Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Veien videre 2022


2022-04-07 15:00:00

I år er 25-års jubileet til Hattrick, og du vil fortsette å se ny funksjonalitet og hendelser relatert til dette gjennom 2022. Men vi har også planlagt mange andre ting, både med kampmotoren og ellers i spillet.


Det har vært en hektisk start på året, med forbedringer av kampordresiden, spillersidene, stadion, CHPP, lanseringen av vår offisielle streamingkanal, nye lokale stiger og et nytt system for å legge inn serieønsker for opprykk, nedrykk og avdelingsbytte i de lavere divisjonene.

Vi kan heller ikke glemme introduksjonen av Hattricks Jubileumsliga (HTAL - Hattrick Anniversary League), en gratis liga som har tiltrukket seg over 30,000 brukere som nå forbereder seg på et 8 sesonger langt race mot toppen av ligaen.

Alle disse tiltakene støtter på forskjellige måter målet vårt med Hattrick: En nettside med en mer helhetlig brukeropplevelse, der ting er enkle å finne og fungerer på en intuitiv måte. Et fellesskap som tilbyr for meningsfulle og interessante interaksjoner med andre brukere. Og, selvfølgelig, et spill som utvikler seg konstant og holder seg interesant for både eldre, lojale brukere så vel som nykommere.

Så, hva venter oss fremover?

Temaet fremover vil fremdeles være årets jubileum, men ikke alltid så direkte som det var med Jubileumsligaen. Men vi har mer ny funksjonalitet planlagt som enten henter inspirasjon fra historien til Hattrick, eller som har et mål om å gjøre eksisterende data i Hattrick-universet mer interessant og sammenkoblet.

Et slikt prosjekt har å gjøre med bakgrunnen til spillerne dine, utenfor kampmotoren. Noe vil bare være ren bakgrunnshistorie for å gi litt mer innhold til brukere som liker dette. Men noen aspekter kan få deg til å tenke mer strategisk om både spillerne dine og de ansatte. For eksempel kan ansatte begynne å vurdere pensjonstilværelsen når de begynner å nærme seg 80 og 90, varsler du bør holde øye med.

Oppdrag-systemet vil utvikles videre. Vår første målgruppe for denne mekanismen var brukere som lå an til å forlate Hattrick. Vårt neste slipp av oppdrag vil være rettet mer mot brukere som er aktive og involvert i spillet, men som sitter litt fast prestasjonsmessig. De kan dukke opp på et tidspunkt der du ikke har forbedret laget ditt over en lang periode, og gi deg et ekstra initiativ til å ta en sjanse eller prøve nye strategier. Som vanlig er Oppdrag balansert, på flere måter. Selv om det vil gi et positivt utfall for lag som fullfører dem gir det ikke mening for et sterkt lag å prestere under evne, bare for å få et oppdrag. Belønningen vil ikke veie opp for det. Oppdrag burde sees på som en del av historien til laget ditt, og en måte for HT-teamet til å lage sekundærmål i områder av spillet der dette er nødvendig.

Tilbake til funksjonalitet inspirert av arven vår så ønsker vi gjenopplive en fra 90-tallet som har vært uforklarlig fraværende i et spill som en journalist var med å å stifte: Den ukentlige serienyhetsoversikten. Enkelt forklart så ønsker vi å gjøre den kjedelige hendelsesloggen til en nyhetsfeed som tar viktigheten av hendelsene i betraktning. I stedet for å rapportere hver overgang vil vi fremheve de få som betyr noe, og forklare hvorfor. Dette er en fortsettelse av jobben vår med å gjøre serien, midtpunktet i enhver Hattrick-managers univers, mer morsom å følge med på.

Enda større endringer er planlagt for Mitt kontor. Vi kan ikke si noe spesifikt nå, men du kan vente deg muligheten for seriøs brukerkonfigurasjon. Dette en annen nøkkelside på Hattrick, og en side vi mener det er på høy tid å forbedre.

Og nå spør du kanskje, hva med selve spillmotoren? Joda, vi har planer for den også. I tråd med temaet med å gjøre spillerne mer levende planlegger vi å gi introdusere minst en ny spesialitet for nye juniorspillere, en eller annen gang i løpet av dette året. De nye spesialitetene vil åpenbart ikke ha en stor innvirkning fra starten av, men etter hvert som spillerne blir eldre har vi tro på at de vil gi managere nye interessante muligheter. På toppen av å skape en bedre totalbalanse i spillet.

Følg med på mer info senere dette året!

PS: Det faktiske jubileet vil skje 30. august 2022, og vi har allerede en nyhet klar for den dagen. Den er kanskje ikke stor, men det er noe vi vet mange har ønsket i lang tid og vi håper dere vil like den like mye som oss.


HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 080