Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Lojtarët

Akademia e të rinjve mund të mbajë maksimumi 18 lojtarë në të njëjtën kohë. Lojtarët që futen në akademinë e të rinjve do të jenë nga 15 deri në 16 vjeç. Shumica e aftësive të tyre ende nuk janë zbuluar, kështu që ju nuk mund t’i shikoni ato, ose personalitetin e lojtarit, ashtu siç ju bëni me ekipin e të rriturve.  Për të zbuluar lojtarët tuaj, duhet t’i provosh ata në pozicione të ndryshme të fushës, për të parë ku ata janë më mirë. Tek të dhënat e tyre kanë vlerat e yjeve, komentet e informatorëve dhe raportimet e trajnerit. Me anën e stërvitjes ju do jeni në gjëndje të zbuloni aftësitë e lojtarëve, kjo shpjegohet në detaje te seksioni i stërvitjes. Gjithashtu, ju do të gjeni detaje të fshehura në raportet e ndeshjes.

 
 
Server 081