Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Santa 6 - 0 Grankan

Weather conditions were pretty good for football today. Përzgjedhja: Hansen - SaGong, Boris, Da Vinci - Luke, Arnesen, Clemmensen, Laudrup, Jackson - Butragueño, Ho.

Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Sauquet - Flähmig, Devolder, Guzmán - Stanchev, Caso, Navarrete, Ousmani, Einthoven - Studený, O'Sullivan.

Të dy ekipet do ta përballojnë ndeshjen në një mënyrë të ngjashme, duke zgjedhur si formacion bazë 3-5-2. Santa po shikonte më tepër të shfrytëzonte zona të pa mbuluara në krahët e sulmit. Grankan po nxirrte në pah taktikat e saj krijuese. Qendër-mbrojtja e vizituesve mund të pengonte me lehtësi pasimin drejt Emilio Butragueño, por lojtari i Santa arriti t'iu driblojë dhe me një gjuajtje të ulët shënoi, duke e kaluar ekipin në epërsi. 1 - 0! Leonardo Da Vinci u dha tifozëve të Santa edhe më shumë arsye për të festuar kur e rriti epërsinë në 2 - 0 pas 14 minutave, si rrjedhojë e një serie të bukur të pasimeve në krahun e djathtë të cilat kundërshtari nuk arriti t'i ndërpresë. Një lëvizje e mrekullueshme mashtruese me topin nga Michal Studený, që la Oliver Boris me sy hapur, me të vërtetë që meritonte të përfundonte në gol por portjeri arriti të priste gjuajtjen mjaftë mirë. Mbas një përpjekje të mirë në qëndër, Lucky Luke mund të kishte mbyllur lojën në minutën e 32:të, por gjuajtja e tij zuri shtyllën. Ai nuk po ju beson syve! 40 minuta të sfidës, Emilio Butragueño i Santa sikur doli nga dheu papritur, vodhi topin dhe shënoi. 3 - 0. Një goditje e lirë e Santa në minutën e 41:të dukej e dobët, pasi ishte e shkurtër dhe jashtë zonës. Por, ka pasur një ide edhe për këtë - topi i drejtuar keq është rikthyer në një kros drejt Søren Clemmensen, i cili po priste për të brenda zonës së rreptësisë. Rezultati është 4 - 0! Mos harroni të falënderoni dirigjentin e skemës kur të shkoni në shtëpi! Në minutën e 42, Santa rriti epërsinë në 5 - 0, kur mbrojtësit vizitues e humbën topin kundrejt Leonardo Da Vinci, i cili erdhi nga e majta, gjakftohtësisht kaloi portierin dhe shënoi. Në pushim rezultati ishte 5 - 0. Santa mbajtën topin në masën prej 70 përqind.

Ho Ho pati një mundësi fantastike për të thelluar rezultatin për Santa në minutën e 66:të, por gjuajti topin mbi traversë. Një goditje dënimi e ekzekutuar mirë nga Oliver Boris në minutën e 72 ndryshoi rezultatin në 6 - 0 për Santa. Santa bën një loj të mirë nga e djathta, por Lucky Luke gjuajti topin me të parën në ajër, jashtë kuadratit të portës në minutën e 74:të. Mbas 82 minutash, disa dyliftime të sukseshme jashtë kuadratit u shoqëruan me një goditje silurë nga Ho Ho e cila mund të përfundonte në rrjetë për Santa. Gjithsesi, Martí Sauquet bëri një pritje spektakolare dhe grushtoi topin jashtë rrezikut. Arbitri vendosi të linte lojtarët të luanin edhe për 2 minuta shtesë nbas fundit të 90 minutave të kohës së rregullt. Oliver Boris duhet të kishte thelluar rezultatin e ekipit të tij në minutën e 90:të, por një pritje e shkëlqyer nga Martí Sauquet mbajti miqtë në lojë. Ndeshja përfundoi 6 - 0. Santa, zotëruan topin në masën prej 70 përqind, duke dominuar ndeshjen.

Lojtari më i rëndësishëm i Santa ishte Michael Jackson. Por, Ki-Bo SaGong pati një paraqitje katastrofale. Michal Studený pati një paraqitje të shkëlqyeshme për Grankan. Por, Dimitar Stanchev bëri lojë të papëlqyeshme.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha mahnitës (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 39 17 10/20 5/20
Mbrojtja Djathtas madhështor (Sh. ulët) mediokër (Lartë) 45 19 12/20 5/20
Mbrojtja Qëndrore jashtë-tokësor (Ulët) mirë (Sh. ulët) 62 25 16/20 7/20
Mbrojtja Majtas klas botëror (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 49 20 13/20 5/20
Sulmi Djathtas pranueshëm (Ulët) varfër (Sh. lartë) 22 12 6/20 3/20
Sulmi Qëndror mirë (Ulët) dobët (Sh. lartë) 26 16 7/20 4/20
Sulmi Majtas pranueshëm (Sh. ulët) dobët (Sh. lartë) 21 16 6/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja shkëlqyer (Sh. lartë) pranueshëm (Lartë) 32 23 8/20 6/20
Sulmi mirë (Sh. lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 28 21 7/20 6/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Sulmoni nga Krahët Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës hyjnor (+1) fenomenal 21 9 21/20 9/20
Stili i lojës 100% mbrojtës neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Emilio Butragueño 2'
2 - 0  Leonardo Da Vinci 14'
3 - 0  Emilio Butragueño 40'
4 - 0  Søren Clemmensen 41'
5 - 0  Leonardo Da Vinci 42'
6 - 0  Oliver Boris 72'

Mbajtja e topit

70%
30%
70%
30%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
11 1

1 Sulmi Majtas 0
5 Sulmi Qëndror 0
2 Sulmi Djathtas 0
2 Tjetër 0
1 Rastet speciale 1
««
Mesatarja
0
1 - 0
5
10
2 - 0
15
20
25
30
35
40
3 - 0
4 - 0
5 - 0
45
45
50
55
60
65
70
6 - 0
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja shkëlqyer (Sh. lartë) pranueshëm (Lartë) 32 23 8/20 6/20
Sulmi mirë (Sh. lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 28 21 7/20 6/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Sulmoni nga Krahët Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës hyjnor (+1) fenomenal 21 9 21/20 9/20
Stili i lojës 100% mbrojtës neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve fenomenal (Sh. ulët) dobët (Sh. ulët) 33 13 9/20 4/20
Mesfusha mesatare mahnitës (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 39 17 10/20 5/20
Mbrojtja mesatare klas botëror (Sh. lartë) pranueshëm (Sh. ulët) 52 21 13/20 6/20
Sulmi mesatar pranueshëm (Lartë) dobët (Lartë) 23 15 6/20 4/20
Mesatarja totale mahnitës (Ulët) mediokër (Ulët) 38 18 10/20 5/20

Rreshtimi
 
 
Server 096