Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Napoli 2 - 1 Pigres

The clouds were hanging menacingly over the stadium today. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Artusi - Zorzon, Tenconi, Comello, Dichio - Brichetto, Ciarrocchi, Carigi, Passarino - Faldella, Perotto.

Lojtarët në vijim dolën në fushë: D’Annibale - Cardinale, Dalla Costa, Milazzo, Deghenghi - Barbati, Entrade, Dima, Rolfsen, Lypskis - Peroš.

SSC Napoli (N) zbriti në fushë i rreshtuar me një formacion 4-4-2. Për sa i përket Pigres, formacioni i zgjedhur ishte 4-5-1. Krahët e kundërshtarit ishin fokusi i sulmeve të Pigres kësaj dite. Napoli depërtuan nga e majta në minutën e 22:të, me anën e Andrea Perotto i cili shënoi duke gjuajtur nga një kënd i ngushtë me portën, për t'ia dhënë epërsinë ekipit të tij në 1 - 0. Një gol mjaftë i bukur dhe stadiumi që u ngrit në këmbë. Në minutën e 29 të lojës, mysafirët barazuan 1 - 1, kur Alfio Entrade shënoi pasi topi që goditi traversën pas një goditjeje nga e djathta. Minuta e 31:të solli një rast në favor të Napoli për të kaluar në avantazh mbas një pasimi të mirë drejt qëndrës nga e djathta që nxorri Loris Faldella të vetëm përball portierit, por parabola e tij kaloj topin në anën e gabuar të shtyllës. Napoli mund të kishin kaluar në avantazh në minutën e 39:të por Andrea Perotto nuk arriti të godiste topin në ajër mbas një pasimi nga e djathta. Ai doli huq dhe zona u spastrua. Lucio Tenconi i Napoli morri kartonë të verdhë në minutën e 41:të, për sjellje jo sportive. 1 - 1 ishte rezultati pas pjesës së parë. Napoli mbajtën topin në masën prej 58 përqind.

Qendër-mbrojtja e vizituesve mund të pengonte me lehtësi pasimin drejt Andrea Perotto, por lojtari i Napoli arriti t'iu driblojë dhe me një gjuajtje të ulët shënoi, duke e kaluar ekipin në epërsi. 2 - 1! Francesco Ciarrocchi i Napoli pa sesi gjuajtja e tij e mirë zuri traversën e portierit kundërshtar. Një sulm i realizuar nga disa pasime të bukura nga shokët e tij të ekipit në qëndër në minutën e 67:të. Arbitri vendosi të jepte 1 minuta shtesë, duke i dhënë tifozëve një shpresë të vogël që ekipi i tyre do kishte mundësi të bënte edhe një sulm tjetër para se ndeshja të përfundonte. Ndeshja përfundoi 2 - 1. Napoli zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 56 përqind.

Lojtari i Napoli që luajti më së miri, ishte Loris Faldella. Por, Guarino Artusi ishte dëshpërues. Lojtari më dominues i Pigres ishte padyshim Paolo Deghenghi. Por, Tiziano D’Annibale bëri lojë të papëlqyeshme.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha dobët (Lartë) varfër (Sh. lartë) 15 12 4/20 3/20
Mbrojtja Djathtas pranueshëm (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 23 17 6/20 5/20
Mbrojtja Qëndrore mirë (Ulët) mediokër (Ulët) 26 18 7/20 5/20
Mbrojtja Majtas pranueshëm (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 23 20 6/20 5/20
Sulmi Djathtas mediokër (Lartë) dobët (Lartë) 19 15 5/20 4/20
Sulmi Qëndror dobët (Sh. lartë) pashpresë (Sh. lartë) 16 8 4/20 2/20
Sulmi Majtas dobët (Sh. lartë) varfër (Sh. lartë) 16 12 4/20 3/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja pranueshëm (Ulët) mediokër (Lartë) 22 19 6/20 5/20
Sulmi mediokër (Ulët) mediokër (Sh. ulët) 18 17 5/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni nga Krahët
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Andrea Perotto 22'
1 - 1  Alfio Entrade 29'
2 - 1  Andrea Perotto 66'
Lucio Tenconi 41'

Mbajtja e topit

58%
42%
56%
44%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
5 3

1 Sulmi Majtas 1
2 Sulmi Qëndror 1
2 Sulmi Djathtas 1
0 Tjetër 0
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
20
1 - 0
25
1 - 1
30
35
40
Karton i verdhë
45
45
50
55
60
65
2 - 1
70
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja pranueshëm (Ulët) mediokër (Lartë) 22 19 6/20 5/20
Sulmi mediokër (Ulët) mediokër (Sh. ulët) 18 17 5/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni nga Krahët
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Lartë) varfër (Lartë) 11 11 3/20 3/20
Mesfusha mesatare dobët (Lartë) varfër (Sh. lartë) 15 12 4/20 3/20
Mbrojtja mesatare pranueshëm (Sh. lartë) mediokër (Lartë) 24 19 6/20 5/20
Sulmi mesatar mediokër (Sh. ulët) varfër (Sh. lartë) 17 12 5/20 3/20
Mesatarja totale mediokër (Lartë) dobët (Ulët) 19 14 5/20 4/20

Rreshtimi
 
 
Server 095