertelig velkommen til å være en kandidat i det neste valget og fortsette jobben du begynte på når Verdensmesterskapet starter.

Her er alle landslagene som ser etter en stødig hånd til å lede dem inn i fremtiden!

São Tomé og Príncipe, Komorene, Sri Lanka, Curaçao, Guam, DR Kongo, Etiopia, Saint Vincent og Grenadinene, Belize, Madagaskar, Botswana, Myanmar, Zambia, San Marino, Haiti og Puerto Rico.

11-19-2020 Hei verden!

I dag har vi sluppet en oppgradering av Verden-siden. Med det nye formatet for Verdensmesterskapet som snart kommer har vi endret på utformingen av siden. Nå er sidens fokus alltid den nåværende statusen av pågående internasjonale turneringer. Vi har også lagt til bedre synlighet for regjerende mestre, de burde tross alt hedres for prestasjonene sine, og lagt til en feed for pressemeldinger opprettet av landslag.

Disse endringene er ute, og du kan finne dem ved å klikke på "Verden" i toppmenyen. Gjør du det vil du kanskje også oppdage noen endringer i venstremenyen på siden. Den har nå blitt reorganisert slik at linker til de forskjellige internasjonale lagene og turneringene kan bli funnet under undermenyene "Internasjonalt" (landslag) og "Klubbturneringer" (Hattrick Masters og andre klubbturneringer). Og til sist har du linker tilhørende landet laget ditt spiller for.

Vi håper du vil like den nye oppdateringen!

11-13-2020 Caesar Spor II win the Hattrick Masters

Yesterday evening Caesar Spor II from Sénégal and Fc Guerez from Belgium were battling together in the Hattrick Masters final to determine who was going to take the Hattrick Masters trophy back home with them.

At the beginning of the game, it appeared that Fc Guerez was the stronger team of the opponents that were facing each other. It was then also very surprising that when a player off Caesar was sent off with a red card in the 32nd minute, that it seemed to paralize Guerez completely. At half-time they realized that if Caesar had been more efficient, getting a result in the second half would have been next to impossible. However with only 2 - 0 and a man more on the pitch, there were still possibilities to get a happy ending to this story.

The start of the second half seemed to confirm that Guerez still had not given up hope yet, but 15 minutes later the scoreboard was showing 4 - 0. With half an hour still to play this could still go from hopeless to catastrophic. But even in the darkest hour, when all hope seems lost... a goal or two... there is light. The score 4 - 2 with 18 minutes still to go. Unfortunately for the Belgians, no more goals were added in the remaining time of this Masters Final and so the trophy went to the team from Sénégal and everyone who had not yet left the stadium could enjoy the party 'African' style.

Our congratulations go to Caesar Spor II and their manager Caesar1.

11-6-2020 Mye kjærlighet for appen!

I dag har vi noen ekstra kule lanseringer for appen!

En rekke nye sider har blitt lagt til. Nå kan du opprette turneringer og invitere lag. Du kan se utviklingen i spillernes ferdigheter, du kan se skade- og lønnshistorikken deres, og minneverdige øyeblikk. Treningsberegningen for hver enkelt spiller har også blitt lagt til for  Supportere. I tillegg til dette kan du også se terminlisten, toppscorerlisten og opprykksstatus for serien din.

Vil du ha mer? Greit! Vi har lagt til oppsummeringen fra treningen og dine prestasjoner, og du kan også se flaggsamlingen din i appen. Og som om ikke det var nok; Hattrick Press har fått sin egen plass der inne, og nå kan vi også gi deg en påminnelse når du har glemt å legge inn kampordre.

Dette er allikevel ikke alt vi har gjort! Når det gjelder designet har vi nå endret det slik at den runde knappen nede til høyre i en del av sidene åpner opp en annen type meny, en vi synes er bedre egnet til å navigere gjennom de nye sidene.

Helt til slutt har vi også gjort noen mindre endringer på sider som allerede er i appen. Vi viser antall sjanser det har blitt scoret på i sjansetabellen, vi viser kamptype og regler i på siden for utfordringer, og vi viser spesialitetene på kampsiden.

Som alltid kan appen lastes ned gratis på for Android  og for Apple iOS brukere.

Hvis du liker oppdateringen er det hyggelig om du vil gi appen en vurdering, det hjelper oss mye!

11-4-2020 Vi omstrukturerer treningen

I dag gjør vi noen små endringer av presentasjonen av treningstyper. Først har vi endret navnene på noen treningstyper så de passer ferdigheten de faktisk trener. For eksempel vil vi kalle det "Ving" i stedet for "Innlegg" og "Forsvar" i stedet for "Forsvarsspill".

Dette er bare for å unngå forvirring, spesielt for nye brukere.

Vi vil også ha treningstypene gruppert inn i kategorier som beskriver hvordan de fungerer. "Fokusert" vil alltid være den raskeste måten å trene en spesifikk ferdighet, som "Ballfordeling" eller "Målvakt". "Utvidet" trener også en ferdighet, men saktere og for (potensielt) flere spillere på en gang. Og til slutt kategorien "Kombinert", som vi bruker for den gamle treningstypen "Skuddtrening". Denne har nå fått navnet "Målskåring og Dødballer".

Dette er som nevnt bare visuelle endringer, og vil ikke påvirke treningen på noen måte. Vi ville bare informere dere om at ting vil se litt annerledes ut fra nå av, og det er ingen grunn til å bli nervøs.

10-21-2020 Slutt på sommertid!

Kl. 03:00 natt til søndag ender sommertiden, og HT-klokkene stilles en time tilbake, til standard Central European Time. Det betyr at timen mellom 02:00 og 03:00 CET vil forekomme to ganger på rappen. Alle kamper, spilleroverganger osv. vil naturligvis bare finne sted én gang.

10-12-2020 Trekning av Hattrick Masters

Hattrick Masters starter på mandag i neste uke. Trekningen for denne sesongens utgave finner sted i dag kl 15.00 (CET).

 
 
Server 080