Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Dark skies made the crowd at the stadium today a little nervous, but the rain held off. Formacioni i parë: Lyhstål - Brunner, Dautriche, Podsiadło - Liedén, 小林 (Kobayashi), Daneshmand, Balsam, Ustan - Rodrigues, Sabre.

Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Minev - Darabont, von Breitungen, Janić - Thorstensson, Mathévet, Seferis, 旭堂 (Xutang) - Jie Chi, Costa Mateus, Berjaoui.

Do jetë një dyluftim midis dy interpretime të ndryshme të futbollit, meqë ekipi vendas e filloi ndeshjen me formacionin 3-5-2 kurse miqtë preferuan një 3-4-3. Minuta e 20:të solli një rast në favor të FCB për të kaluar në avantazh mbas një pasimi të mirë drejt qëndrës nga e djathta që nxorri 尚也 (Naoya) 小林 (Kobayashi) të vetëm përball portierit, por parabola e tij kaloj topin në anën e gabuar të shtyllës. Në minutën e 23:të, Chris Liedén për pak sa nuk kaloi ekipin vëndas në avantazh mbas një krosi nga e djathta por gjuajtja e tij nuk ishte në kuadrat. FCB për pak sa nuk kaluan në avantazh në minutën e 25:të kur Zbigniew Balsam depërtoi përpara portës por humbi përqëndrimin dhe goditi jashtë kuadratit. 0 - 0 ishte rezultati pas pjesës së parë. FCB mbajtën topin në masën prej 56 përqind.

Qendër-mbrojtja e vizituesve mund të pengonte me lehtësi pasimin drejt Chris Liedén, por lojtari i FCB arriti t'iu driblojë dhe me një gjuajtje të ulët shënoi, duke e kaluar ekipin në epërsi. 1 - 0! Asghar Daneshmand kishte mundësinë të thellonte rezultatin për FCB por goditi rrjetën e jashtme, mbasi u lirua nga mbrojtësi nga e majta në minutën e 68:të. Në minutën e 76 të ndeshjes, mbrojtjes qendrore të vizituesve nuk i mbeti asgjë tjetër përveç se të shikojë depërtimin e 尚也 (Naoya) 小林 (Kobayashi), i cili shënoi për FCB. 2 - 0. Arbitri vendosi të jepte 1 minuta shtesë, duke i dhënë tifozëve një shpresë të vogël që ekipi i tyre do kishte mundësi të bënte edhe një sulm tjetër para se ndeshja të përfundonte. Ndeshja përfundoi 2 - 0. FCB zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 61 përqind.

Lojtari më dominues i FCB ishte padyshim Tande Sabre. Por, Paulo Rodrigues ishte dëshpërues. Lojtari më i mirë i fotbollslaget ishte Zouheir Berjaoui. Nga ana tjetër, Börje Thorstensson pati një ditë të keqe.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha fenomenal (Ulët) pranueshëm (Sh. lartë) 34 24 9/20 6/20
Mbrojtja Djathtas klas botëror (Sh. ulët) mahnitës (Lartë) 49 39 13/20 10/20
Mbrojtja Qëndrore madhështor (Ulët) brilant (Sh. lartë) 46 44 12/20 11/20
Mbrojtja Majtas madhështor (Ulët) fenomenal (Lartë) 46 35 12/20 9/20
Sulmi Djathtas mahnitës (Sh. lartë) fenomenal (Lartë) 40 35 10/20 9/20
Sulmi Qëndror mahnitës (Sh. lartë) fenomenal (Sh. ulët) 40 33 10/20 9/20
Sulmi Majtas brilant (Sh. ulët) fenomenal (Ulët) 41 34 11/20 9/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mirë (Sh. ulët) shkëlqyer (Lartë) 25 31 7/20 8/20
Sulmi pranueshëm (Lartë) pranueshëm (Sh. lartë) 23 24 6/20 6/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Chris Liedén 67'
2 - 0  尚也 (Naoya) 小林 (Kobayashi) 76'

Mbajtja e topit

56%
44%
61%
39%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
6 1

2 Sulmi Majtas 0
2 Sulmi Qëndror 1
2 Sulmi Djathtas 0
0 Tjetër 0
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
20
25
30
35
40
45
45
50
55
60
65
1 - 0
70
75
2 - 0
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mirë (Sh. ulët) shkëlqyer (Lartë) 25 31 7/20 8/20
Sulmi pranueshëm (Lartë) pranueshëm (Sh. lartë) 23 24 6/20 6/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral 100% mbrojtës

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve pranueshëm (Sh. ulët) fenomenal (Ulët) 21 34 6/20 9/20
Mesfusha mesatare fenomenal (Ulët) pranueshëm (Sh. lartë) 34 24 9/20 6/20
Mbrojtja mesatare madhështor (Lartë) mahnitës (Lartë) 47 39 12/20 10/20
Sulmi mesatar mahnitës (Sh. lartë) fenomenal (Ulët) 40 34 10/20 9/20
Mesatarja totale mahnitës (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. lartë) 40 32 11/20 9/20

Rreshtimi
 
 
Server 096