Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

We had overcast weather free of rain at the stadium today. Përzgjedhja: Germi - Vázquez, Startsov, Pogg, Brazenas - Maleh, Sánchez, Slot - Vasquez, Tolengo, Galán.

Lojtarët në vijim dolën në fushë: Durcan - Gürtekin, Kaygısız, Gürol, Pırıltı, Feyman - Aubert, Yetim - Pétris, Niemi, Pehlivan.

Ekipet kanë zgjedhur rreshtime të ndryshme për këtë ndeshje. Ekipi vendas Focusland po luan me 4-3-3 kurse Hayalet Avcısı ka zgjedhur formacionin 5-2-3. Presingu ishte taktika për këtë ditë nga Focusland. Dukej se kundërsulmet ishin strategjia e parapëlqyer e Hayalet. Kur ora shënoi 1 minuta, Hayalet ndryshoi disi stilin e lojës së saj. Pasi po fryhej si trainer aktiv para syve të prindërve të lojtarëve, menaxheri i Hayalet, pas 1 minutave, u dha lojtarëve të tij udhëzime të reja. Traineri i Hayalet donte të ndryshonte gjërat pas 1 minutave dhe dha instruksione të reja taktike. 9 minuta të lojës, Kévin Pétris ishte fare pranë golit të avantazhit për Hayalet mbas një gjuajte të rrezikshme dhe preçize nga e majta. Por Ricardo Joaquín Germi arriti të priste topin me vështirësi në dy kohë dhe sulmuesit para tij nuk arritën të shfrytëzonin përplasjen e topit. Ekipi vëndas me fat kësaj rradhe! Hayalet e bëri rezultatin 0-1 kur Ramazan Gürol ekzekutoi goditjen e këndit drejt Nurtaç Pırıltı, i cili e dërgoi në shtyllën e dytë të portës. Në këtë pikë të ndeshjes, ekipi i Focusland përdorte me sukses aftësinë e presingut për të shtypur kundërshtarin e tyre. Një pasim i shkëlqyer nga mbrojtja e Focusland rezultoi në një kundërsulm që u mor përsiper mjaftë mirë nga Juan Luis Galán në zonën e rreptësisë së kundërshtarit, por goditja e tij parabol mbi portierin kaloj sipër traversës. Në minutën e 44:të, Hayalet gati sa nuk rriti epërsinë e saj kur Jaakko Niemi depërtoi nga e majta. Fatmirësishtë për turmën vendase, portjeri i doli përpara shumë shpejtë dhe i zuri rezen. Disa lëvizje të bukura nga e majta përfunduan në një gol për Hayalet në minutën e 44:të, gjë që ndryshoj rezultatin në 0 - 2. Jaakko Niemi ishte shënuesi. Ekipet shkuan në pushim me rezultatin 0 - 2. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga Hayalet, me një zotërim të topit prej 58 përqind.

Focusland bënte presion ndaj kundërsharit të tij dhe si rrjedhojë e kësaj në shumë momente ndeshja ishte e barabartë. Ricardo Joaquín Germi mbrojti me majet e gishtave gjuajtjen e Ramazan Gürol nga e majta në minutën e 59:të dhe kështu ndaloi që vizituesit të rritnin epërsinë e tyre. Pas një harkimi të topit nga e majta, Ramazan Gürol u ndoh i vetëm në zonën e rreptësisë së vendasve dhe duhej të shënonte në minutën e 64:të, por ai dështoi si duket nga mungesa e përqëndrimit. Një rast mjaftë i mirë për tu humbur. Në minutën e 68:të të ndeshjes, lojtari i Focusland, Ivan Startsov, u rrëzua në mënyrë dramatike buzë zonës së rreptësisë, sidoqoftë arbitri ndëshkoi Ivan Startsov për simulim. Lojtarët ishin të lodhur, por kur arbitri shpalli që do kishte edhe 1 minuta shtesë, ata gjithsesi mirëpritën këtë mundësi tjetër për të bërë ndonjë aksion të rëndësishëm. Ndeshja përfundoi 0 - 2. Hayalet zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 58 përqind.

Lojtari më i rëndësishëm i Focusland ishte Juan Luis Galán. Por, Ivan Startsov pati një paraqitje katastrofale. Kévin Pétris pati një paraqitje të shkëlqyeshme për Hayalet. Por, Muhammet Kaygısız ishte dëshpërues.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha varfër (Lartë) dobët (Lartë) 11 15 3/20 4/20
Mbrojtja Djathtas mediokër (Sh. lartë) fenomenal (Lartë) 20 35 5/20 9/20
Mbrojtja Qëndrore mediokër (Sh. lartë) brilant (Sh. ulët) 20 41 5/20 11/20
Mbrojtja Majtas mediokër (Lartë) mahnitës (Lartë) 19 39 5/20 10/20
Sulmi Djathtas dobët (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 16 17 4/20 5/20
Sulmi Qëndror mediokër (Ulët) pashpresë (Lartë) 18 7 5/20 2/20
Sulmi Majtas mediokër (Lartë) dobët (Lartë) 19 15 5/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mediokër (Sh. ulët) mirë (Ulët) 17 26 5/20 7/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 13 20 4/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Presing Kundër-sulme
Aftësia e taktikës mediokër madhështor 5 12 5/20 12/20
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës
 

Të rëndësishmet

0 - 1  Nurtaç Pırıltı 28'
0 - 2  Jaakko Niemi 44'
Ivan Startsov 68'
Formacioni Ramazan 'Hoca' Pehlivan

Normal  Nga  I tërhequr
SUM  Nga  MQM
5-2-3  Nga  5-3-2
1'
Formacioni Kévin Pétris

Normal  Nga  I tërhequr
SUD  Nga  MQD
5-3-2  Nga  5-4-1
1'
Sjellje Jaakko Niemi
Normal  Nga  I tërhequr
1'

Mbajtja e topit

42%
58%
42%
58%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
2 7

0 Sulmi Majtas 5
1 Sulmi Qëndror 1
0 Sulmi Djathtas 0
1 Tjetër 0
0 Rastet speciale 1
««
Mesatarja
0
Sjellje e re
Sjellje e re
Sjellje e re
5
10
15
20
25
0 - 1
30
35
40
0 - 2
45
45
50
55
60
65
Karton i verdhë
70
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mediokër (Sh. ulët) mirë (Ulët) 17 26 5/20 7/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 13 20 4/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Presing Kundër-sulme
Aftësia e taktikës mediokër madhështor 5 12 5/20 12/20
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Sh. lartë) mirë (Sh. ulët) 12 25 3/20 7/20
Mesfusha mesatare varfër (Lartë) dobët (Lartë) 11 15 3/20 4/20
Mbrojtja mesatare mediokër (Sh. lartë) mahnitës (Ulët) 20 38 5/20 10/20
Sulmi mesatar mediokër (Sh. ulët) dobët (Sh. ulët) 17 13 5/20 4/20
Mesatarja totale dobët (Sh. lartë) pranueshëm (Ulët) 16 22 4/20 6/20

Rreshtimi
 
 
Server 096