Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Hattrick ansetter!


2021-09-30 11:20:00

Elsker du Hattrick, og ønsker du å hjelpe oss med å gjøre spillet enda bedre? Da er dette din sjanse til å gjøre akkurat det! Vi er på utkikk etter to utviklere og en samfunnsansvarlig som kan styrke teamet vårt, mens vi forbereder oss til neste år der Hattrick har sitt 25 års jubileum.


Hattrick er et unikt sted på internett, noe vi alle vet. Det er også et veldig hyggelig sted å jobbe.

Nå ønsker vi å invitere deg til å bli et medlem av teamet vårt! Hattrick er nå på det punktet hvor det naturlige for oss er å heve ambisjonsnivået med et par hakk, og for å gjøre dette behøver vi å planlegge fremover og utvide teamet.

Ingen ting ville gjort oss lykkeligere enn å finne de perfekte kandidatene i vårt eget lille samfunn. Noen som passer inn profesjonelt, men som også bryr seg om Hattrick og allerede kjenner til samfunnet.

Vi er et relativt lite og tillitsbasert team der alle er oppfordret til å ta ansvar og bidra med sine ideer for utviklingen av spillet. Grunnleggerne er fremdeles involvert på en daglig basis, men du vil raskt finne ut at alle i teamet er faglig dyktige og engasjerte. Samtidig ønsker vi alle å få inn nytt blod, med nye ideer og engasjement, og som et nytt medlem vil du finne deg selv i et miljø der alle bygger hverandre opp.

Så, hva er vi egentlig på utkikk etter? Målet vårt er å rekruttere to utviklere og en person for samfunnteamet vårt. Hvis du har en miks av disse kompetansene ville også det vært interessant.

Om du tror du har ferdighetene som behøves må du ikke nøle med å søke. Gi oss beskjed, selv om CVen ikke er en nøyaktig match med det som blir listet opp her!

To utviklere

Vi er på utkikk etter to utviklere. Det kan være en spesialist på frontend og en på backend. Eller enda bedre, en miks av begge to.

Teknologiene vi jobber med på frontend er Microsoft .NET, Javascript, Angular og HTML5. På backend benytter vi Microsoft SQL databaser og for applikasjonene benyttes primært Visual Basic .NET.

Hvis dine ferdigheter ser annerledes ut er ikke det nødvendigvis et problem, men databaseerfaring av en eller annen variant er avgjørende for enhver Hattrick-utvikler. Og det er også veldig bra hvis du i det minste er kjent med .NET.

Det er en bonus hvis du har jobbet med, eller er interessert i, spilldesign, hvis du elsker å arbeide med data og gjøre statistiske analyser, eller er interessert i web- og grafisk design.

Samfunnsansvarlig (Community Manager)

For HT-samfunnet ønsker vi en person som kan være hovedpersonen mellom samfunnet og utviklerteamet, og også ha ansvar for Hattrick sine sosiale medier. Du vil behøve å ha meget gode kommunikasjonsferdigheter i engelsk, på toppen av ett eller to andre viktige språk for HT-samfunnet. Du har noe bakgrunn som Hattrick-frivillig, eller en annen rolle for samfunn/brukestøtte. Utviklerbakgrunn er en stor bonus, da det hjelper med debugging og kommunikasjon med utviklerteamet.

Hvis du har profesjonell erfaring som utvikler, journalist, designer eller innen markedsføring kan også dette passe godt inn i rollen. Det viktigste er uansett at du har et ønske om å gi våre brukere den beste spillopplevelsen vi kan gi dem.

Når, hvor og hvordan?

Utviklerteamet vårt holder til i Sverige, mens samfunnstemaet vårt er mer spredt utover. Vi har en kultur for hjemmekontor, men samtidig vet vi at det er veldig viktig å også arbeide fysisk sammen nå og da. Av denne grunnen er vi primært på utkikk etter folk som er villige til å flytte til eller reise jevnlig til Malmö-Lund området i Sør-Sverige.

Vi kommer til å vurdere alle søknader, uavhengig av geografi. Bare vær klar over at dette er en av tingene vi vurderer når vi skal ta avgjørelsen.

Interessert? Jo raskere du gir oss beskjed jo bedre. Mailadressen er jobs@hattrick.org. Send oss en CV og et kort brev der du beskriver din personlige (og Hattrick!) bakgrunn. Har du spørsmål så bare spør. Rekrutteringsprosessen er fleksibel og vi kommer kanskje ikke til å ansette alle rollene nevnt over samtidig, men jo raskere vi vet du er interessert jo bedre er sjansene dine.

Vennligst send søknaden din før 15. oktober 2021.

Velkommen til teamet vårt!


HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 080