Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Weather conditions were fairly good for football at the stadium today. Lojtarët në vijim ishin zgjedhur: 士峰 (Shifeng) - Corteggiano, 霆毅 (Tingyi), 傲伟 (Aowei), 晓宏 (Xiaohong) - Hanzal, 超鹏 (Chaopeng), 其景 (Qijing), Fantino - 勇南 (Yongnan), 文佳 (Wenjia).

Lojtarët në vijim dolën në fushë: Smart - Goyeneche, Conti - Małaczek, Chadima, Hersent, Albiniak, Zăiceanu - Gastealzategui, Reali, Korchazhkin.

NoMFC zbriti në fushë me një formacion 4-4-2. Kurse miqtë, Nurit Shani and Gal 2017, vendosën të rreshtohen me një 2-5-3. 2 minuta të lojës, Ruslan Korchazhkin kishte një rast të mirë për të çuar ekipin e tij në epërsi por gjuajtja e fuqishme nga e majta ishte pak metra jashtë kuadratit. Turmës vendase nuk i pëlqyen lëvizjet e Mihai-Răzvan ZăiceanuYafit2016 në minutën e 5. Ai shndërroi një pasim nga e majta në gol, që u dha vizituesve epërsinë 0 - 1. Në minutën e 10:të të ndeshjes, lojtari i Yafit2016, Luigi Massimo Reali, u rrëzua në mënyrë dramatike buzë zonës së rreptësisë, sidoqoftë arbitri ndëshkoi Luigi Massimo Reali për simulim. Në minutën e 22:të, një lojë fenomenale nga e majta la të lirë Moreno Conti e Yafit2016 të depërtonte dhe të shënonte për vizitorët. Rezultati ishte 0 - 2. Në minutën e 28:të, një gabim i krahut të majtë të mbrojtës vendase, i dha mundësinë Mihai-Răzvan Zăiceanu të depërtonte. Ai dribloi portierin dhe shënoi një gol tjetër për mysafirët. 0 - 3. NoMFC kishte nevoj për lojtarë të freskët në fushë dhe pas 28 minutave 桑 (Sang) 超鹏 (Chaopeng) i lëshoi vëndin 郭 (Guo) 若锦 (Ruojin). Pas 28 minutave, NoMFC zëvendësoi 俞 (Yu) 勇南 (Yongnan) me 乃再尔沙赫 (Nezershah) 阿伊吐兰 (Aytulan), duke shpresuar se do të ketë ndikim të shpejtë në fushë. Në minutën e 28:të, traineri i NoMFC vendosi të provoj një zëvëndësim për të ndryshuar ndeshjen. 展 (Zhan) 少永 (Shaoyong) hyri me buzëqeshje, Vítek Hanzal braktisi braktisi fushën i inatosur. Lojtari i vizituesve, Moreno Conti, shfrytëzoi mosmarrëveshjen në mes portjerit vendas dhe qendërmbrojtësve në minutën e 29:të. 0 - 4 për Yafit2016. 贾 (Jia) 士峰 (Shifeng) mbrojti me majet e gishtave gjuajtjen e Ruslan Korchazhkin nga e majta në minutën e 34:të dhe kështu ndaloi që vizituesit të rritnin epërsinë e tyre. 0 - 4 ishte rezultati pas pjesës së parë. Yafit2016 zotëruan ndeshjen, duke mbajtur topin në masën prej 73 përqind.

I kënaqur me zhvillimin e ndeshjes, trajneri i Yafit2016 lejoi që Ferruz Tay të hyjë në vend të Ruslan Korchazhkin pas 46 minutave. Lojtarët e Yafit2016 ishin në gjendje të nuhasin fitoren. Luigi Massimo Reali nuk ngutej të braktiste fushën kur ai u zëvendësua nga Mikael Moilanen në minutën e 46:të. Kur Cristóbal Gastealzategui u zëvendësua në minutën e 46:të, ai ngushëllonte veten me faktin se ekipi i tij ishte në epërsi. Lucjan Bonin ishte zëvendësimi. 展 (Zhan) 少永 (Shaoyong) po bënte një lojë të mirë në krahun e tij duke dërguar pasime briliante te shokët e tij në qendër. Gjithsesi Vittorio Fantino dukej si i pa aftë për të përfituar nga këto shërbime. Pasimi mahnitës në qendër, në minutën e 59:të, i dha Mihai-Răzvan ZăiceanuYafit2016 një mundësi për të shtuar epërsinë dhe ai e nuk gaboi. Rezultati u ndryshua në 0 - 5. Ky gol i tretë ishte hat trick për Mihai-Răzvan Zăiceanu. Në minutën e 67:të, Yafit2016 shënuan në 0 - 6 mbas një sulmi nga krahu i djathtë i shkaktuar nga një gabim në mbrojtjen kundërshtare. Shënues ishte Paweł Małaczek. Në fushë vërehej njëfarë çoroditjeje, pasi lojtarët e Yafit2016 nuk gjenin dot pozitat e tyre dhe niveli i tyre i organizimit ra në mediokër. Po luhej minuta e 83:të, kur Mihai-Răzvan Zăiceanu depërtoi nga e djathta dhe rriti epërsinë për Yafit2016 në 0 - 7, kjo nuk i shkonte për shtati turmës vendase. Arbitri shpalli që koha shtesë do të ishte rreth 2 minuta. Kjo do të thonte që kishte akoma mundësi për një apo dy sulme para përfundimit të ndeshjes! Një mbrojtës arriti të ndalte topin para vijës fatale pas një gjuajtje nga e djathta në minutën e 89:të, duke penguar Yafit2016 të shtojnë epërsinë e saj. Sulmuesi po shkul flokët. Ndeshja përfundoi 0 - 7. Dyzetë e pesë minutat u dominuan nga Yafit2016, me një zotërim të topit prej 71 përqind.

