Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Ndihmë »   Manuali »   Klubi shtesë 

Klubi shtesë

Me Supporter Platin dhe Diamant ju keni mundësinë për të menaxhuar një klub shtesë. Ju menaxhoni këtë klub individualisht, ashtu si ju menaxhoni klubin tuaj primar, që nënkupton se klubi shtesë ka skuadrën, lojtarët, stadiumin, financat, ekipin e të rinjve dhe kështu me radhë gjithcka të saj të veçantë.

Fillo një klub shtesë

Ju mund të filloni një klub shtesë në çdo kohë. Klubi juaj shtesë mund të luajë në të njëjtin vend me klubin tuaj primar apo në një vend tjetër, për aq kohë sa ka hapësirë të disponueshme në atë shtet.

Klubi shtesë do të fillojë me disa fonde fillestare (ashtu si çdo klub tjetër i ri), por pronarët nuk do të duhet të bëjnë licensën e menaxherit.

Rregullat e përgjithshme

Ju mund të keni deri në dy klube shtesë.

Ju nuk do të jeni në gjendje të bëni asnjë transfertë midis klubeve tuaja dhe gjithashtu nuk mund të blini lojtarë prej të cilëve ekipi tjetër mund të përfitojë përqindjet e shitjes të ekipit zbulues dhe ekipit të mëparshëm.

Klub shtesë në të njëjtin shtet

Klubet tuaja primar dhe shtesë nuk do të jenë në gjendje të luajnë në të njëjtën seri apo për të takuar njëri-tjetrin në kualifikuese, as përplasja me njëri-tjetrin në Kupë (me përjashtim të finales). Të dy klubet mund të luajnë në nivel të njëjta serish, por në seri të ndryshme.

Nëse të dy klubet do të duhej të luanin në seritë kryesore, atij që arrin i fundit në atë seri do ti mohohet promovimi kurse në vend të kësaj, ekipi që do duhej të ishte ulur për të bërë hapësirë për ekipin e mohuar, do të mbajë vendin e tij në atë seri.

Nëse të dy klubet promovohen në serinë më të lartë në të njëjtën kohë, vetëm klubi primar do të marri promovimin.

Klubi shtesë në një shtet tjetër

Numri i spoteve të klubeve të tjera në dispozicion për menaxherët e "huaj" në një vend varet nga shuma e klubeve që janë të papërdorur në atë vend, diçka që varet sa i madh është shteti dhe sa përdoruesit janë tashmë duke luajtur në të.

Një minimum prej 50% e klubeve në një vend janë të rezervuara për përdoruesit lokalë. Pra, në një ligë me 168 klube, të paktën 84 prej tyre janë të rezervuara për përdoruesit lokalë (dhe 84 vendet e tjera mund të merren nga ndonjë menaxher, lokal apo i huaj). Por nëqoftëse një shtet është 90% i plotësuar - vendet e mbetura do të jenë rezervuar vetëm për përdoruesit lokalë.

Ndryshoni serinë në dritaren e ndryshimeve

Është e mundur për klubet shtesë të ndryshoni serinë (ku është e mundur) në dritaren e kalimit të seri-ve mes pushimeve të sezonit, por nuk është e mundur të kaloni në serinë, ku klubi juaj tjetër është duke luajtur.

Flamujtë

Flamujtë mblidhen nga klubet vecmas, klubet shtesë kenë koleksionet e tyre të flamujve.

Duke luajtur kundër një klubi shtesë ju merrni flamurin e atij shteti ashtu siç luan me ndonjë klub tjetër, dhe klubi shtesë shpërbehet me flamurin për koleksionin e tij.

Arritjet

Arritjet janë arritur nga menaxheri, dhe arritjet janë ruajtur në këtë mënyrë për çdo përdorues (dhe jo për secilin klub).

Votimi në zgjedhje

Nëse keni një ekip shtesë në një kampionat tjetër (përveç Hattrick International), ju do të merrni votën tuaj të parë pas dy sezonesh dhe një votim të dytë dhe përfundimtar të vjetërsisë pas 10 sezonesh.

Falimentimi

Nëse klubi juaj kryesor falimenton ju do të humbni hyrjen në klubin tuaj shtesë.

Nëse klubi juaj shtesë falimenton ju mund të filloni një të ri 16 javë pas datës së mëparshme kur ju keni filluar klubin tuaj shtesë (kështu që nëse ju keni pasur klubin tuaj shtesë për më shumë se 16 javë ju mund të filloni një klub të ri menjëherë).

Mbyllni klubin shtesë

Ju mund të mbyllni klubin tuaj shtesë në çdo kohë. Por nëse ju mbyllni klubin tuaj shtesë, ju do të duhet të prisni të paktën 16 javë prej kur ju keni filluar klubin tuaj shtesë të mëparshëm deri sa ju mund të filloni një të ri. Vini re se nuk mund ta mbyllni ekipin tuaj shtesë për sa kohë që keni lojtarë në listën e transferimeve.

Skadenca e Abonimit Platin / Diamant

Nëse abonimi juaj Platin ose Diamant skadon, ju ende do të jeni menaxher i klubit tuaj shtesë për një javë, por ju nuk do të jeni në gjendje për të menaxhuar atë. Nëse blini Platin ose Diamant gjatë kësaj kohe ju do të merrni hyrjen në klubin tuaj shtesë përsëri. Por nëse ju nuk e bëni, klubi do të bëhet pa pronar dhe ju nuk do të jeni në gjendje ta ktheni më atë.

 
 
Server 080