Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Karakteristikat e Supporter

Supporter Silver
Çmimi nga
EUR
3,33
në muaj
Supporter Gold
Çmimi nga
EUR
7,92
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
10,85
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
21,67
në muaj
Karakteristikat e Supporter
Pavdekshmëri
Llogaria juaj nuk do të mbyllet asnjeherë për shkak të mosaktivizimit tuaj për sa kohë ju do jeni një Supporter.
Pa rreklama
Ju nuk do të shikoni ndonjë rreklamë tradicionale në Hattrick.
Njoftim
Ju do te merrni informacion në kohë reale të menjëhershme relevante për ju dhe ekipi juaj (të tilla si oferta transferimi ose përgjegje forumi) në hapësirën e bardhë në krye të faqes, afër logos së Hattrick.
Rishikim i kohës
Nëse do të kishim ndonjë ndërprerje joproduktive të paplanifikuar gjatë muajit të kaluar, ne do të ju zgjasim kohëzgjatjen e mbetur në Supporter me të njëjtën sasi kohe.
Trofeu i javës së Supporter-it
Trofeu i javës së Supporter-it është një turne i madh ndërkombëtar, ku secili ekip ka shans për të fituar diçka, dhe ku ekipi më i mirë merr çmimin e madh.
Komuniteti
Bazike
Premium
Premium
Profili i Ekipit
Tiparet e ekipit
Premium
Premium
Statistika
Grafika vizuale
Më shumë konkurrencë
Mjetet e ndeshjes
Analiza e Ekipit
Bazike
Mjetet e stërvitjes
Mjetet e asistencës së transfertave
Premium
Premium
Mjetet e menaxhimit
Skuadra të shumta
Përsëritje
Mekanizëm pa pagesë Hattrick
 
 
Server 080