Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Veien videre: Sommeren 2020


2020-06-23 11:02:00

Denne sommeren vil vi starte utviklingen av det nye oppsettet for VM, som ble annonsert for et par uker siden. Samtidig jobber vi også med en bredere versjon av nettsiden til Hattrick, som vil bli sluppet sammen med flere forbedrede versjoner av nøkkelsider på Hattrick gjennom sommeren.

Mens ting har vært turbulente der ute i den virkelige verdenen har Hattrick beholdt den positive trenden fra 2019. Vi ser flere brukere registrere seg, nye brukere blir i gjennomsnitt værende lengre og, som et resultat, vokser antallet aktive brukere. Selv om det ikke er et mål i seg selv å vokse, hovedfokuset vårt er å sørge for at våres eksisterende brukere er fornøyde, er det fremdeles morsommere å planlegge for fremtiden når du vet at flere og flere folk ønsker å spille Hattrick.

Vårt største prosjektet, det nye systemet for Verdensmesterskapet, er et godt eksempel på noe vi kanskje ikke ville ha prioritert hvis vi ikke hadde tro på fremtiden til spillet. Utviklingen vil ta mye av fokuset vårt de kommende månedene månedene, men vi vil dele det opp slik at vi vil ha tid til å utgi andre ting parallelt. Hovedutgivelsen av det nye systemet vil først være januar 2021, men vi vil kanskje kunne utgi noen deler allerede høsten. Som for eksempel de nye gratis NT forbundene.

Vårt andre store prosjekt vi jobber med denne sommeren er å gjøre hele nettsiden videre. Oppløsningen til skjermer er nå så mye høyere enn hva de var i 2008 da den nåværende siden ble sluppet, og vi mener det gir mening å justere dette. I seg selv er dette en enkel oppgave, men vi vil samtidig bruke et par uker av sommeren til å gå gjennom hele nettsiden før vi slipper justeringene, bare for å være sikre på at alt fungerer. Samtidig vil vi også gjøre små forbedringer og restruktureringer for å utnytte den ekstra plassen. Grunntanken her er å redusere unødvendige klikk ved å samle relevant informasjon på sider vi bruker mest. Dette vil også være en mulighet til å gjøre nettsiden mer konsistent, for eksempel ved å sørge for at menyen til venstre alltid er til stede på alle sider. Selv HT-live og kampordresiden.

Dette vil ikke være et stort redesign av siden, mer en “Quality of Life”-oppdatering for våres viktigste enkeltsider som klubbsiden, ligasiden, kampsiden og overgangssiden. Vi vil selvsagt sørge for at siden fremdeles fungerer for brukere i spesielle interessegrupper, som blinde og folk som bruker gamle funksjoner. Utvikleren av Foxtrick har også blitt invitert til å teste de nye sidene før de blir sluppet, slik at han har mulighet til å tilpasse verktøyet.

Vi ønsker også å gi en oppdatering på prosjektet for nye spilleransikter. Tidligere i år meddelte vi at vi hadde bestemt oss for å gå tilbake til tegnebrettet og gjøre ytterligere forbedringer basert på tilbakemeldingene vi fikk brukere etter den forrige sniktitten. Vi er fremdeles i den fasen i dag. Prosjektet har ikke hatt stor fremgang gjennom våren, men vi har flere nye ideer vi jobber med nå. Vi har ikke hastverk med å endre ansiktene, vi vil bare gjøre det hvis vi føler at sluttproduktet er noe flertallet av HT-brukere foretrekker over den nåværende stilen.

Det er ikke planlagt noen endringer i kampmotoren før etter sommeren, men som meldt i vår siste nyhet fant vi noen problemer med Uforutsigbar som vi måtte korrigere og samtidig gjorde vi en liten justering. Med unntak av dette regner vi med å være tilbake til å utvikle ny spillfunksjonalitet etter sommeren.

Til slutt har vi et liten forhåndsvarsel om at støtten for Flash vil forsvinne i utgangen av 2020. Vi bruker Flash for drakt- og stadiondesign, to Supporter-funksjoner. Vi jobber med å finne gode alternativer for disse verktøyene, men det er for tidlig å si om vi klarer å gjenskape den samme funksjonaliteten. Vi vil uansett komme med mer informasjon i god tid før ting stopper å fungere.

Det var alt - ha en fantastisk virusfri sommer alle sammen!

HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 081