Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Yetis 1 - 0 BOE

Weather conditions were pretty good for football today. Përzgjedhja: Pollux - Draisaitl, Mentz, Arnusch, Joham, Rieder - Kossak, Kurbes, Heuschneider - Kalogeros, List.

Në fushë ndodhen: Schlachter - Hörburger, Leopold - Sorger, Fuhrmann, Wimmer, Braun, Hoz - Schmied, Guttenbrunner, Gerl.

Do jetë një dyluftim midis dy interpretime të ndryshme të futbollit, meqë ekipi vendas e filloi ndeshjen me formacionin 5-3-2 kurse miqtë preferuan një 2-5-3. Strategjia e sotme e BOE përbëhej nga përqëndrimi i sulmeve nga krahët. Në minutën e 5:të, Jochen Guttenbrunner i BOE mori kartonin e verdhë pasi ndërhyri me takat para. Një ndërhyrje mjaft e rrezikshme. Një lojë e bukur në mesin e fushës nga Yetis i dha mundësinë Herrmann Kossak për të shënuar golin e avantazhit në minutën e 13:të por topi i goditur prej tij zuri traversën. Lojtarët e BOE dukeshin të pasigurtë në atë sesi të luanin dhe organizimi i tyre ishte mediokër. Mbas një lëvizje të bukur në mesin e fushës, Filippos Kalogeros për pak sa nuk kaloi vëndasit në avantazh në minutën e 34:të. Por gjuajtja deçizive dërgoi topin jashtë kuadratit. Rezultati i pjesës së parë ishte 0 - 0. Yetis mbajtën topin në masën prej 52 përqind.

Lojtarët e BOE kaluan pushimin për të përsëritur edhe njëherë organizimin taktik të ekipit dhe fituan një organizim në nivel mirë. 46 minuta të ndeshjes, Yetis kishin nevojë për një lojtar energjitik. Falko Kurbes i dha dorën shokut të tijë Carl Marsmann dhe u fut me shpejtësi në fushën e gjelbërt. Pas 47 minutave, trajieri i Yetis dëshironte të shikonte një fytyrë të freskët në fushë dhe nxori Daniel Alexander Arnusch nga fusha. Karsten 'Käpt'n' Müllner-Teuschl e zëvendësoi atë. Në minutën e 50:të, albitri sinjalizoi zëvendësim për Yetis. Gert Roggenbau hyri në vend të Filippos Kalogeros. Në fushë vërehej njëfarë çoroditjeje, pasi lojtarët e BOE nuk gjenin dot pozitat e tyre dhe niveli i tyre i organizimit ra në pranueshëm. Lojtarit të Yetis, Nils Joham, iu dha kartoni i verdhë në minutën e 71:të pasi rrafshoj në tokë një kundërshtar në dyluftim për topin. Pasi morren një goditje dënimi pranë vijës fundore, Yetis zgjodhën një skemë e cila u njoh menjëherë nga tifozët fanatik që ndjekin ekipin gjatë stërvitjes. Një pasim tërthorazi, nxorri jashtë funksioni mbrojtjen dhe la të lirë Gert Roggenbau. Pa u hezituar ai shënoi në 1 - 0, 85 minuta lojë. Lojtarët e BOE kishin vështirësi të gjenin pozitat e tyre dhe organizimi i tyre ra në pranueshëm. Sulmet nga krahu ishte zgjedhja e ditës për BOE, dhe ata ja dilnin me sukses të pasonin topin nga qëndra në krah për tja arritur. Ndeshja përfundoi 1 - 0. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga Yetis, me një zotërim të topit prej 55 përqind.

Lojtari më dominues i Yetis ishte padyshim Leon Draisaitl. Por, Carl Marsmann ishte dëshpërues. Lojtari i BOE që luajti më së miri, ishte Christoph Sorger. Por, Benjamin Fuhrmann pati një paraqitje katastrofale.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha varfër (Sh. lartë) varfër (Ulët) 12 10 3/20 3/20
Mbrojtja Djathtas jashtë-tokësor (Ulët) dobët (Lartë) 62 15 16/20 4/20
Mbrojtja Qëndrore mbinatyror (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 55 17 14/20 5/20
Mbrojtja Majtas kolosal (Ulët) mediokër (Sh. lartë) 58 20 15/20 5/20
Sulmi Djathtas pranueshëm (Sh. ulët) pranueshëm (Ulët) 21 22 6/20 6/20
Sulmi Qëndror dobët (Lartë) mediokër (Sh. lartë) 15 20 4/20 5/20
Sulmi Majtas mirë (Ulët) pranueshëm (Sh. ulët) 26 21 7/20 6/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja fenomenal (Sh. lartë) mediokër (Ulët) 36 18 9/20 5/20
Sulmi mediokër (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 20 17 5/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni nga Krahët
Aftësia e taktikës (ska taktik) madhështor (ska taktik) 12 12/20
Stili i lojës 100% sulmues neutral
 

Mbajtja e topit

52%
48%
55%
45%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
3 7

0 Sulmi Majtas 1
2 Sulmi Qëndror 5
0 Sulmi Djathtas 1
1 Tjetër 0
0 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
Karton i verdhë
10
15
20
25
30
Çoroditje
35
40
45
45
Ndërrim
Ndërrim
50
Ndërrim
55
60
Çoroditje
65
70
Karton i verdhë
75
80
85
1 - 0
Çoroditje
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja fenomenal (Sh. lartë) mediokër (Ulët) 36 18 9/20 5/20
Sulmi mediokër (Sh. lartë) mediokër (Sh. ulët) 20 17 5/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Sulmoni nga Krahët
Aftësia e taktikës (ska taktik) madhështor (ska taktik) 12 12/20
Stili i lojës 100% sulmues neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve dobët (Lartë) varfër (Sh. ulët) 15 9 4/20 3/20
Mesfusha mesatare varfër (Sh. lartë) varfër (Ulët) 12 10 3/20 3/20
Mbrojtja mesatare kolosal (Ulët) mediokër (Sh. ulët) 58 17 15/20 5/20
Sulmi mesatar pranueshëm (Sh. ulët) pranueshëm (Sh. ulët) 21 21 6/20 6/20
Mesatarja totale shkëlqyer (Ulët) dobët (Sh. lartë) 30 16 8/20 4/20

Rreshtimi
 
 
Server 095