We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Huisregels

Je gedrag

Je kan veel doen in en met Hattrick, maar om het spel voor iedereen leuk te houden is een aantal gedragsregels nodig. Deze regels zijn simpel en duidelijk en gelden overal in Hattrick. Hattrick moet voor iedereen leuk en veilig zijn, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, ras of religie. We verwachten van jou dat je ten allen tijde beleefd blijft tegenover anderen, elkaar met respect behandelt en er rekening mee houdt dat ook kinderen hier welkom zijn.

Wie deze regels overtreedt, kan met onmiddellijke ingang worden verwijderd van Hattrick. De GameMasters hebben daarbij het absolute recht om te besluiten wanneer iemand de regels heeft overtreden.

Het is streng verboden voor jou, als Hattrick speler om...

  • ...bedreigende, kwetsende of minachtende berichten (HT-mail, gastenboek enz.) te sturen naar andere personen of te posten in de Hattrick-forums. Ook het spammen van gebruikers of forums (het versturen van ongewenste berichten om spelers te adverteren, naar een oefenwedstrijd te hengelen, te vragen om voor je ploeg te supporteren enz.) hoort hierbij! Het is ook verboden om je lasterlijk of op een andere ongepaste manier te gedragen.
  • ...iets wat eigendom is van Hattrick Europe Ltd te stelen of te saboteren, anderen aanmoedigen dit te doen. Hierbij horen ook de server, software of items waar copyright opzit.
  • ...de site te scannen of te proberen om bepaalde onderdelen te automatiseren, tenzij dit is toegestaan door de makers. Je mag ook niet automatisch onderdelen van Hattrick neerzetten op andere sites of gebruiken in applicaties.
  • ...'vals te spelen' in de breedste zin van het woord, zoals het trachten te raden of ontcijferen van andermans wachtwoord of, op eender welke andere manier het spelplezier voor andere gebruikers bewust te verpesten.
  • ...te proberen informatie te bereiken waarnaar geen link is op de site, of gegevens op gelijkaardige manier te proberen te posten. Je mag alleen informatie bekijken en over de site surfen met een browser of een applicatie met CHPP-certificaat.
  • ...iemand te beschuldigen van vals spelen, reclame te maken voor echte goederen (inclusief zogenaamde referral links), criminele activiteiten of drugs te promoten, je correspondentie met Hattrick-medewerkers openbaar te maken en te discussiëren over specifieke beslissingen van Gamemasters of Moderators. Deze regels gelden voor heel Hattrick.

Ten slotte nog een belangrijke regel: je mag maar één gebruikersaccount hebben. Nogmaals, het is verboden om meer dan één account te beheren. Als je meerdere accounts beheert, loop je het risico van het spel uitgesloten te worden. Het maakt niets uit of een vriend van je de account heeft geregistreerd: als jij de eigenlijke beheerder bent (en de orders doorgeeft), word je beschouwd als de eigenaar. Je account wordt beschouwd als privaat, wat wil zeggen dat je je vrienden en familie niet mag laten inloggen om je account te gebruiken. Je mag je account ook niet weggeven aan iemand anders. Het is ook verboden om spelers aan te hoge prijzen te kopen van een vriend, zelfs met goede bedoelingen! Als je van iemand een te hoog bod hebt ontvangen voor je eigen speler, moet je onmiddellijk contact opnemen met de GM's. Dat kan via de pagina Info en contact.

Voor alle situaties die niet duidelijk zijn vermeld in de regels, zijn de Hattrick-medewerkers (GM's, Mods en CHPP's) bevoegd om op te treden volgens de geest van de regels. Alle communicatie met de Hattrick-medewerkers is overigens strikt persoonlijk en mag niet openbaar gemaakt of doorgestuurd worden op welke manier dan ook.

 
 
Server 080