We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Archief systeeminfo

5-14-2024 Laatste kans voor deelname aan de Homegrown League

De Homegrown League zal morgen van start gaan, waarbij we de grootte hebben beperkt tot 5 klassen. Daardoor is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Terwijl we dit bericht schrijven, zijn er nog ongeveer 200 vrije ploegen beschikbaar.

Indien je er dus nog niet aan toe gekomen was, heb je nu nog de kans om jezelf vooraf te registreren en zo een ploeg te reserveren.

Hoopte je op niet minder dan twee pleogen in de Homegrown League, dan kan je dit slechts één keer proberen wanneer de eerste groep vooraf geregistreerde ploegen werd aangemaakt. Er is echter nog een waterkansje dat er morgenvroeg nog een mogelijkheid komt.

Dit geldt ook voor managers die hopen om in de Homegrown League een ploeg uit Guinee aan te maken, onze laatste nieuwe competitie. Guinee zal echter pas worden gecreëerd wanneer de Homegrown League reeds werd geopend. Dat betekent dat je dus zal moeten wachten tot alle vooraf geregistreerde ploegen aangemaakt zijn. Het risico om helemaal uit de boot te vallen wanneer je dus wacht op een ploeg uit Guinee, is dus tamelijk groot.

Er zullen tijdens de eerste week van de Homegrown League geen oefenwedstrijden worden gespeeld. Daardoor zal de eerste trainingsupdate op vrijdagmorgen ongetwijfeld voor een aantal van je spelers een negatieve invloed hebben op hun vormpeil en conditie. Dit zal echter voor iedere ploeg zo zijn en we verkozen deze aanpak om te vermijden dat sommige ploegen het geluk hadden in de eerste week een oefenwedstrijd te kunnen boeken, terwijl andere die kans misschien niet hadden.

 
Server 070