Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Ndihmë »   Shkarkime 

Shkarkime

Llojet e stemave në Hattrick

Ngjyra (CMYK, E bardhë)
Llojet e stemave Me rezolucion të ulët (PNG)
Me rezolucion të larta (Zip/EPS)
Ngjyra (CMYK, pa sfond, E gjelbër)
Llojet e stemave Me rezolucion të ulët (PNG, kanali alfa)
Me rezolucion të larta (Zip/EPS)
Bardhë e zi (Përhirtë e përshkallëzuar)
Llojet e stemave Me rezolucion të ulët (PNG, kanali alfa)
Me rezolucion të larta (Zip/EPS)
 
 
Server 080