Lojtari më i rëndësishëm i NoMFC ishte 彭 (Peng) 文佳 (Wenjia). Por, Manuel Corteggiano pati një paraqitje katastrofale. Lojtari i Yafit2016 që luajti më së miri, ishte Paweł Małaczek. Por, Lucjan Bonin ishte dëshpërues.

Detajet e Vlerësimit

Mesfusha varfër (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. ulët) 12 29 3/20 8/20
Mbrojtja Djathtas dobët (Sh. ulët) mbinatyror (Sh. ulët) 13 53 4/20 14/20
Mbrojtja Qëndrore mediokër (Ulët) mahnitës (Sh. lartë) 18 40 5/20 10/20
Mbrojtja Majtas mediokër (Ulët) mbinatyror (Ulët) 18 54 5/20 14/20
Sulmi Djathtas dobët (Sh. ulët) pranueshëm (Sh. ulët) 13 21 4/20 6/20
Sulmi Qëndror dobët (Lartë) mediokër (Sh. ulët) 15 17 4/20 5/20
Sulmi Majtas dobët (Sh. lartë) mediokër (Sh. lartë) 16 20 4/20 5/20
 
Goditje standarte indirekte
Mbrojtja mediokër (Sh. ulët) fenomenal (Sh. ulët) 17 33 5/20 9/20
Sulmi dobët (Ulët) shkëlqyer (Sh. ulët) 14 29 4/20 8/20
 
Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës 100% sulmues 100% mbrojtës
 

Mbajtja e topit

27%
73%
29%
71%

Shpërndarja e shanseve

Në shtëpi Jashtë
2 10

0 Sulmi Majtas 4
0 Sulmi Qëndror 2
1 Sulmi Djathtas 4
0 Tjetër 0
1 Rastet speciale 0
««
Mesatarja
0
5
0 - 1
10
Karton i verdhë
15
20
0 - 2
25
0 - 3
Ndërrim
Ndërrim
Ndërrim
0 - 4
30
35
40
45
45
Ndërrim
Ndërrim
Ndërrim
50
55
0 - 5
60
65
0 - 6
70
75
80
Çoroditje
0 - 7
85
90
»»

Detajet e Vlerësimit

Tregojë të gjithë grafikët

Kini parasysh që përqindjet si më sipër janë për t'ju dhënë juve një ide mbi lojën, por jo se ato janë probabilitetet ekzakte (për të shënuar gol për shembull) që përdoren në ndeshje nga motorri lojës.

Goditje standarte indirekte

Mbrojtja mediokër (Sh. ulët) fenomenal (Sh. ulët) 17 33 5/20 9/20
Sulmi dobët (Ulët) shkëlqyer (Sh. ulët) 14 29 4/20 8/20

Shumllojshmëri

Qëndrimi i Ekipit
Taktika Normal Normal
Aftësia e taktikës (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik) (ska taktik)
Stili i lojës 100% sulmues 100% mbrojtës

Mesatarja e vlerësimeve

Eksperienca totale e lojtarëve varfër (Ulët) pranueshëm (Ulët) 10 22 3/20 6/20
Mesfusha mesatare varfër (Sh. lartë) shkëlqyer (Sh. ulët) 12 29 3/20 8/20
Mbrojtja mesatare dobët (Sh. lartë) klas botëror (Sh. ulët) 16 49 4/20 13/20
Sulmi mesatar dobët (Ulët) mediokër (Lartë) 14 19 4/20 5/20
Mesatarja totale dobët (Ulët) shkëlqyer (Sh. lartë) 14 32 4/20 9/20

Rreshtimi
 
 
Server 095