Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Veien videre: Høsten 2019


2019-11-14 15:38:00

Den nye sesongen har fått en fin start med våre to nye Hattrick-ligaer Etiopia og DR Kongo, og med annonseringen av den nye konkurransemodusen Divisjonsbataljer, som har fått veldig bra tilbakemeldinger fra brukerne. Vi er svært glade for at mer enn 75 000 lag har meldt seg på i denne gratis konkurransen, som for første gang lar deg spille side om side med de andre managerne i din serie. Senere denne sesongen får Hattrick et ansiktsløft, når vi introduserer et nytt design for spilleravatarene våre. Og til slutt den beste nyheten av alle: Hattrick vokser igjen.

Divisjonsbataljer var en av de tingene vi bestemte oss for å jobbe med på forrige utviklingsmøte i september. Vi har lenge ønsket å prøve noe som kan bringe managerne i en serie sammen rundt et felles mål, slik at de får en unnskyldning til å diskutere og planlegge ting sammen i chattene og på forumene. Vi håper at Bataljer blir et fint tillegg til den sosiale delen av spillet, og vi har allerede mottatt mange forslag til hvordan vi kan forbedre formatet i framtidige sesonger, hvis det skulle bli en suksess. La oss se når Bataljer begynner på fredag!

På forrige utviklingsmøte gikk vi også gjennom arbeidet som vi har gjort til nå dette året. Denne våren brukte vi mye tid på SEO, søkemotoroptimalisering, som kort sagt betyr å forbedre synligheten vår på Google. Dette omfatter mye forskjelling, alt fra å forbedre hastigheten på nettsiden, til å legge til nytt innhold på siden og å gjøre eksisterende sider offentlige eller enklere å finne for Google. Vi innser at det ikke er mye av dette som gjør Hattrick morsommere for dere, men det var godt for oss endelig å kunne sette inn støtet på dette området og bruke litt tid på det.

Vi så få umiddelbare resultater, men i løpet av sommeren begynte ting å endre seg. Sammen med noen andre endringer som vi gjorde, slik som å lansere nye appversjoner og spørre brukerne om å gi oss karakter i appbutikkene igjen, begynte vi å se registreringstall som vi ikke hadde sett på mange år. Denne trenden har vart i flere måneder nå, og vi kan faktisk si at Hattrick igjen er et spill som vokser organisk - dvs. vokser uten eventuell markedsføring fra vår side, slik som bannere eller reinvitasjonskampanjer til gamle brukere. Vi snakker ikke om store tall, men det er klart at den negative trenden vi har sett i flere år har blitt snudd, noe som gjør oss veldig glade og motiverte! Tusen takk for at dere blir her med oss, og takk til alle som har hjulpet oss å få til dette ved å snakke om Hattrick og invitere venner.

Når det gjelder planen framover har det økende brukertallet brakt oss til et nytt "bakgrunnsprosjekt", som handler om å forbedre spillopplevelsen for nye brukere. Vi jobber med det nå, og håper at dette vil hjelpe oss med å øke andelen nye brukere som fortsetter å spille.

Denne høsten vil vi også lansere sett nummer to med nye funksjoner for landslagene våre. Denne gangen blir det offisielle speiderroller og mulighet for landslagssjefene til å lage store bruttolister for spillere. Disse bruttolistene vil gjøre det enklere for landslagsteamet å følge med på framgangen til spillere, og å kommunisere med managerene som eier landslagsprospekter, men de vil også gjøre hele utvelgelsesprosessen rundt landslagene mer gjennomsiktig, da enhver spiller som skal inn i nettotroppen først må innom bruttolisten. Vi tror også at bruttolistene vil få flere vanlige brukere til å komme i kontakt med landslagene, som gjør det lettere for dem å engasjere seg og å trene opp de riktige landslagsspillerne.

Hva mer kan du forvente fra oss i de kommende månedene?

Som vi allerede har hintet til på Facebook og på Hattrick Developer-bloggen, jobber vi med et stort prosjekt med å legge til nye spilleravatarer i spillet. De nye ansiktene kommer til å se mer realistiske ut, og vil komme i tillegg til den mer tegneserieaktige stilen vi har i dag. Du vil selv kunne velge hvilken stil du foretrekker. Vi legger til disse nye ansiktene av flere grunner! Det var klart helt fra starten da vi endret til de nåværende avatarene i 2009 at brukerne var delt i synet på dem. For noen passet de ikke med følelsene de hadde rundt lagene sine, og med at Hattrick skulle framstå som et "seriøst" spill. De to siste årene har vi prøvd å jobbe oss gjennom nettsiden og designe alt slik at det henger bedre sammen, som har ført til lignende følelser hos en del spillere som har foretrukket å fortsette med spesifikke stiler for kampordreskjemaet, ferdighetsbarer osv. Siden vi har en voksende brukermasse igjen er vi veldig nysgjerrige på å se hva helt nye brukere i spillet faktisk foretrekker. Hvis det er de nye ansiktene, kan dette vise seg å være en viktig avgjørelse på litt sikt.

Du kan også forvente å se det nye rankingsystemet som vi har jobbet med det siste året introdusert til Hattrick. Vi vil begynne med å legge til rankinginformasjon på noen eksisterende sider før vi lager nye funksjoner som bygger på disse dataene.

Utover dette har vi som mål å holde oppe farten på utviklingen med noen fine overraskelser på veien fram til nyttår.

God hattricking!

HT-teamet

HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 081