We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Huisregels

GameMasters

In Hattrick zijn er een aantal GameMasters, of GM's. Dit is een kleine groep ervaren en verantwoordelijke gebruikers die de werking van het spel in goede banen leiden, optreden tegen valsspelers en gebruikers met bepaalde problemen helpen. De GameMasters doen dit geheel vrijwillig, ze krijgen er geen eurocent voor betaald.

Soms moeten GameMasters ingrijpen, door valsspelers te verwijderen van Hattrick, omdat ze de regels overtreden. Als dit je overkomt en je vindt dat je niet eerlijk bent behandeld dan kan je altijd uitleggen aan de GM waarom je niet schuldig bent. Maar, en dit is belangrijk, in Hattrick gelden dezelfde regels als op een echt voetbalveld.

Je mag vragen waarom je geschorst bent, maar het is niet de plicht van de GameMasters om al hun bewijzen uit te leggen. Als ze altijd zouden bekendmaken hoe ze valsspelers hebben gevonden, zou het in de toekomst veel moeilijker worden om hen te ontdekken. De GameMasters moeten hun bewijzen van mogelijk vals spelen niet openbaar maken. Het is echter wel hun plicht om een gebruiker te schorsen als ze ervan overtuigd zijn dat hij/zij vals speelt.

De GameMasters zijn volledig gemachtigd om verschillende straffen toe te kennen, bijvoorbeeld het vergrendelen van je club of een boete voor je club.

Tegen beslissingen van GameMasters kan in beroep gegaan worden bij Senior GameMasters, wiens beslissingen niet aangevochten kunnen worden. Gelieve je ervan bewust te zijn dat straffen in beroep kunnen toenemen of afnemen eenmaal er een finale beslissing is gevallen.

Het Hattrick-team staat achter de beslissingen van de medewerkers. De GM's overleggen regelmatig met ons over hoe we de valsspelers aanpakken, maar we bemoeien ons nooit met een bepaalde zaak. We hebben in de gebruikers die GameMaster zijn het volste vertrouwen.

Om in contact te komen met onze GameMasters open je de pagina Contact. Gelieve geen intern HT-bericht naar de GM's te sturen. De interne mail is voor hen als manager van hun club, niet voor hun rol als GM. Alle berichten tussen een gebruiker en een GM zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Je mag dus geen mails tussen jou en een GM publiek maken.

 
 
Server 080