Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Të mbyllësh akademinë

Nëse dëshiron të çaktivizosh akademinë e të rinjve, mund ta bësh një gjë të tillë në mes të sezoneve të kampionatit të të rinjve apo nëse skuadra jote e të rinjve nuk është anëtare e ndonjë lige për skuadrat e të rinjve. Por ju duhet të mbani ekipin rinor për të paktën gjashtë javë.

 
 
Server 081