Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

It was a scorching day at the stadium today. It was a very hot day and some players suffered from this, especially those relying on tough physical play or a lot of fast runs. For the technical ones, on the other hand, this was ideal conditions. Në fushë ndodhen: Gurban - Saile, Pawłowski - Zdunek, Rimer, Mparlas, Ciomârtan, Melbye - Di Matteo, Piszcz, Stolzen.

Lojtarët në vijim dolën në fushë: Schulz - Mølgaard, Laursen, Kleczkowski - Vink, Bernhard, Dinmohammadi, Bengtsson, Lucianu - Sundstrøm, Johannessen.

FC Ørestad filloi ndeshjen me një formacion 2-5-3, kurse FC Amager u rreshtua me një 3-5-2. FC Ørestad po vinte në përdorim disa taktika krijuese në fushë. Amager po injoronte krahët në favor të aftësisë së saj për të sulmuar në qëndër. Minuta e 2 gjeti ekipin vendas në epërsi 1 - 0 pas një depërtimi nga e majta. Shënues për FC Ørestad ishte Philip Saile i cili hoqi bluzen nga gëzimi dhe nxorri trupin e tij muskuloz ku duket qartë tatuazhi i një djali. Le të shpresojmë që do jetë vëllai i vet. Brohoritjet tronditën stadiumin kur Józef 'Bad Ass' Piszcz depërtoi nëpër mbrojtjen qendrore të vizituesve dhe shënoi 2 - 0 për FC Ørestad. Pas 19 minutash, Giulio 'Topscorer' Di Matteo rriti avantazhin e FC Ørestad, 3 - 0, kur ai dërgoi topin në rrjetë me kokë mbas një krosimi nga e djathta. Hans 'Goal Guarantee' Stolzen kishte mundësinë të thellonte rezultatin për FC Ørestad por goditi rrjetën e jashtme, mbasi u lirua nga mbrojtësi nga e majta në minutën e 25:të. Në minutën e 31, lojtari i FC Ørestad, Hans 'Goal Guarantee' Stolzen e tronditi rrjetën me një gjuajtje të lirë të bukur. 4 - 0. Muri mbrojtës ndoshta duhet të kishte kërcyer më shumë Ekipet shkuan në pushim me rezultatin 4 - 0. FC Ørestad zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 53 përqind.

Një kombinim madhështor në qendër rezultoi që Lars Rimer i FC Ørestad të rrisë epërsinë në 5 - 0. Në minutën e 77:të, Amager sulmuan me vetbesim dhe arritën të shkurtojnë rezultatin në 5 - 1 kur Henryk Kleczkowski kaloi mbrojtësit vëndas dhe doli para portës. Në minutën e 79, FC Ørestad rriti epërsinë në 6 - 1, kur mbrojtësit vizitues e humbën topin kundrejt Hans 'Goal Guarantee' Stolzen, i cili erdhi nga e majta, gjakftohtësisht kaloi portierin dhe shënoi. Në minutën e 80, si rezultat i një sulmi të mirë nga krahu i djathtë,Giulio 'Topscorer' Di Matteo i FC Ørestad, ishte i lumtur të shënojë 7 - 1 pasi arriti të gjuajë topin mes këmbëve të portierit që i vinte përballë. Lojtarët ishin të lodhur, por kur arbitri shpalli që do kishte edhe 2 minuta shtesë, ata gjithsesi mirëpritën këtë mundësi tjetër për të bërë ndonjë aksion të rëndësishëm. Ndeshja përfundoi 7 - 1. FC Ørestad mbajtën topin në masën prej 54 përqind.

Lojtari më i mirë i FC Ørestad ishte Giulio 'Topscorer' Di Matteo. Nga ana tjetër, Jerzy Pawłowski pati një ditë të keqe. Lojtari më dominues i Amager ishte padyshim Hans-Jörgen Bengtsson. Por, Henning Schulz ishte dëshpërues.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha mirë (Ulët) pranueshëm (Ulët) 26 22 7/20 6/20
Mbrojtja Djathtas shkëlqyer (Sh. ulët) mediokër (Lartë) 29 19 8/20 5/20
Mbrojtja Qëndrore brilant (Lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 43 21 11/20 6/20
Mbrojtja Majtas mirë (Sh. lartë) dobët (Sh. lartë) 28 16 7/20 4/20
Sulmi Djathtas mirë (Lartë) dobët (Sh. lartë) 27 16 7/20 4/20
Sulmi Qëndror fenomenal (Lartë) pranueshëm (Ulët) 35 22 9/20 6/20
Sulmi Majtas mirë (Ulët) dobët (Sh. ulët) 26 13 7/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja fenomenal (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 35 20 9/20 5/20
Sulmi shkëlqyer (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 32 17 8/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Luani me kreativitet Sulmoni në Qendër
Aftësia e taktikës legjendar brilant 17 11 17/20 11/20
Stili i lojës neutral 100% sulmues
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Philip Saile 2'
2 - 0  Józef 'Bad Ass' Piszcz 5'
3 - 0  Giulio 'Topscorer' Di Matteo 19'
4 - 0  Hans 'Goal Guarantee' Stolzen 31'
5 - 0  Lars Rimer 75'
5 - 1  Henryk Kleczkowski 77'
6 - 1  Hans 'Goal Guarantee' Stolzen 79'
7 - 1  Giulio 'Topscorer' Di Matteo 80'

Mbajtja e topit

53%
47%
54%
46%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
8 6

3 Sulmi Majtas 1
2 Sulmi Qëndror 4
2 Sulmi Djathtas 1
1 Tjetër 0
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
1 - 0
5
2 - 0
10
15
3 - 0
20
25
30
4 - 0
35
40
45
45
50
55
60
65
70
75
5 - 0
5 - 1
6 - 1
80
7 - 1
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja fenomenal (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 35 20 9/20 5/20
Sulmi shkëlqyer (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 32 17 8/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Luani me kreativitet Sulmoni në Qendër
Aftësia e taktikës legjendar brilant 17 11 17/20 11/20
Stili i lojës neutral 100% sulmues

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve pranueshëm (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 21 17 6/20 5/20
Mesfusha mesatare mirë (Ulët) pranueshëm (Ulët) 26 22 7/20 6/20
Mbrojtja mesatare fenomenal (Sh. ulët) mediokër (Ulët) 33 18 9/20 5/20
Sulmi mesatar shkëlqyer (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 29 17 8/20 5/20
Mesatarja totale shkëlqyer (Sh. ulët) mediokër (Lartë) 29 19 8/20 5/20

Rreshtimi
 
 
Server 095