Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Ndihmë »   Manuali »   Lojtarët e rinj »   Kostoja 

Lojtarët e rinj

Kostoja

Kur fillon akademinë e të rinjve ju paguani një kamatë të vetme rregjistrimi prej 5 000 US$ nga Shpenzimet e përkhëshme. Për të drejtuar akademinë me një skaut kushton 10 000 US$ në javë, dhe çdo skaut shtesë kushton 5 000 US$. Ju do të paguani gjithashtu edhe 5 000 US$ shtesë si një bonus i firmosjes në javën e parë, pasi punësoni një skaut të ri. Kostoja javore do tregohet te "Shpenzimet Rinore" në raportin tuaj financiar. Akademia e të rinjve nuk ka specialistë, pasi ajo varet nga ndihma e prindërve që marrin përsipër transportin, lëndimet, dëmtimet, etj. – të cilat i bëjnë pa asnjë shpenzim shtesë. Njëkohësisht, akademitë e të rinjve nuk sjellin të ardhura, të vetmit spektatorë janë zakonisht prindër dhe miq të lojtarëve të rinj.

Të promovosh një lojtar të ri nga akademia te ekipi i parë kushton 2 000 US$.

Përveç kësaj, i vetmi shpenzim shtesë që do të kesh vjen nëse i kërkon skautit të kërkojë për lojtarë në një rajon tjetër. Vetëm atëherë mund të të duhet t’i paguash biletën e avionit.

 
 
Server 080