Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Skautët

Kur ju aktivizoni akademinë e të rinjve, menjëherë do të keni një Skaut të rinjsh të caktuar për ekipin. Ju zgjidhni në cilin vend doni të kërkoni për talente dhe i thoni atij të shikojë për ndonjë lojtar specifik. Nëse ju i kërkoni të shikojë për ndonjë lojtar specifik (për shembull lojtarë krahu), ai do t’iu ofrojë një lojtar të tillë sa më shpejt të jetë e mundur, por lojtarët kryesisht do të jenë më keq.

Gjithashtu, nëse dëshironi mund të punësoni Skaut të tjerë, por nuk mund të keni më shumë se tre skaut (dhe jo më pas se sa një). Njëherë në javë, secili informator/skaut do ju ofroj juve një lojtar kur ti telefononi.

Nëse ke më shumë se një informator, atëherë mund të marrësh një ofertë të dytë (dhe një të tretë nëse ke tre informatorë), por kur i ke thënë jo të parit. Por kujdes, nëse ti zgjedh për t’iu kthyer ofertës së parë, nuk mund të përfitoni nga ky vendim. Nëse i thoni jo ofertës, kjo është vendosur.

 
 
Server 080