We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Inleiding

Elk Hattrick-land heeft een nationale ploeg en een U21-ploeg, die beide worden gecoacht door een bondscoach.

Die wordt via verkiezingen gekozen door de managers uit dat land. Er wordt van de bondscoach verwacht dat hij of zij de termijn van twee seizoenen uitdient. Vervroegde verkiezingen zullen alleen gehouden worden als de bondscoach, om een bepaalde reden zijn of haar verplichtingen niet langer kan uitvoeren en na goedkeuring van de NTA's (National Team Administrators).

Verkiezingen horen eerlijk te verlopen. Om deze eerlijkheid te verzerkeren, zullen de NTA's niet twijfelen om kandidaten te diskwalificeren die acties ondernemen die hun een oneerlijk voordeel geven ten op zichte van andere kandidaten in de verkiezing. Meer informatie over de verkiezingen is te vinden in de handleiding.

Deze regels zijn een toevoeging aan de handleiding van Hattrick. Tenzij er in deze regel iets anders staat, zijn de regels in de handleiding van toepassing (bijvoorbeeld wat het verloop van wedstrijden betreft).

Je mag geen twee nationale ploegen of U21-ploegen tegelijk coachen. Anders zou je uiteindelijk misschien een wedstrijd moeten spelen tussen je twee ploegen en dat is niet aanvaardbaar. Daarom staat de HFA het niet toe dat je tijdens de verkiezingen opkomt in meer dan één land. En nee, je mag ook niet opkomen in het ene land, je terugtrekken uit de race en dan in een ander land opkomen. Je deelname aan de verkiezingen kan dan geschrapt worden.

Verdere belangrijke informatie wordt steeds gepubliceerd op het forum voorbehouden voor bondscoaches. Zij kunnen lid worden van dat forum om alle regels te weten te komen.

 
 
Server 081