Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Dikoni 0 - 1 Harnase

The fans braved the pouring rain at the stadium today. For strong, physical players the heavy rain was easy to overcome, it was even an advantage given their style of play. Others, such as the quick or technical ones, made bleaker appearances. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Korneluk - Erberk, Falcon, Brojanowski, Magiera, Jardon - Fularski, Campo, Chuchra - Ponichtera, Fraszka.

Formacioni i parë: Pawlewski - Sadowski, Schwarzwald, Perelli, Sıngın - Frejlich, Casalánguida, Kılıç, De Fusco - Morciniec, Cabassi.

Ekipet kanë zgjedhur rreshtime të ndryshme për këtë ndeshje. Ekipi vendas Dikoni po luan me 5-3-2 kurse PKS Harnas'e ka zgjedhur formacionin 4-4-2. Kësaj dite, strategjia e Harnase ishte të përdorë aftësinë e saj për presing. Kjo ishte një pjesë e mirë për vizituesit, me disa raste për të shënuar, veçanërisht kur Nazzareno De Fusco kaloi nëpër mbrojtjen nga e djathta dhe ngeli ballë në ballë me Krzysztof Korneluk, por portjeri vendas i tregoi reflekset e tij të vetëtimës. Lojtari i Harnase, Jesús Casalánguida, u ndëshkua pas një faulli në një dyluftim për topin në ajër. Pas 26 minutash, Harnase kaluan në epërsi 0 me 1, kur Torquato Cabassi përfundoi një gjuajtje nga e majta me një raketë të vërtetë në shtyllën e dytë. Harnase bënte presion ndaj kundërsharit të tij dhe si rrjedhojë e kësaj në shumë momente ndeshja ishte e barabartë. 0 - 1 ishte rezultati pas pjesës së parë. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga Harnase, me një zotërim të topit prej 59 përqind.

Nazzareno De Fusco po bënte një lojë të mirë në krahun e tij duke dërguar pasime briliante te shokët e tij në qendër. Gjithsesi Michał Frejlich dukej si i pa aftë për të përfituar nga këto shërbime. Pas një harkimi të topit nga e majta, Torquato Cabassi u ndoh i vetëm në zonën e rreptësisë së vendasve dhe duhej të shënonte në minutën e 57:të, por ai dështoi si duket nga mungesa e përqëndrimit. Një rast mjaftë i mirë për tu humbur. Në minutën e 58:të, lojtarët e Harnase po luftonin shumë nga e majta duke krijuar disa raste për të rritur epërsinë, por çuditërisht nuk po arrinin të shënonin. Trajneri i Harnase ishte i kënaqur me zhvillimin e ndeshjes por prapë donte të ndryshonte përzgjedhjen. Pas 64 minutave, Alexandre Ména hyri në vend të Evan Schwarzwald. Në minutën e 67:të, Günay Sıngın i Harnase mori kartonin e verdhë pasi ndërhyri me takat para. Një ndërhyrje mjaft e rrezikshme. Taktika e presingut, e përdorur nga Harnase ishte e sukseshme në ndalimin e sulmeve të kundërshtarit. Kur Stanisław Pawlewski u zëvendësua në minutën e 72:të, ai ngushëllonte veten me faktin se ekipi i tij ishte në epërsi. Raul Zangelmi ishte zëvendësimi. I kënaqur me zhvillimin e ndeshjes, trajneri i Harnase lejoi që Dominic Laureau të hyjë në vend të Michał Frejlich pas 73 minutave. Ndeshja përfundoi 0 - 1. Kjo pjesë i takoi Harnase, e cila zotëroi topin 59 përqind të kohës.

Lojtari i Dikoni që luajti më së miri, ishte Mahir Baran Erberk. Nga ana tjetër, Pankracy Chuchra pati një ditë të keqe. Torquato Cabassi pati një paraqitje të shkëlqyeshme për Harnase. Nga ana tjetër, loja e Hasan Tahsin Kılıç ishte jashtëzakonisht e dobët.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha varfër (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 12 17 3/20 5/20
Mbrojtja Djathtas mahnitës (Sh. ulët) madhështor (Sh. ulët) 37 45 10/20 12/20
Mbrojtja Qëndrore brilant (Ulët) klas botëror (Lartë) 42 51 11/20 13/20
Mbrojtja Majtas shkëlqyer (Ulët) madhështor (Lartë) 30 47 8/20 12/20
Sulmi Djathtas varfër (Ulët) shkëlqyer (Sh. lartë) 10 32 3/20 8/20
Sulmi Qëndror dobët (Sh. ulët) mirë (Sh. ulët) 13 25 4/20 7/20
Sulmi Majtas pashpresë (Lartë) shkëlqyer (Ulët) 7 30 2/20 8/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mediokër (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. ulët) 20 29 5/20 8/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) pranueshëm (Ulët) 13 22 4/20 6/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Presing
Aftësia e taktikës (ska taktik) shkëlqyer (ska taktik) 8 8/20
Stili i lojës 40% mbrojtës neutral
 

Mbajtja e topit

41%
59%
41%
59%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
3 6

0 Sulmi Majtas 3
2 Sulmi Qëndror 1
0 Sulmi Djathtas 1
1 Tjetër 0
0 Rastet speciale 1
««
Mesatarja
0
5
10
15
20
Karton i verdhë
25
0 - 1
30
35
40
45
45
50
55
60
Ndërrim
65
Karton i verdhë
70
Ndërrim
Ndërrim
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mediokër (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. ulët) 20 29 5/20 8/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) pranueshëm (Ulët) 13 22 4/20 6/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Presing
Aftësia e taktikës (ska taktik) shkëlqyer (ska taktik) 8 8/20
Stili i lojës 40% mbrojtës neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Ulët) mirë (Lartë) 10 27 3/20 7/20
Mesfusha mesatare varfër (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 12 17 3/20 5/20
Mbrojtja mesatare fenomenal (Sh. lartë) madhështor (Sh. lartë) 36 48 9/20 12/20
Sulmi mesatar varfër (Ulët) shkëlqyer (Sh. ulët) 10 29 3/20 8/20
Mesatarja totale mediokër (Lartë) shkëlqyer (Lartë) 19 31 5/20 8/20

Rreshtimi
 
 
Server 096