Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

It was a sunny day at the stadium today. It was a very hot day and some players suffered from this, especially those relying on tough physical play or a lot of fast runs. For the technical ones, on the other hand, this was ideal conditions. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Hansson - Cathomas, Trischler, Afzalpour - Fredriksson, Yeow Kum, Dalal, Karlsson, Khoso - Kallesø, Stolte.

Përzgjedhja: Richard - Oliveira, Willink, Fontanete - Ruggirello, Montalvo, Gavestone, Ulmala, Montenegro - Hofman, Garavoglia.

Ekipet po përgatiteshin për të filluar ndeshjen, të dyja të rreshtuara me formacionin 3-5-2. 13 minuta të lojës, Francisco Montenegro kishte një rast të mirë për të çuar ekipin e tij në epërsi por gjuajtja e fuqishme nga e majta ishte pak metra jashtë kuadratit. Videoton92Bródno kishte rastin për të shënuar golin e epërsisë por portjeri vëndas Truls Hansson grushtoj topin e gjuajtur me stil nga Karel Hofman drejt këndit të djathtë të portës dhe jashtë rrezikut. Pas 19 minutash, Videoton92Bródno kaluan në epërsi 0 me 1, kur Karel Hofman përfundoi një gjuajtje nga e majta me një raketë të vërtetë në shtyllën e dytë. Në minutën e 35:të, Videoton92Bródno shënuan në 0 - 2 mbas një sulmi nga krahu i djathtë i shkaktuar nga një gabim në mbrojtjen kundërshtare. Shënues ishte Silvério Oliveira. Në pushim rezultati ishte 0 - 2. Kjo pjesë i takoi Videoton92Bródno, e cila zotëroi topin 55 përqind të kohës.

Një goditje e lirë e Videoton92Bródno në minutën e 64:të dukej e dobët, pasi ishte e shkurtër dhe jashtë zonës. Por, ka pasur një ide edhe për këtë - topi i drejtuar keq është rikthyer në një kros drejt Jordan Ruggirello, i cili po priste për të brenda zonës së rreptësisë. Rezultati është 0 - 3! Mos harroni të falënderoni dirigjentin e skemës kur të shkoni në shtëpi! Mysafirët thelluan rezultatin në minutën e 72:të, mbas një penalltie të shkëlqyer nga Eduardo Fontanete i Videoton92Bródno, i cili e dërgoi topin përtej portjerit. 0 - 4. Jordan Ruggirello e shtoi epërsinë e miqve duke shënuar me një goditje të topit në ajër, mbas një krosimi nga e djathta. 0 - 5. Lojtarët ishin të lodhur, por kur arbitri shpalli që do kishte edhe 1 minuta shtesë, ata gjithsesi mirëpritën këtë mundësi tjetër për të bërë ndonjë aksion të rëndësishëm. Ndeshja përfundoi 0 - 5. Videoton92Bródno, zotëruan topin në masën prej 54 përqind, duke dominuar ndeshjen.

Lojtari i Galatea që luajti më së miri, ishte Nicki Kallesø. Nga ana tjetër, Truls Hansson pati një ditë të keqe. Lojtari më i rëndësishëm i Videoton92Bródno ishte Lorenzo Garavoglia. Por, Francisco Montenegro pati një paraqitje katastrofale.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha fenomenal (Sh. ulët) mahnitës (Ulët) 33 38 9/20 10/20
Mbrojtja Djathtas fenomenal (Sh. ulët) kolosal (Sh. lartë) 33 60 9/20 15/20
Mbrojtja Qëndrore fenomenal (Ulët) jashtë-tokësor (Sh. ulët) 34 61 9/20 16/20
Mbrojtja Majtas mahnitës (Sh. ulët) kolosal (Sh. lartë) 37 60 10/20 15/20
Sulmi Djathtas mirë (Sh. lartë) fenomenal (Sh. ulët) 28 33 7/20 9/20
Sulmi Qëndror shkëlqyer (Sh. lartë) mahnitës (Sh. ulët) 32 37 8/20 10/20
Sulmi Majtas mediokër (Sh. lartë) mirë (Sh. lartë) 20 28 5/20 7/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mirë (Sh. ulët) mahnitës (Sh. lartë) 25 40 7/20 10/20
Sulmi mediokër (Sh. lartë) shkëlqyer (Ulët) 20 30 5/20 8/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës
 

Të rëndësishmet

0 - 1  Karel Hofman 19'
0 - 2  Silvério Oliveira 35'
0 - 3  Jordan Ruggirello 64'
0 - 4  Eduardo Fontanete 72'
0 - 5  Jordan Ruggirello 77'

Mbajtja e topit

45%
55%
46%
54%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
2 7

0 Sulmi Majtas 2
1 Sulmi Qëndror 0
1 Sulmi Djathtas 3
0 Tjetër 2
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
0 - 1
20
25
30
35
0 - 2
40
45
45
50
55
60
0 - 3
65
70
0 - 4
75
0 - 5
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mirë (Sh. ulët) mahnitës (Sh. lartë) 25 40 7/20 10/20
Sulmi mediokër (Sh. lartë) shkëlqyer (Ulët) 20 30 5/20 8/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve mediokër (Lartë) mahnitës (Lartë) 19 39 5/20 10/20
Mesfusha mesatare fenomenal (Sh. ulët) mahnitës (Ulët) 33 38 9/20 10/20
Mbrojtja mesatare fenomenal (Lartë) kolosal (Sh. lartë) 35 60 9/20 15/20
Sulmi mesatar mirë (Lartë) fenomenal (Sh. ulët) 27 33 7/20 9/20
Mesatarja totale shkëlqyer (Sh. lartë) brilant (Sh. lartë) 32 44 8/20 11/20

Rreshtimi
 
 
Server 096