Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Nye kampsider - og veien videre for sommeren


2019-05-07 14:17:00

I dag lanserer vi en stor oppdatering av rapportsiden som vises etter kamp, pluss noen mindre endringer på HT Live. Du kan forvente deg bedre ytelse, masser av ny informasjon lett tilgjengelig, og en designoppdatering. Vi benytter også anledningen til å snakke om veien videre for sommeren.

Etter en høst og en vinter hvor vi har prøvd å lansere nye funksjoner nesten ukentlig har farten på utvgivelsene falt noe - men vi har fortsatt jobbet hardt i kulissene.

Kamprapportsiden er en nøkkelside på Hattrick, men den har vært nesten uendret i to tiår nå. Etter som vi har arbeidet med å modernisere andre vitkige sider i løpet av det siste året, slik som kampordre- og senere spiller- og overgangssidene, følte vi at det var på tide å gi også kamprapportsiden litt kjærlighet.

Det første du kommer til å legge merke til på den nye kamprapportsiden er et nytt design som minner mye om HT Live. Hvis du har fulgt en kamp direkte, gir det ikke mening at spiller- og sektorratingene presenteres på en helt ulik måte så snart kampen er ferdigspilt.

På enhver kamp som er ferdigspilt vil det legges et panel med oppsummering av kampen, og når det klikkes vekk, finner du feltet med spiller- og sektorratinger, akkurat som i HT Live. Høydepunktene kommer nå i kronologisk rekkefølge, og vi har lagt til flere funksjoner som allerede er tilgjengelige i nettleserutvidelsen Foxtrick. Blant disse finner vi nye ikoner for hendelsestyper og hendelsesbeskrivelser, som gjør det enklere å analysere hvilke hendelser som har skjedd i løpet av kampen. Det blir også en "Kopier til utklippstavle"-funksjon, som gjør det lettere å dele ratinger fra kampen din til forumet. Den største endringen som er inspirert av Foxtrick er imidlertid at vi endrer sammenligningen av sektorratinger til det vi kaller "effektive ratinger". I stedet for rett og slett å sammenligne ratioen mellom sektorratingene til de to lagene, vil vi nå vise de egentlige sannsynlighetene for at hvert av lagene vinner en duell i den sektoren. Dette tallet er mye nyttigere, da det forteller sannheten om hvordan kampsimuleringene fungerer. For eksempel vil ikke et lag med en midtbanerating på 9 som spiller mot en midtbane på 6 lenger vises med et overtak på 66 %, men høyere. Du kan fortsatt velge å bruke de gamle tallene hvis du foretrekker det.

På HT Live-siden er det ikke noe visuelt redesign, men alle de nye funksjonene på rapportsiden (effektive ratinger, beskrivelser, kronologiske høydepunkter og ikoner for hendelsestyper) er tilgjengelige her også. I tillegg til dette har vi forbedret tidslinjen på HT Live, som gjør det lettere å klikke seg fram og tilbake mellom hendelsene i kampen. Men viktigst er det at HT Live er der den forbedrede ytelsen på sidene bør være lettest å legge merke til - de skal nå være raskere å laste og mindre "laggete" når de oppdateres.

Med dette ute av veien vil vi gå tilbake til å jobbe med resten av kartet vårt for veien videre.

På den måneden som har gått siden forrige utviklingsmøte har vi jobbet langs to akser. Den ene har vært å komme opp med nye idéer rundt landslagssystemet på Hattrick, og få dem ut på et forum hvor vi har invitert tidligere og nåværende landslagssjefer. Vi har forklart at målene våre for det nye systemet er å få til et landslags- og VM-system som gir flere lag muligheten til å konkurrere lengre, som er mindre utsatt for juks og sabotasje, og som vil oppmuntre større deltakelse blant vanlige managere på ulike måter. Responsen på dette, og feedbacken som vi fikk, var fantastisk og inspirerte oss virkelig til å fortsette med disse planene. Vi planlegger en ny leder som presenterer det nye systemet senere i mai, med noen av de første nye funksjonene for landslag lansert i juni og det nye turneringsformatet en gang senere i år.

Den andre aksen vi har jobbet hardt langs er mindre åpenbar for brukerne, men når alt kommer til alt er den også viktig, og det er bedre måter å promotere spillet på. Hvorfor nå? Vi har de siste seks månedene sett veldig oppmuntrende forbedringer i brukerretensjon - med andre ord en økning i hvor mange brukere som velger å bli i spillet i stedet for å slutte. Dette er ekstremt viktig for ethvert nettsamfunn og noe vi er svært glade for å se. Med bedre retensjon er det også mye mer vits i å se på å markedsføre spillet bedre - siden vi har en større sjanse til å beholde de brukerne vi rekrutterer.

Vi har allerede gjort mye arbeid rundt dette, først og fremst relatert til å forbedre synligheten vår på søkemotorer, et område hvor Hattrick har falt langt bak. Vi har allerede brukt noen uker på dette, og vi kommer til å bruke flere uker i mai, noe som forhåpentligvis gir Hattrick en mye bedre posisjon i søk, som igjen gjør det lettere for interesserte nye managere å finne oss. Relatert til dette vil vi også gå gjennom hvordan vi bruker sosiale medier, hvor vi håper å kunne øke aktivitetsnivået vårt.

Vi tror riktignok at hovedgrunnen til den økte retensjonen på Hattrick er at vi har byttet fra å jobbe med langvarige prosjekter med lange perioder med stillhet fra teamet til å prøve å lansere flere ting jevnlig, slik at alle ser og føler at spillet er under konstant utvikling. Vi vil prøve vårt aller beste å fortsette med dette, siden det gjør det mye morsommere for både oss og dere!

HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 081