Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

WE 3 - 0 Wanderers

The crowd turning up at the stadium today were greeted with some nasty showers of rain. For strong, physical players the heavy rain was easy to overcome, it was even an advantage given their style of play. Others, such as the quick or technical ones, made bleaker appearances. Lojtarët në vijim dolën në fushë: Carballo - Bisegna, Di Renzo, Jobson - Hillerts, Nourn, Lux, Schiffelholz, Bernard - Pinczés, Foxx.

Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Callow - Salamucha, Fomin, Arvaras - Boker, Bellan, Liwiński, Winduwinda - Mach.

Ekipet kanë zgjedhur rreshtime të ndryshme për këtë ndeshje. Ekipi vendas W Eagles po luan me 3-5-2 kurse Chuckles Wanderers ka zgjedhur formacionin 3-4-1. Wanderers kishin vendosur të luanin me kreativitet. Ugo Maria Di Renzo was well positioned to man mark Michael Mach, and was able to take the edge off the Wanderers player's game. Natane Foxx i WE shfaqi ca nga mjeshtëritë e tij fantastike me top kur e uli atë me anë të gjoksit, e kaloi mes këmbëve të të habiturit Piotr Salamucha dhe lëshoi një trajektore të pakapshme në rrjetë, 1 - 0. Wanderers dukej e paqartë në lojë dhe i ra organizimi në varfër. Lojtarit të WE, Hans-Jörg Schiffelholz, iu dha kartoni i verdhë në minutën e 36:të pasi rrafshoj në tokë një kundërshtar në dyluftim për topin. Një sulm i shpejtë nga ana e majtë e fushës e çoi epërsinë e WE në 2 - 0, kur François Bernard shënoi me aftësi duke gjuajtur nga një kënd i ngushtë. Tifozët vëndas e humbën fare dhe duket sikur do futen në fushë. Chhourn Nourn i WE pa sesi gjuajtja e tij e mirë zuri traversën e portierit kundërshtar. Një sulm i realizuar nga disa pasime të bukura nga shokët e tij të ekipit në qëndër në minutën e 41:të. Në minutën e 42:të të ndeshjes, lojtari i Wanderers, Paz Boker, u rrëzua në mënyrë dramatike buzë zonës së rreptësisë, sidoqoftë arbitri ndëshkoi Paz Boker për simulim. Aart Hillerts i WE krijoj një mundësi perfekte për Chhourn Nourn, por ky i fundit nuk arriti të shënonte. Në pushim rezultati ishte 2 - 0. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga WE, me një zotërim të topit prej 61 përqind.

Trajnerit të Wanderers iu desh pak kohë në pushim për të shqyrtuar strategjinë e tij, gjë që e rriti organizimin e Wandererspranueshëm. Në minutën e 76-të, Wanderers duket se vuajti njëfarë çrregullimi në formacion dhe organizimi i saj ra në dobët. Pas 77 minutash, Wanderers ka fituar një faull. Në vend që të kërkojë golin, lojtari ka provuar një variant indirekt, që për pak sa nuk solli një surprizë. Paz Boker ka bërë çdo gjë mirë, por nga një pozicion i vështirë, e ka çuar topin jashtë vijës fundore. WE e forcoi epërsinë e vet në minutën e 80, kur Aart Hillerts udhëhoqi topin nëpër mbrojtjen qendrore të vizituesve dhe shënoi 3 - 0. Ka hequr bluzen nga kënaqësia lojtari vëndas dhe po vrapon në fushë si gjeli para therrjes. Arbitri vendosi të linte lojtarët të luanin edhe për 1 minuta shtesë nbas fundit të 90 minutave të kohës së rregullt. Ndeshja përfundoi 3 - 0. Kjo pjesë i takoi WE, e cila zotëroi topin 55 përqind të kohës.

Lojtari më i mirë i WE ishte Chhourn Nourn. Por, Aart Hillerts ishte dëshpërues. Daniel Winduwinda pati një paraqitje të shkëlqyeshme për Wanderers. Por, Michael Mach pati një paraqitje katastrofale.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha pranueshëm (Lartë) dobët (Sh. lartë) 23 16 6/20 4/20
Mbrojtja Djathtas shkëlqyer (Sh. ulët) dobët (Ulët) 29 14 8/20 4/20
Mbrojtja Qëndrore shkëlqyer (Sh. lartë) mediokër (Sh. lartë) 32 20 8/20 5/20
Mbrojtja Majtas shkëlqyer (Sh. lartë) dobët (Sh. ulët) 32 13 8/20 4/20
Sulmi Djathtas dobët (Sh. lartë) dobët (Lartë) 16 15 4/20 4/20
Sulmi Qëndror mediokër (Lartë) pashpresë (Lartë) 19 7 5/20 2/20
Sulmi Majtas dobët (Ulët) varfër (Lartë) 14 11 4/20 3/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja pranueshëm (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 23 17 6/20 5/20
Sulmi mediokër (Sh. ulët) dobët (Lartë) 17 15 5/20 4/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Natane Foxx 10'
2 - 0  François Bernard 40'
3 - 0  Aart Hillerts 80'
Hans-Jörg Schiffelholz 36'
Paz Boker 42'

Mbajtja e topit

61%
39%
55%
45%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
5 6

1 Sulmi Majtas 1
2 Sulmi Qëndror 1
0 Sulmi Djathtas 2
0 Tjetër 2
2 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
1 - 0
15
20
25
Çoroditje
30
35
Karton i verdhë
40
2 - 0
Karton i verdhë
45
45
50
55
60
65
70
75
Çoroditje
80
3 - 0
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja pranueshëm (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 23 17 6/20 5/20
Sulmi mediokër (Sh. ulët) dobët (Lartë) 17 15 5/20 4/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Luani me kreativitet
Aftësia e taktikës (ska taktik) mahnitës (ska taktik) 10 10/20
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve mediokër (Sh. lartë) dobët (Sh. ulët) 20 13 5/20 4/20
Mesfusha mesatare pranueshëm (Lartë) dobët (Sh. lartë) 23 16 6/20 4/20
Mbrojtja mesatare shkëlqyer (Lartë) dobët (Sh. lartë) 31 16 8/20 4/20
Sulmi mesatar dobët (Sh. lartë) varfër (Lartë) 16 11 4/20 3/20
Mesatarja totale pranueshëm (Lartë) dobët (Ulët) 23 14 6/20 4/20

Rreshtimi
 
 
Server 096