Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Akademia rinore

Të marrësh një akademi të rinjsh do të thotë që ti ke menaxhimin aktivues të ekipit të të rinjve. Ti punëson informatorë, projekton stërvitjen dhe vendos formacionet dhe taktikat. Ekipi i të rinjve do të konkurrojë një ligë të rinjsh sipas zgjedhjeve tuaja; Për shembull, ti mund të luash në një ligë bashkë me miqtë dhe kolegët. Herë pas here, ekipi juaj rinor do ketë mundësinë të luaj miqësore me ekipe të tjera në botë.
 
 
Server 081