Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Shtojca 4. Taksat e transfertave

Tarifa e Agjentit

0 ditët 12%
1 ditët 10,45%
2 ditët 9,95%
3 ditët 9,59%
4 ditët 9,3%
5 ditët 9,05%
6 ditët 8,83%
1 javë 8,62%
2 javë 7,55%
3 javë 6,76%
4 javë 6,12%
5 javë 5,57%
6 javë 5,09%
7 javë 4,65%
8 javë 4,24%
9 javë 3,87%
10 javë 3,52%
11 javë 3,19%
12 javë 2,88%
13 javë 2,58%
14 javë 2,3%
15 javë 2,03%
16 javë 2%

Të holla nga ekipi i mëparshëm

0 ndeshjet 0%
1 ndeshje 0,25%
2 ndeshjet 0,5%
3 ndeshjet 1,0%
4 ndeshjet 1,5%
5 ndeshjet 2,0%
7 ndeshjet 2,5%
10 ndeshjet 3,0%
20 ndeshjet 3,5%
40 ndeshjet 4,0%
 
 
Server 081