Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

United 4 - 0 P.F.S.

The weather was pretty good at the stadium today for the match. Në fushë ndodhen: Giannotti - Berloni, Palmeri, Mancinelli - Fanti, Gattoni, Giuntinelli, Lecomte, Di Meglio - Jöbstl, Giosuè.

Përzgjedhja: Sarabia - Imp, Reichlmayr, Yacobson - Bauernschmidt, Khoubnejad, Sánchez Peralta, Gaio, Tillius - Stefanovic, Vouzakis.

Ekipet po përgatiteshin për të filluar ndeshjen, të dyja të rreshtuara me formacionin 3-5-2. P.F.S. po vinte në përdorim disa taktika krijuese në fushë. Në minutën e 15:të, Abbe Tillius i P.F.S. mori kartonin e verdhë pasi ndërhyri me takat para. Një ndërhyrje mjaft e rrezikshme. United depërtuan nga e majta në minutën e 19:të, me anën e Werner Jöbstl i cili shënoi duke gjuajtur nga një kënd i ngushtë me portën, për t'ia dhënë epërsinë ekipit të tij në 1 - 0. Një gol mjaftë i bukur dhe stadiumi që u ngrit në këmbë. Giuseppe Fanti u dha tifozëve të United edhe më shumë arsye për të festuar kur e rriti epërsinë në 2 - 0 pas 22 minutave, si rrjedhojë e një serie të bukur të pasimeve në krahun e djathtë të cilat kundërshtari nuk arriti t'i ndërpresë. Një goditje e bukur nga këndi nga Claudio Mancinelli u shoqërua me një goditje të fortë, por preçize me kokë nga Angelo Giorgio Palmeri. Ky kombinim i bukur i dhuroi një gol United, rezultati tashmë ishte 3-0. Giuseppe Fanti pati një mundësi fantastike për të thelluar rezultatin për United në minutën e 29:të, por gjuajti topin mbi traversë. Ekipet shkuan në pushim me rezultatin 3 - 0. Kjo pjesë i takoi United, e cila zotëroi topin 58 përqind të kohës.

Në minutën e 48:të, Valerio Giosuè i United u mundua të shuante shpresat e kundërshtarëve por gjuajtja e tij nga e majta fërkoj traversën e sipërme dhe doli jashtë. Mbas një përpjekje të mirë në qëndër, Valerio Giosuè mund të kishte mbyllur lojën në minutën e 53:të, por gjuajtja e tij zuri shtyllën. Ai nuk po ju beson syve! Në minutën e 55 të ndeshjes, mbrojtjes qendrore të vizituesve nuk i mbeti asgjë tjetër përveç se të shikojë depërtimin e Giuseppe Fanti, i cili shënoi për United. 4 - 0. Mbas 66 minutash, disa dyliftime të sukseshme jashtë kuadratit u shoqëruan me një goditje silurë nga Werner Jöbstl e cila mund të përfundonte në rrjetë për United. Gjithsesi, Hernán Sarabia bëri një pritje spektakolare dhe grushtoi topin jashtë rrezikut. Duke ndjerë aromën e humbjes, trajneri i P.F.S. udhëzoj Abbe Tillius dhe Ricardo Sánchez Peralta të ndryshojnë pozicionet me njëri-tjetrin. Kjo ishte minuta e 70:të në lojë. Në minutën e 70:të të ndeshjes, trajneri ende shpresonte të kthente rezultatin. Dadmehr Khoubnejad ishte urdhëruar për të marrë një pozicion tjetër në fushë. Ai mori vendin e Enrico Gaio, i cili u zëvendësua nga shoku i tij i ekipit. Duke parë tabelën e rezultatit, P.F.S. regulluan taktikën e tyre pas minutës se 70:të. Marbert Stefanovic pati një bisedë të shpejtë në vijën anesore, pastaj ndërroj pozicionin me Dadmehr Khoubnejad. Arbitri vendosi të linte lojtarët të luanin edhe për 2 minuta shtesë nbas fundit të 90 minutave të kohës së rregullt. Ndeshja përfundoi 4 - 0. United zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 55 përqind.

Valerio Giosuè pati një paraqitje të shkëlqyeshme për United. Por, Arnaldo Di Meglio ishte dëshpërues. Lojtari i P.F.S. që luajti më së miri, ishte Pakis Vouzakis. Nga ana tjetër, Kobi Yacobson pati një ditë të keqe.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha shkëlqyer (Ulët) pranueshëm (Lartë) 30 23 8/20 6/20
Mbrojtja Djathtas klas botëror (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 51 20 13/20 5/20
Mbrojtja Qëndrore mbinatyror (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. lartë) 56 32 14/20 8/20
Mbrojtja Majtas klas botëror (Sh. lartë) mediokër (Ulët) 52 18 13/20 5/20
Sulmi Djathtas shkëlqyer (Lartë) dobët (Sh. ulët) 31 13 8/20 4/20
Sulmi Qëndror mirë (Sh. lartë) pranueshëm (Ulët) 28 22 7/20 6/20
Sulmi Majtas mirë (Lartë) dobët (Lartë) 27 15 7/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja fenomenal (Lartë) pranueshëm (Lartë) 35 23 9/20 6/20
Sulmi mirë (Ulët) dobët (Sh. lartë) 26 16 7/20 4/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Werner Jöbstl 19'
2 - 0  Giuseppe Fanti 22'
3 - 0  Angelo Giorgio Palmeri 23'
4 - 0  Giuseppe Fanti 55'
Abbe Tillius 15'
Ndryshim pozicioni Jashtë  Ricardo Sánchez Peralta
Brenda  Abbe Tillius
70'
Ndryshim pozicioni Jashtë  Enrico Gaio
Brenda  Dadmehr Khoubnejad
70'
Ndryshim pozicioni Jashtë  Dadmehr Khoubnejad
Brenda  Marbert Stefanovic
70'

Mbajtja e topit

58%
42%
55%
45%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
8 2

2 Sulmi Majtas 0
4 Sulmi Qëndror 0
1 Sulmi Djathtas 1
0 Tjetër 1
1 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
Karton i verdhë
1 - 0
20
2 - 0
3 - 0
25
30
35
40
45
45
50
55
4 - 0
60
65
70
Ndërrim
Ndërrim
Ndërrim
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja fenomenal (Lartë) pranueshëm (Lartë) 35 23 9/20 6/20
Sulmi mirë (Ulët) dobët (Sh. lartë) 26 16 7/20 4/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve mirë (Sh. lartë) dobët (Ulët) 28 14 7/20 4/20
Mesfusha mesatare shkëlqyer (Ulët) pranueshëm (Lartë) 30 23 8/20 6/20
Mbrojtja mesatare mbinatyror (Sh. ulët) pranueshëm (Lartë) 53 23 14/20 6/20
Sulmi mesatar shkëlqyer (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 29 17 8/20 5/20
Mesatarja totale mahnitës (Sh. ulët) pranueshëm (Sh. ulët) 37 21 10/20 6/20

Rreshtimi
 
 
Server 096