Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Ndeshjet

Skuadra juaj e të rinjve luan një ndeshje në javë në kampionat, ndërsa një herë në tre javë, do të keni mundësinë të luani një ndeshje miqësore. Ju jepni udhëzimet që më përpara dhe zgjidhni taktikën me të cilën dëshironi të luani, ekzaktësisht siç veproni me ekipin e të rriturve. Nëse nuk janë dhënë urdhërat, ose në qoftë se formacion është i paplotë, djemtë do të mbushin formacion vetë. Ata do të emërojnë një portier të parë, pastaj do plotësojnë vendet e hapura të mbrojtjes (max 5), e ndjekur nga mesfusha dhe krahët (max 5), dhe në fund sulmi (max 3).
 
 
Server 081