Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Rregullat e Shtëpisë

Politika e emrit dhe e logos

Megjithëse logot që na pëlqejnë më shumë janë ato që kanë një lidhje reale me ekipin, ne jemi shumë të hapur për përmbajtjen e logove dhe emrat e klubeve që ju zgjidhni. Por që të sigurohemi që lojtarët nuk keqpërdorin lirinë ose fyejnë apo diskriminojnë dikë (me qëllim ose jo) dhe në mbrojtje të zërave nga femra të ndryshme, prindër dhe njerëz nga vende dhe besime me vlera më të ashpra – disa gjërea nuk janë mirë të vendosen në logon tuaj ose të përdoren si emra.

  • Nuk lejohen emra/logo ofendues, diskriminues, poshtërues, duke përfshirë komente raciste, fashiste dhe simbole organizatash terroriste.
  • Nuk lejohen materiale me përmbajtje seksuale, gjysëm-nudo ose poza seksualisht provokuese. Njerëzit duhet të vishen normal.
  • Nuk lejohet reklamimi i aktivitete kriminale ose përdorimi i substancave ose produkteve jo-ligjore.
 
 
Server 080