Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Clouds darkened the skies at the stadium today. Në fushë ndodhen: Bernardet - Pelidis, Deux, Temneanu - Mani, De Sandoli, Możejko, Dippold, Brunát - Lerebourg, Dierickx.

Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Saura Mora - Semenowicz, Niidu, Crljenko-Rus, Lo Bascio, Bensheim - Wohlrab, Rughetti, Malygin - Zuska, Diós.

Ekipet kanë zgjedhur rreshtime të ndryshme për këtë ndeshje. Ekipi vendas Czarne Tulipany po luan me 3-5-2 kurse cenzioisback ka zgjedhur formacionin 5-3-2. Kundërsulmi ishte arma e zgjedhur nga cenzioisback në ndeshje e sotme. Pas 3 minutash, cenzioisback kaluan në epërsi 0 me 1, kur Salvatore Lo Bascio përfundoi një gjuajtje nga e majta me një raketë të vërtetë në shtyllën e dytë. Në minutën e 6:të Tulipany arriti të barazojë rezultatin, 1 - 1, kur François Lerebourg mori një pasim nga e djathta dhe dërgoi topin përtej portierit mik në rrjetë. Kjo ishte një pjesë e mirë për vizituesit, me disa raste për të shënuar, veçanërisht kur Jens Bensheim kaloi nëpër mbrojtjen nga e djathta dhe ngeli ballë në ballë me Christophe Bernardet, por portjeri vendas i tregoi reflekset e tij të vetëtimës. Në minutën e 20, miqtë depërtuan nga e djathta si rezultat i një mbrojtjeje të dobët. Efim Malygin dërgoi topin në rrjetë në 1 - 2. 23 minuta të luajtura, François Lerebourg ishte fare pranë barazimit me një goditje të rrezikshme që kaloi mbi traversë. Rezultati i pjesës së parë ishte 1 - 2. Asnjë nga ekipet nuk mbizotëronte fushën në këtë moment të ndeshjes.

Albitri i dha lojtarit të cenzioisback, Gergő Diós, kartonin e verdhë pas një faulli posaçërisht të keq. I dëmtuari po përplas dorën në tokë nga dhimbjet. cenzioisback e bëri rezultatin 1-3 kur Maario Niidu ekzekutoi goditjen e këndit drejt Salvatore Lo Bascio, i cili e dërgoi në shtyllën e dytë të portës. Në minutën e 70:të, Louis Wohlrab i cenzioisback çau përmes mbrojtjes qëndrore dhe dërgoi një silurë të vërtetë ne rrjetë, 1 - 4. Lojtari i cenzioisback, Salvatore Lo Bascio, u ndëshkua pas një faulli në një dyluftim për topin në ajër. Efim Malygin goditi topin drejtë portës mjaftë bukur me kokë në hedhje e sipër dhe për pak sa nuk rriti avantazhin e miqve mbas 78 minutash të luajtura. Por portieri vëndas Christophe Bernardet arriti ta priste topin me vështirësi. Cesare De Sandoli i Tulipany goditi shtyllën në minutën e 82:të, mbas harkimit të topit nga goditja e dënimit sipër murit mbrojtës. Kundërsulmet e cenzioisback ishin vdekjeprurëse për mbrojtjen kundërshtare dhe mundësuan Salvatore Lo Bascio që lehtësishtë të shënojë nga krahu i djathtë 1 - 5. Me këtë gol, Salvatore Lo Bascio realizoi hat trick. Po afrohej fundi i ndeshjes, dhe arbitri vendosi të caktonte 2 minuta shtesë. Ndeshja përfundoi 1 - 5. Kjo pjesë i takoi Tulipany, e cila zotëroi topin 51 përqind të kohës.

Lojtari më dominues i Tulipany ishte padyshim Thorsten Dippold. Nga ana tjetër, loja e Gjinush Mani ishte jashtëzakonisht e dobët. Lojtari më i mirë i cenzioisback ishte Gergő Diós. Nga ana tjetër, Maario Niidu pati një ditë të keqe.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha mediokër (Sh. lartë) mediokër (Lartë) 20 19 5/20 5/20
Mbrojtja Djathtas dobët (Sh. ulët) mahnitës (Lartë) 13 39 4/20 10/20
Mbrojtja Qëndrore mirë (Lartë) klas botëror (Lartë) 27 51 7/20 13/20
Mbrojtja Majtas dobët (Sh. lartë) brilant (Ulët) 16 42 4/20 11/20
Sulmi Djathtas pranueshëm (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 23 20 6/20 5/20
Sulmi Qëndror mahnitës (Lartë) mirë (Lartë) 39 27 10/20 7/20
Sulmi Majtas mirë (Ulët) mediokër (Lartë) 26 19 7/20 5/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja dobët (Sh. lartë) mirë (Sh. ulët) 16 25 4/20 7/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 13 20 4/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Kundër-sulme
Aftësia e taktikës (ska taktik) legjendar (ska taktik) 17 17/20
Stili i lojës 100% sulmues 100% sulmues
 

Të rëndësishmet

0 - 1  Salvatore Lo Bascio 3'
1 - 1  François Lerebourg 6'
1 - 2  Efim Malygin 20'
1 - 3  Salvatore Lo Bascio 56'
1 - 4  Louis Wohlrab 70'
1 - 5  Salvatore Lo Bascio 83'
Gergő Diós 50'
Salvatore Lo Bascio 71'

Mbajtja e topit

50%
50%
51%
49%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
7 7

0 Sulmi Majtas 1
2 Sulmi Qëndror 2
3 Sulmi Djathtas 3
2 Tjetër 0
0 Rastet speciale 1
««
Mesatarja
0
0 - 1
5
1 - 1
10
15
20
1 - 2
25
30
35
40
45
45
50
Karton i verdhë
55
1 - 3
60
65
70
1 - 4
Karton i verdhë
75
80
1 - 5
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja dobët (Sh. lartë) mirë (Sh. ulët) 16 25 4/20 7/20
Sulmi dobët (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 13 20 4/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Kundër-sulme
Aftësia e taktikës (ska taktik) legjendar (ska taktik) 17 17/20
Stili i lojës 100% sulmues 100% sulmues

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve mahnitës (Sh. lartë) mirë (Lartë) 40 27 10/20 7/20
Mesfusha mesatare mediokër (Sh. lartë) mediokër (Lartë) 20 19 5/20 5/20
Mbrojtja mesatare mediokër (Lartë) brilant (Sh. lartë) 19 44 5/20 11/20
Sulmi mesatar shkëlqyer (Sh. ulët) pranueshëm (Ulët) 29 22 8/20 6/20
Mesatarja totale pranueshëm (Lartë) mirë (Sh. lartë) 23 28 6/20 8/20

Rreshtimi
 
 
Server 096