Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Editorialet

9-30-2021 Hattrick is hiring!
3-19-2021 Roadmap 2021, part 2: Economy
3-18-2021 Roadmap 2021, part 1: Chat, Mobile, Achievements
1-10-2021 Your Personal Guide to the new World Cup
6-23-2020 Summer 2020 roadmap
6-3-2020 Our Shiny New Hattrick World Cup
11-14-2019 Roadmap: Autumn 2019
5-7-2019 Faqja re e ndeshjes dhe Roadmap per verën 2019
2-11-2019 Roadmap, azhornim: Dimri 2019
10-1-2018 Roadmap: Autumn 2018
9-26-2018 Një app i ri për Hattrick
10-20-2017 Koha për të hedhur edhe një herë syrin mbi faqen e urdhërave
8-31-2017 Markimi në Hattrick
8-30-2017 Twenty years of Hattrick!
5-9-2017 Disa të reja mbi Specialitetet dhe Special Events
3-27-2017 Hattrick International: Sezoni 2-të
2-20-2017 Roadmap i Pranverës: Urdhërat, Stërvitja dhe të tjera
12-6-2016 Ju urojmë mirëseardhjen në Hattrick International!
10-22-2016 Azhornim mbi Hattrick Roadmap
8-8-2016 Prezantojmë Live Viewer-in e ri
2-12-2016 Një mënyrë e re për të ndjekur ndeshjet dhe shume gjëra të tjera
10-25-2015 New Season: Staff & Economy changes
8-18-2015 Update on match engine changes for next Season
6-23-2015 Detajet e motorit të ri të lojës
5-4-2015 The Hattrick roadmap
9-26-2014 Next up: A proper mobile Hattrick
7-17-2014 New Cup system
7-7-2014 Supporter Diamond
7-6-2014 World Cup XXII Hosting Competition
4-18-2014 A Hattrick where every match matters
3-19-2014 A Guide to the new Staff system
3-5-2014 Better support for Hattrick apps
12-13-2013 World Cup XXI Hosting Competition
11-8-2013 New Supporter Prices
9-1-2013 A Chapter Ends, A New One Starts
8-2-2013 Hattrick Ambassadors
6-26-2013 Game news
6-18-2013 Making an even friendlier Hattrick
4-22-2013 World Cup XX Hosting Competition
3-5-2013 The new Supporter
12-5-2012 Time for autobidding
12-3-2012 Supporter 2.0
9-3-2012 Konkursi mirëpritës i Kupës së Botës XIX
4-11-2012 Lajmet e Zhvillimeve
3-13-2012 Turnetë
1-30-2012 Konkursi mirëpritës i Kupës së Botës XVIII
11-2-2011 Sezoni në vijim
10-3-2011 Besnikëria e Lojtarit
6-29-2011 Të rejat e lojës
6-7-2011 Kompeticioni i Mirëpritjes së Kupës XVII së Botës
5-23-2011 Hattrick Widgets dhe Hattrick United
5-9-2011 Open: Një mënyrë e re për të luajtur Hattrick
3-7-2011 Kupa XVI e Botës për U20 - Kompeticioni i Mirëpritjes
2-4-2011 Në Proces
1-25-2011 Kemi një ekip i ri në qytet
11-8-2010 CHPP 2.0 hap dyert e saj
10-21-2010 Kupa e Botës XVI - Konkursi i Mirëpritjes
10-5-2010 Diçka përreth sezonit tjetër
6-21-2010 Stërvitja më e shpejtë sezonin e ardhshëm
6-14-2010 Hattrick-u rifillon
6-11-2010 U20 Kupa Botës XV - Konkursi i Vëndit Mikpritës
5-15-2010 Mund të na kushtoni një minutë..?
3-19-2010 Një vështrim nga afër i përmirësimit të motorrit
3-19-2010 Një shikim i shpejtë në ndryshimet e motorit
2-24-2010 Sezonin tjetër: Ekuilibër më i mirë formacioni
12-7-2009 Motori i ri i lojës: Më shumë rezultate të ekuilibruara dhe dy taktika te rregulluara
11-23-2009 Bot-ët në fund
7-9-2009 Our view on Hattrick
7-3-2009 Përmirësimi i zemrës së lojës është hapi tjetër
5-5-2009 Dhuratat për të rijntë japin kënaqësi
3-30-2009 Ekipi i HT sot
3-17-2009 Një shportë e mbushur plot për Supporters-at tanë
12-9-2008 Mirë se erdhët te bota moderne
12-9-2008 Forumi: Një nismë e mbarë
8-12-2008 The current design is ready for retirement
6-10-2008 Conditional substitutions for youth teams
5-5-2008 Hattrick Mythbusters
4-22-2008 Mid-season update: Fans, economy and more
4-10-2008 Hattrick Masters commentary
3-31-2008 Hattrick Masters commentary
3-18-2008 Fans expectations review
2-21-2008 Project: Dotnetification
2-12-2008 Sending tickets re-thoughts and minute based training
1-28-2008 Next season: Indirect free kicks and long shots
12-18-2007 Our man at the Masters, Part II
12-17-2007 Next Season: New fan formulas
12-7-2007 Zooming in on the Youth Academy improvements
12-4-2007 Changes to the Youth Academy
12-3-2007 Our man at the Masters
11-2-2007 A Guide to the New Season
10-8-2007 Changes for the upcoming season
10-8-2007 Player contribution details
8-30-2007 Ten Years of Hattrick
8-28-2007 History revealed
7-16-2007 Stamina and Player Development News
7-14-2007 Hattrick Economy: Review and Actions
6-5-2007 The youth of today
5-23-2007 The Seniors
3-26-2007 The Youth Academy has opened
3-24-2007 Libri i Hattrick-ut
2-5-2007 Who does what?
11-27-2006 Changes for the upcoming season
11-22-2006 New youth squad system
10-4-2006 Hattrick Masters Part II
9-20-2006 Hattrick Masters
9-18-2006 Census results
8-30-2006 Happy Birthday, Hattrick!
8-10-2006 New features and changes
7-15-2006 Hattrick Downtime FAQ
7-4-2006 Census Draw Winners
7-3-2006 Statistics revisited
6-14-2006 What we think about the World Cup
5-7-2006 Tell us what you think!
4-21-2006 Changes for next season
4-19-2006 The New Hattrick Supporter
4-18-2006 On Improving the Game
4-13-2006 The New Hattrick Design
3-19-2006 Hattrick and the Server
2-20-2006 Hattrick Masters commentaries
 
 
Server 081