Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Gabim në Aplikim

Gabim në Aplikim
Një gabim i pashmangshëm në aplikim ka ndodhur.

Para se ta raportoni gabimin tek GM tuaj lokal, ju lutem provoni të rihyni në faqe (log out - log in) duke qënë se gabimet në aplikim shpesh herë janë të përkohshme.
 
 
Server 096