Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Giaky 2 - 6 Bohemian

Clouds darkened the skies at the stadium today. Formacioni i parë: Fioppo - Lackermeier, Baeten, Alegre, Azzarello - Ostos, Doko, Krogsdal - Petrička, Kaenel, Uralov.

Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Havelka - Zetka, Dogaru, Mach, Vozdecký - Kováčik, Liebl, Hanák, Boga - Jůza, Wirth.

Do jetë një dyluftim midis dy interpretime të ndryshme të futbollit, meqë ekipi vendas e filloi ndeshjen me formacionin 4-3-3 kurse miqtë preferuan një 4-4-2. Ishte e qartë se Bohemian parapëlqente të përdorte aftësinë e saj për të sulmuar në qëndër. Martin Wirth i Bohemian dëshmoi përvojën e tij kur parashikoi se ku do përfundonte topi i larguar nga mbrojtja e kundërshtarëve dhe i preu rrugën duke e goditur atë në ajër nga jashtë kuadratit për në rrjetë. 0 - 1. Në minutën e 14:të, Martin Wirth i Bohemian çau përmes mbrojtjes qëndrore dhe dërgoi një silurë të vërtetë ne rrjetë, 0 - 2. Goli që ndryshoi rezultatin në 1-2 ndodhi në mënyrë tepër komike: Siç duket në shikim të parë, moskokëçarësi Libânio Alegre i Giaky harkoi topin që mbërriti para Roman Petrička, i cili e dërgoi atë në rrjetë – gol! Pas 25 minutave të ndeshjes, Václav Kováčik kishte një rast të shkëlqyer të shtonte epërsinë e miqve kur goditi në ajër një krosim nga e djathta por Antonio Fioppo ishte në vendin e duhur dhe e largoj topin në korner. Lul Doko i Giaky u ndëshkua pasi gjuajti topin pas fishkëllimës. Ekipet shkuan në pushim me rezultatin 1 - 2. Bohemian, zotëruan topin në masën prej 62 përqind, duke dominuar ndeshjen.

Në minutën e 48:të, Bohemian shënuan në 1 - 3 mbas një sulmi nga krahu i djathtë i shkaktuar nga një gabim në mbrojtjen kundërshtare. Shënues ishte Václav Kováčik. Viktor Uralov i Giaky gjallëroi turmën vendase kur shënoi pas një sulmi nga krahu i majtë, duke shkurtuar epërsinë e vizituesve në 2 - 3. Pas 63 minutave, Giaky zëvendësoi Roman Petrička me Jordan Pelloni, duke shpresuar se do të ketë ndikim të shpejtë në fushë. Shumica në turmë mendonte se albitri ishte tepër i butë kur e dënoi lojtarin e Giaky, Kaare Krogsdal, vetëm me karton e verdhë pas një ndërhyrjeje të vonuar nga prapa në minutën e 63:të. Ishte e qartë që ekipi Bohemian kishte marrë udhëzime të sulmonte në qëndër kur ata zgjodhën të sulmonin në qëndër sesa në krahë. Martin Wirth i Bohemian ndoqi një top të pasuar rrafsh me tokën dhe mbrojtja qëndrore pa e befasuar sesi ai dërgoi topin në rrjetë në minutën e 71:të, duke ndryshuar rezultatin në 2 - 4. Turrma vendase nuk ishte aspak e lumtur. Ky gol i tretë ishte hat trick për Martin Wirth. Edhe pse i tërë ekipi mundohej të linte një përshtypje të mirë, Libânio Alegre u veçua si problematik dhe pas 73 minutave i duhej të braktiste fushën. Ingo Knöll iu dha mundësia të ndihmojë ekipin. Turrma vendase shikonte me dëshpërim sesi Vlastimil Mach depërtoi nga krahu i djathtë, goditi fuqishëm dhe shënoi në minutën e 77:të. Tani ishte 2 - 5 për Bohemian. Lojtari i vizituesve, Mário Zetka, shfrytëzoi mosmarrëveshjen në mes portjerit vendas dhe qendërmbrojtësve në minutën e 79:të. 2 - 6 për Bohemian. Arbitri shpalli që koha shtesë do të ishte rreth 3 minuta. Kjo do të thonte që kishte akoma mundësi për një apo dy sulme para përfundimit të ndeshjes! Ndeshja përfundoi 2 - 6. Bohemian mbajtën topin në masën prej 63 përqind.

Lojtari i Giaky që luajti më së miri, ishte Viktor Uralov. Nga ana tjetër, Ingo Knöll pati një ditë të keqe. Lojtari më i rëndësishëm i Bohemian ishte Martin Wirth. Por, František Liebl pati një paraqitje katastrofale.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha pashpresë (Sh. lartë) varfër (Sh. lartë) 8 12 2/20 3/20
Mbrojtja Djathtas mediokër (Lartë) mirë (Sh. ulët) 19 25 5/20 7/20
Mbrojtja Qëndrore pranueshëm (Ulët) shkëlqyer (Sh. ulët) 22 29 6/20 8/20
Mbrojtja Majtas mediokër (Sh. lartë) mediokër (Ulët) 20 18 5/20 5/20
Sulmi Djathtas varfër (Lartë) dobët (Lartë) 11 15 3/20 4/20
Sulmi Qëndror pranueshëm (Sh. ulët) dobët (Sh. lartë) 21 16 6/20 4/20
Sulmi Majtas varfër (Lartë) dobët (Sh. ulët) 11 13 3/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mediokër (Lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 19 21 5/20 6/20
Sulmi mediokër (Ulët) mediokër (Ulët) 18 18 5/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni në Qendër
Aftësia e taktikës (ska taktik) brilant (ska taktik) 11 11/20
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

0 - 1  Martin Wirth 4'
0 - 2  Martin Wirth 14'
1 - 2  Roman Petrička 21'
1 - 3  Václav Kováčik 48'
2 - 3  Viktor Uralov 62'
2 - 4  Martin Wirth 71'
2 - 5  Vlastimil Mach 77'
2 - 6  Mário Zetka 79'
Lul Doko 26'
Kaare Krogsdal 63'
Ndërrim Jashtë  Roman Petrička
Brenda  Jordan Pelloni
63'
Ndërrim Jashtë  Libânio Alegre
Brenda  Ingo Knöll
73'

Mbajtja e topit

38%
62%
37%
63%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
2 9

1 Sulmi Majtas 1
0 Sulmi Qëndror 3
0 Sulmi Djathtas 3
0 Tjetër 1
1 Rastet speciale 1
««
Mesatarja
0
0 - 1
5
10
0 - 2
15
20
1 - 2
25
Karton i verdhë
30
35
40
45
45
1 - 3
50
55
60
2 - 3
Ndërrim
Karton i verdhë
65
70
2 - 4
Ndërrim
75
2 - 5
2 - 6
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mediokër (Lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 19 21 5/20 6/20
Sulmi mediokër (Ulët) mediokër (Ulët) 18 18 5/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni në Qendër
Aftësia e taktikës (ska taktik) brilant (ska taktik) 11 11/20
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Sh. ulët) varfër (Lartë) 9 11 3/20 3/20
Mesfusha mesatare pashpresë (Sh. lartë) varfër (Sh. lartë) 8 12 2/20 3/20
Mbrojtja mesatare mediokër (Sh. lartë) pranueshëm (Sh. lartë) 20 24 5/20 6/20
Sulmi mesatar dobët (Ulët) dobët (Ulët) 14 14 4/20 4/20
Mesatarja totale dobët (Ulët) mediokër (Sh. ulët) 14 17 4/20 5/20

Rreshtimi
 
 
Server 095