Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

christiano 4 - 0 IU

Clear skies welcomed the spectators who had made their way to the stadium today. Formacioni i parë: Malaguti - Dudley, Agha Ebrahimian, Vyas, Bilyarski - Poirier, Banyikwa, Wada, Scarabelli - Strampfershof, Ćeklić.

Në fushë ndodhen: Beheshtifar - Mehrabani, Zibapendar, Chehel Amiran, Hileman, Adibi - Daffe, Cais, Ilbeigi, Ladisa, Sarlak -.

christiano ronaldo zbriti në fushë i rreshtuar me një formacion 4-4-2. Për sa i përket Istak United, formacioni i zgjedhur ishte 5-5-0. Mbas një kalimi në qëndër në minutën e 2:të, Fahro Ćeklić për pak sa nuk kaloi topin midis këmbëve të portierit mik për në rrjetë por Ali Beheshtifar u tregua i vëmëndshëm dhe ruajti rezultatin. Hans-Ulrich Strampfershof i christiano u perpoq të depërtonte në qëndër disa herë por nuk arriti të çante midis mbrojtësve të ekipit mik. Peyman Sarlak papritur u gjënd i vetëm në krahun e djathtë kur një kundërsulm i IU kapi kundërshtarët në befasi. Vetëm pritja e shkëlqyer nga portjeri e ndaloj atë të shënonte. Një lojë e bukur në krahun e majtë të fushës rezultoi në një gol në minutën e 28:të nga Alhaji Wadachristiano, duke u dhënë atyre epërsinë 1 - 0. Hans-Ulrich Strampfershof duhet të kishte thelluar rezultatin e ekipit të tij në minutën e 30:të, por një pritje e shkëlqyer nga Ali Beheshtifar mbajti miqtë në lojë. Në minutën e 33:të, Julian Dudley i christiano mori kartonin e verdhë pasi ndërhyri me takat para. Një ndërhyrje mjaft e rrezikshme. Alhaji Wada i christiano dërgoi një kros të rrezikshëm nga e majta por mbrojtja mike arriti ta largonte topin. 1 - 0 ishte rezultati pas pjesës së parë. christiano zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 67 përqind.

Georgi Bilyarski pati një mundësi fantastike për të thelluar rezultatin për christiano në minutën e 47:të, por gjuajti topin mbi traversë. christiano i shtoi edhe një gol epërsisë së vet, kur Quentin Poirier shënoi 2 - 0 pas një sulmi nga e majta që e vendosi atë të lirë para portierit. christiano bën një loj të mirë nga e djathta, por Alhaji Wada gjuajti topin me të parën në ajër, jashtë kuadratit të portës në minutën e 53:të. christiano e forcoi epërsinë e vet në minutën e 54, kur Fahro Ćeklić udhëhoqi topin nëpër mbrojtjen qendrore të vizituesve dhe shënoi 3 - 0. Ka hequr bluzen nga kënaqësia lojtari vëndas dhe po vrapon në fushë si gjeli para therrjes. Pas 55 minutash, Georgi Bilyarski rriti avantazhin e christiano, 4 - 0, kur ai dërgoi topin në rrjetë me kokë mbas një krosimi nga e djathta. Duke dashur të ruajë epërsinë e saj, christiano ndryshuan taktikën e lojës pas 65 minutave. Ndërsa po mbronin kryesimin e christiano, Naser Agha Ebrahimian mori një rol të ri. 66 minuta në lojë, trajneri i tij i urdhëroi të ndërronte pozicionin me Cristiano Scarabelli. 67 minuta të ndeshjes, christiano ndryshoi stili e vet të lojës në mënyrë që të ruaj epërsinë. Pas një ndërprerjeje të shkurtër në minutën e 68:të, dukej se christiano e kishte ndryshuar disi taktikën e tyre. Lojtarët ishin të lodhur, por kur arbitri shpalli që do kishte edhe 1 minuta shtesë, ata gjithsesi mirëpritën këtë mundësi tjetër për të bërë ndonjë aksion të rëndësishëm. Ndeshja përfundoi 4 - 0. christiano, zotëruan topin në masën prej 72 përqind, duke dominuar ndeshjen.

Lojtari më dominues i christiano ishte padyshim Cristiano Scarabelli. Nga ana tjetër, loja e Giuseppe Malaguti ishte jashtëzakonisht e dobët. Lojtari më i rëndësishëm i IU ishte Behnam Ilbeigi. Por, Ali Beheshtifar pati një paraqitje katastrofale.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha mahnitës (Sh. ulët) dobët (Sh. lartë) 37 16 10/20 4/20
Mbrojtja Djathtas madhështor (Ulët) brilant (Lartë) 46 43 12/20 11/20
Mbrojtja Qëndrore klas botëror (Ulët) mbinatyror (Lartë) 50 55 13/20 14/20
Mbrojtja Majtas madhështor (Sh. ulët) mahnitës (Sh. lartë) 45 40 12/20 10/20
Sulmi Djathtas madhështor (Sh. ulët) pashpresë (Sh. lartë) 45 8 12/20 2/20
Sulmi Qëndror madhështor (Sh. lartë) pashpresë (Lartë) 48 7 12/20 2/20
Sulmi Majtas klas botëror (Sh. ulët) varfër (Sh. ulët) 49 9 13/20 3/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja shkëlqyer (Sh. ulët) mirë (Sh. ulët) 29 25 8/20 7/20
Sulmi mirë (Sh. lartë) dobët (Sh. lartë) 28 16 7/20 4/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

1 - 0  Alhaji Wada 28'
2 - 0  Quentin Poirier 50'
3 - 0  Fahro Ćeklić 54'
4 - 0  Georgi Bilyarski 55'
Julian Dudley 33'
Formacioni Naser Agha Ebrahimian

MBQD  Nga  MQM
4-4-2  Nga  3-5-2
65'
Ndryshim pozicioni Jashtë  Cristiano Scarabelli
Brenda  Naser Agha Ebrahimian
66'
Sjellje Cristiano Scarabelli
Normal  Nga  Drejt krahut
67'
Sjellje Quentin Poirier
Normal  Nga  I avancuar
68'

Mbajtja e topit

67%
33%
72%
28%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
10 1

3 Sulmi Majtas 0
5 Sulmi Qëndror 0
2 Sulmi Djathtas 1
0 Tjetër 0
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
20
25
1 - 0
30
Karton i verdhë
35
40
45
45
50
2 - 0
3 - 0
55
4 - 0
60
65
Sjellje e re
Ndërrim
Sjellje e re
Sjellje e re
70
75
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja shkëlqyer (Sh. ulët) mirë (Sh. ulët) 29 25 8/20 7/20
Sulmi mirë (Sh. lartë) dobët (Sh. lartë) 28 16 7/20 4/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve mahnitës (Lartë) varfër (Sh. lartë) 39 12 10/20 3/20
Mesfusha mesatare mahnitës (Sh. ulët) dobët (Sh. lartë) 37 16 10/20 4/20
Mbrojtja mesatare madhështor (Lartë) madhështor (Ulët) 47 46 12/20 12/20
Sulmi mesatar madhështor (Sh. lartë) pashpresë (Sh. lartë) 48 8 12/20 2/20
Mesatarja totale brilant (Sh. lartë) pranueshëm (Lartë) 44 23 11/20 6/20

Rreshtimi
 
 
Server 095