Vi bruger cookies - de hjælper os med at give dig den bedst mulige onlineoplevelse.
Ved brug af vores hjemmeside accepterer du, at vi må gemme og tilgå cookies på din enhed.

Systeminformationsarkiv

11-1-2015 "Nyt personale"-fejlen nu rettet

Vi har rettet en række fejl som opstod i den første uges kampe, og som alle er relateret til ændringerne i personalesystemet.

Taktiske assistenter (TA) og spillestil: Mange hold fik simuleret sine kampe, som om de havde en træner med neutral indstilling, selvom de kunne have forventet en offensiv eller en defensiv spillestil som følge af deres træners og taktiske assistents indstilling. Det er nu rettet, så trænerens rigtige indstilling er udgangspunktet for den taktiske assistents effekt.

Pressetalsmænd: Pressetalsmanden er netop blevet fjernet og alle hold i Hattrick har gratis og permanent fået effekten af en niveau fem pressetalsmand fra det gamle system. Vi har rettet en fejl i implementeringen, der gjorde at fansenes humør ikke blev opdateret som det skulle efter ligakampen.

Rettelserne er nu trådt i kraft, og så vidt vi kan se, er alle rapporterede fejl håndteret. Men vi holder øje med det, og følger op på rettelserne i morgen for at sikre os at det fungerer som det skal. Vi beklager den uregelmæssige start på sæsonen.

 
Server 071