Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

The fans braved the pouring rain at the stadium today. The rain was pouring down, it was the kind of weather favoured by strong players who stick to simple football. For players possessing of speed or technical skills, the day really was as grim as for everyone else. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Hounsounon - Meletti, Đình Huy, Stroh - Byer, Patakos, Mpatsidis, Das - Bretzke, Katelis, Fleischer.

Formacioni i parë: Natsis - Gargampikas, Talajkowski, Rey, Karouzos - Snippen, Londero - Nikopolidis, Babayev.

PoxYisteS zbriti në fushë i rreshtuar me një formacion 3-4-3. Për sa i përket Prodromos, formacioni i zgjedhur ishte 4-2-2. Ondřej Fleischer devijoi topin nga goditja e këndit drejt portierit, i cili nuk arriti ta zotëronte si duhet duke i dhënë Lê Đình HuyPoxYisteS mundësinë për të shënuar, 1-0. Në fushë vërehej njëfarë çoroditjeje, pasi lojtarët e Prodromos nuk gjenin dot pozitat e tyre dhe niveli i tyre i organizimit ra në dobët. Clyde Byer u dha tifozëve të PoxYisteS edhe më shumë arsye për të festuar kur e rriti epërsinë në 2 - 0 pas 18 minutave, si rrjedhojë e një serie të bukur të pasimeve në krahun e djathtë të cilat kundërshtari nuk arriti t'i ndërpresë. Gjërat po keqësoheshin për ekipin vizitues kur PoxYisteS shënoi edhe njëherë për të ndryshuar rezultatin në 3 - 0, pas një sulmi nga e majta që solli edhe golin nga Ondřej Fleischer, pas 25 minutave. Brohoritjet tronditën stadiumin kur Ondřej Fleischer depërtoi nëpër mbrojtjen qendrore të vizituesve dhe shënoi 4 - 0 për PoxYisteS. Në minutën e 33-të, Prodromos duket se vuajti njëfarë çrregullimi në formacion dhe organizimi i saj ra në varfër. PoxYisteS e forcoi epërsinë e vet në minutën e 35, kur Eftichis Patakos udhëhoqi topin nëpër mbrojtjen qendrore të vizituesve dhe shënoi 5 - 0. Ka hequr bluzen nga kënaqësia lojtari vëndas dhe po vrapon në fushë si gjeli para therrjes. PoxYisteS rriti epërsinë në 6 - 0 kur Addi Bretzke depërtoi nga e djathta duke e lënë prapa vetes të gjithë repartin e mbrojtjes. 6 - 0 ishte rezultati pas pjesës së parë. Kjo pjesë i takoi PoxYisteS, e cila zotëroi topin 73 përqind të kohës.

Gjatë pushimit, trajneri i Prodromos përsëriti edhe njëherë taktikat e ekipit dhe i ktheu ata në organizim me nivel pranueshëm. Në minutën e 72, PoxYisteS rriti epërsinë në 7 - 0, kur mbrojtësit vizitues e humbën topin kundrejt Addi Bretzke, i cili erdhi nga e majta, gjakftohtësisht kaloi portierin dhe shënoi. Lojtarët e Prodromos dukeshin të pasigurtë në atë sesi të luanin dhe organizimi i tyre ishte varfër. 86 minuta në lojë, PoxYisteS iu dha një penallti, të cilën Fabio Meletti pa kurrëfarë problemi e shndërroi në gol, 8 - 0. Lojtarët ishin të lodhur, por kur arbitri shpalli që do kishte edhe 2 minuta shtesë, ata gjithsesi mirëpritën këtë mundësi tjetër për të bërë ndonjë aksion të rëndësishëm. Gjërat po keqësoheshin për miqtë. Në minutën e 89, Gallus Stroh depërtoi në barrikadën mbrojtëse qendrore për ta rritur epërsinë në 9 - 0. Portjeri mik sla fjalë pa ju thënë mbrojtësave të tij. Ndeshja përfundoi 9 - 0. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga PoxYisteS, me një zotërim të topit prej 72 përqind.

Lojtari më i rëndësishëm i PoxYisteS ishte Addi Bretzke. Por, Alekos Katelis bëri lojë të papëlqyeshme. Spiros Nikopolidis pati një paraqitje të shkëlqyeshme për Prodromos. Nga ana tjetër, Kostas Gargampikas pati një ditë të keqe.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha mirë (Lartë) varfër (Ulët) 27 10 7/20 3/20
Mbrojtja Djathtas shkëlqyer (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 31 20 8/20 5/20
Mbrojtja Qëndrore mbinatyror (Sh. ulët) pranueshëm (Sh. lartë) 53 24 14/20 6/20
Mbrojtja Majtas shkëlqyer (Ulët) pranueshëm (Ulët) 30 22 8/20 6/20
Sulmi Djathtas pranueshëm (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 21 17 6/20 5/20
Sulmi Qëndror shkëlqyer (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 29 17 8/20 5/20
Sulmi Majtas mediokër (Sh. lartë) varfër (Ulët) 20 10 5/20 3/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja pranueshëm (Sh. lartë) dobët (Ulët) 24 14 6/20 4/20
Sulmi pranueshëm (Lartë) dobët (Ulët) 23 14 6/20 4/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës 100% sulmues neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Lê Đình Huy 15'
2 - 0  Clyde Byer 18'
3 - 0  Ondřej Fleischer 25'
4 - 0  Ondřej Fleischer 27'
5 - 0  Eftichis Patakos 35'
6 - 0  Addi Bretzke 36'
7 - 0  Addi Bretzke 72'
8 - 0  Fabio Meletti 86'
9 - 0  Gallus Stroh 89'

Mbajtja e topit

73%
27%
72%
28%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
11 0

2 Sulmi Majtas 0
3 Sulmi Qëndror 0
4 Sulmi Djathtas 0
1 Tjetër 0
1 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
1 - 0
Çoroditje
2 - 0
20
25
3 - 0
4 - 0
30
Çoroditje
35
5 - 0
6 - 0
40
45
45
50
55
60
65
70
7 - 0
75
80
85
Çoroditje
8 - 0
9 - 0
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja pranueshëm (Sh. lartë) dobët (Ulët) 24 14 6/20 4/20
Sulmi pranueshëm (Lartë) dobët (Ulët) 23 14 6/20 4/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës 100% sulmues neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve dobët (Sh. ulët) dobët (Sh. ulët) 13 13 4/20 4/20
Mesfusha mesatare mirë (Lartë) varfër (Ulët) 27 10 7/20 3/20
Mbrojtja mesatare mahnitës (Ulët) pranueshëm (Ulët) 38 22 10/20 6/20
Sulmi mesatar pranueshëm (Lartë) dobët (Lartë) 23 15 6/20 4/20
Mesatarja totale shkëlqyer (Sh. ulët) dobët (Sh. lartë) 29 16 8/20 4/20

Rreshtimi
 
 
Server 095