Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

The rain was pouring down at the stadium today. For strong, physical players the heavy rain was easy to overcome, it was even an advantage given their style of play. Others, such as the quick or technical ones, made bleaker appearances. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: Parreño - Kellet, Popadiuc, Guedes - Gallinal, Klárik, Markussen, Palmelund, Valášek - Iacob, Tallón.

Lojtarët në vijim dolën në fushë: Tecşa - Băban, Postolache, Nicolăescu, Din - Cozma, Pădurariu, Bănoiu, Stelian - Bătăiosu, Dosoftei.

Do jetë një dyluftim midis dy interpretime të ndryshme të futbollit, meqë ekipi vendas e filloi ndeshjen me formacionin 3-5-2 kurse miqtë preferuan një 4-4-2. FCCraiova po vinte në përdorim disa taktika krijuese në fushë. Lojtarit të Creed, Marius Stelian, iu dha kartoni i verdhë në minutën e 34:të pasi rrafshoj në tokë një kundërshtar në dyluftim për topin. Në minutën e 36, miqtë depërtuan nga e djathta si rezultat i një mbrojtjeje të dobët. Alexandru Cozma dërgoi topin në rrjetë në 0 - 1. Lojtarit të FCCraiova, Jesús Gallinal, iu dha kartoni i verdhë pasi shkeli topin për të bllokuar egzekutimin e shpejtë të gjuajtjes së dënimit të kundërshtarit në minutën e 38:të. Luca Popadiuc i FCCraiova kapi në befasi Alfredo Tallón me një pasim të paptritur. Fatkeqësisht, lojtari që mori topin u hutua gjithashtu dhe nuk mundi ta shfrytëzonte këtë rast dhe të shënonte. Rezultati i pjesës së parë ishte 0 - 1. Creed, zotëruan topin në masën prej 53 përqind, duke dominuar ndeshjen.

Në minutën e 60, Jesús Gallinal i FCCraiova depërtoi nga e majta duke mbetur i lirë për të shënuar golin e barazimit 1 - 1. Ai vajti pranë gardhit rrethues të fushës ku ndodheshin tifozët më të çmëndur të qytetit. Ndërhyrja e vonuar me rrëshqitje e lojtarit të Creed, Marius Stelian, u llogarit si e vlefshëme për kartonin e dytë të verdhë, që shkaktoi largimin e tij nga fusha. Në minutën e 74:të, një një gabim i pafalshëm nga rradhët e ekipit vëndas i dha një mundësi të mirë miqve për të kaluar në avantazh. Ilie-Marian Dosoftei mori topin si dhuratë nga kundërshtarët dhe ishte i vetëm përpara portierit vëndas por gjuajtja e tij ishte tërësisht jashtë kuadratit dhe shokët e tij spo ju besojnë syve. Qendër-mbrojtja e vizituesve mund të pengonte me lehtësi pasimin drejt Agostinho Guedes, por lojtari i FCCraiova arriti t'iu driblojë dhe me një gjuajtje të ulët shënoi, duke e kaluar ekipin në epërsi. 2 - 1! Arbitri vendosi të linte lojtarët të luanin edhe për 1 minuta shtesë nbas fundit të 90 minutave të kohës së rregullt. Agostinho Guedes duhet të kishte thelluar rezultatin e ekipit të tij në minutën e 89:të, por një pritje e shkëlqyer nga Dinu Tecşa mbajti miqtë në lojë. Një krosim nga e djathta, në minutën e 89, e nxorri Mircea Bătăiosu të vetëm para portës, por goditja e tij ishte tepër e lehtë dhe portieri e priti pa vështirësi. Një rast shumë i mirë për tu humbur. Ndeshja përfundoi 2 - 1. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga FCCraiova, me një zotërim të topit prej 51 përqind.

Lucian Iacob pati një paraqitje të shkëlqyeshme për FCCraiova. Por, Jesús Gallinal ishte dëshpërues. Lojtari më dominues i Creed ishte padyshim Mircea Bătăiosu. Nga ana tjetër, Dinu Tecşa pati një ditë të keqe.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha varfër (Sh. lartë) dobët (Sh. ulët) 12 13 3/20 4/20
Mbrojtja Djathtas dobët (Ulët) pranueshëm (Sh. ulët) 14 21 4/20 6/20
Mbrojtja Qëndrore dobët (Sh. lartë) mirë (Ulët) 16 26 4/20 7/20
Mbrojtja Majtas dobët (Lartë) mirë (Sh. ulët) 15 25 4/20 7/20
Sulmi Djathtas dobët (Lartë) mediokër (Lartë) 15 19 4/20 5/20
Sulmi Qëndror mediokër (Sh. ulët) mediokër (Sh. ulët) 17 17 5/20 5/20
Sulmi Majtas dobët (Lartë) dobët (Sh. ulët) 15 13 4/20 4/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja pranueshëm (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 21 20 6/20 5/20
Sulmi dobët (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 15 17 4/20 5/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Luani me kreativitet Normal
Aftësia e taktikës pranueshëm (ska taktik) 6 (ska taktik) 6/20
Stili i lojës neutral neutral
 

Të rëndësishmet

0 - 1  Alexandru Cozma 36'
1 - 1  Jesús Gallinal 60'
2 - 1  Agostinho Guedes 75'
Marius Stelian 34'
Jesús Gallinal 38'
Marius Stelian 61'

Mbajtja e topit

47%
53%
51%
49%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
6 4

1 Sulmi Majtas 1
4 Sulmi Qëndror 0
0 Sulmi Djathtas 2
0 Tjetër 1
1 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
10
15
20
25
30
Karton i verdhë
35
0 - 1
Karton i verdhë
40
45
45
50
55
60
1 - 1
Të kuqe
65
70
75
2 - 1
80
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja pranueshëm (Sh. ulët) mediokër (Sh. lartë) 21 20 6/20 5/20
Sulmi dobët (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 15 17 4/20 5/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Luani me kreativitet Normal
Aftësia e taktikës pranueshëm (ska taktik) 6 (ska taktik) 6/20
Stili i lojës neutral neutral

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Sh. ulët) varfër (Lartë) 9 11 3/20 3/20
Mesfusha mesatare varfër (Sh. lartë) dobët (Sh. ulët) 12 13 3/20 4/20
Mbrojtja mesatare dobët (Lartë) pranueshëm (Sh. lartë) 15 24 4/20 6/20
Sulmi mesatar dobët (Sh. lartë) dobët (Sh. lartë) 16 16 4/20 4/20
Mesatarja totale dobët (Ulët) mediokër (Ulët) 14 18 4/20 5/20

Rreshtimi
 
 
Server 096